Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان صبح شنبه در جمع خبرنگاران، ضمن اشاره به ادامه دار بودن روند واکسیناسیون بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت گفت: تزریق واکسن به گروه‌های سنی هدف به متولدین، ۱۳۵۹ به پایین (۴۱ سال به بالا) رسید.

وی افزود: خوشبختانه کار تزریق واکسن در استان مرکزی با سرعت خوب و قابل قبولی در حال انجام است و طبق گروه بندی سنی افرادی که شامل دریافت واکسن می‌شوند، متولدین ۱۳۵۹ به پایین یعنی ۴۱ سال به بالا می‌توانند به مراکز تجمیعی تزریق واکسن مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالیان اضافه کرد: از کسانی که شامل دریافت واکسن می‌شوند می‌خواهیم تا نظم مراکز و سالن‌های تزریق واکسن را برقرار و حضور خود را در این مراکز مدیریت کنند تا از ازدحام جلوگیری کنند.

وی تاکید کرد: در هر کدام از شهرستان‌های استان یک مرکز و ۶ مرکز تجمیعی در اراک فعالیت دارند و به همین جهت مشکلی در زیرساخت‌ها و تعداد واکسن‌های اشاره شده نیست بنابراین از مردم انتظار داریم، زمان و تاریخ مراجعه‌ی خود را مدیریت کرده و همکاران بهداشتی ما را نیز کمک کنند.

جمالیان در ادامه خاطر نشان کرد: متأسفانه گروه سنی قبلی (متولدین ۱۳۵۵) استقبال خوبی از دریافت واکسن نداشتند که پیشنهاد می‌کنیم همراه با گروه سنی فعلی به مراکز تجمیعی مراجعه و واکسن خود را دریافت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: متأسفانه مشاهدات در مورد افراد بستری و مرگ و میر نشان می‌دهد سن ابتلاء، بستری و فوت ناشی از ابتلاء به کرونا پایین آمده که نشان می‌دهد افرادی که از زدن واکسن خودداری کرده‌اند، دچار این بیماری و مشکلات خطرناک‌تر و حتی فوت شده‌اند.

وی در پایان از هم استانی‌هایی که شامل دریافت واکسن می‌شوند خواست تا هر چه سریع‌تر، به نزدیک ترین مرکز تجمیعی مراجعه و اولین واکسنی که در دسترس است را تزریق کنند.

گفتنی است مراکز ۶ گانه واکسیناسیون در اراک شامل، مصلی بیت المقدس اراک، سالن شهید ساکی در خیابان دانشگاه، سالن یادگار امام در شهرک رضوی (گردو)، سالن مدیریت بحران در خیابان قائم مقام، مرکز واکسیناسیون شهید سلیمانی (سپاه روح الله) واقع در خیابان امام (ره)، سالن دانشگاه آزاد واقع در خیابان دانشگاه (داخل محوطه دانشگاه قنات ناصری) است.

کد خبر 5297025

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اراک واکسیناسیون کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه سیستان و بلوچستان اردبیل گرگان کرمانشاه آتش سوزی دولت سیزدهم تالاب انزلی هفته دولت دریافت واکسن تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور