Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - آناهیتا رحیمی: کمبود و فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی تبریز، حرف تازه‌ای نیست بلکه سالهاست این مشکل در کلانشهر تبریز حس می‌شود، یعنی نیازی که با جمعیت کلانشهر تبریز همخوانی ندارد.

ضرورت نوسازی و چاره اندیشی برای رفع کمبود ناوگان اتوبوسرانی تبریز یکی از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که نباید از آن غافل شد چرا که بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها قطعاً این نیاز را تشدید خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا نیاز کلانشهر تبریز با جمعیت یک میلیون و هشتصد هزار نفری به ناوگان حمل و نقل جدید، ضرورتی است که در شورای جدید و دولت جدید باید به صورت جدی دنبال شود زیرا اگر تاکنون، حمایت دولتی شامل نوسازی و رفع کمبود در ناوگان عمومی حمل و نقل در کلانشهر تبریز می‌شد قطعاً چنین وضعیت بحرانی پیش نمی‌آمد.

کلانشهر تبریز به ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تبریز و حومه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: کلان شهر تبریز با جمعیت یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بر اساس استاندارهای حمل و نقل و جمعیت کشور و همخوانی با استاندارهای جهانی به ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد.

کلان شهر تبریز با جمعیت یک میلیون و۸۰۰ هزار نفر بر اساس استاندارهای حمل و نقل و جمعیت کشور و همخوانی با استاندارهای جهانی به ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد. ایمان غنی زاده ادامه داد: در حال حاضر ۶۲۰ تا ۷۰۰ دستگاه اتوبوس ملکی و بخش خصوصی در کلانشهر تبریز وجود دارد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه ادامه داد: عمر ناوگان اتوبوسرانی با بیش از ۱۱ سال، فرسوده به شمار می‌رود اما بر اساس ابلاغ کمیته فنی وزارت کشور و سازمان شهرداری، عمر بیش از ۱۵ سال در ناوگان اتوبوسرانی فرسوده است و باید به سمت نوسازی حرکت کرد.

وی افزود: با توجه به شرایط فعلی و تحریم‌ها مجبور هستیم از این تعداد ناوگان موجود در تبریز استفاده کنیم تا با مشکلات جدی برخورد نکنیم اما در حالت فعلی باید از حمایت دولت و وزارت کشور برخوردار شویم تا ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس به کلانشهر تبریز تعلق گیرد.

غنی زاده گفت: جلساتی در رابطه با کمبود ناوگان اتوبوسرانی همزمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در کمیسیون حمل و نقل و ترافیک برگزار شده و برنامه‌هایی نیز اتخاذ شده است که متعاقباً اعلام خواهد شد.

تشدید نیاز کلانشهر تبریز به ناوگان عمومی با بازگشایی مدارس

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تبریز و حومه بیان کرد: با وجود عقد تفاهم نامه برای خرید ۱۵ دستگاه اتوبوس، تنها موفق به تحویل گرفتن ۱۲ دستگاه اتوبوس شدیم و در نهایت با بازسازی و تعویض قطعات بیش از ۵۰ دستگاه اتوبوس، تنها تعدادی از آنها به ناوگان اتوبوسرانی تبریز اضافه شده است اما در واقع، با ریشه کن شدن ویروس کرونا و بازگشت به وضعیت عادی و بازگشایی مدارس هم‌چنان به ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس نو نیازمند هستیم.

وی ادامه داد: برای رفع این مشکل باید نمایندگان مجلس شورای اسلامی و پارلمان محلی، شهرداری دست به دست هم دهند و از سویی، دولت نیز با اختصاص یارانه‌، اقدام به خرید ناوگان جدید را میسر کند.

غنی زاده در پایان گفت: بر اساس تفاهم نامه دولت مبنی بر خرید ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس در مجمع شهرداری‌های کلانشهرها، دولت به تعهد خود عمل نکرده و در نهایت، هیچ اتوبوسی در کلان شهر تبریز افزایش نیافته است.

کاهش ظرفیت شرکت واحد و فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی تبریز

عضو شورای اسلامی تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: وضعیت خدمات رسانی شرکت واحد هم‌زمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها از نخستین موضوعاتی بود که در جلسات شورای ششم به ویژه کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک، مورد توجه واقع شده است.

روح الله رشیدی ادامه داد: کاهش ظرفیت شرکت واحد به دلایل مختلف اعم از فرسودگی و عمر بالای ناوگان اتوبوسرانی، ضرر دهی بخش خصوصی و تشدید آن در دوران شیوع ویروس کرونا و از سویی عدم تأمین ناوگان جدید طی سال‌های گذشته، مخاطره مهمی برای شهر محسوب می‌شود.

طی چند سال گذشته تنها ۱۲ دستگاه اتوبوس خریداری شده و عملاً از نیازهای شهر عقب هستیم و با این جمعیت، به ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز داریم اما در دوره‌های اخیر، تعداد ناوگان اتوبوسرانی به ۵۰۰ دستگاه اتوبوس کاهش یافته است. نماینده شورای شهر در مجمع عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز افزود: طی چند سال گذشته تنها ۱۲ دستگاه اتوبوس خریداری شده و عملاً از نیازهای شهر عقب هستیم و با این جمعیت، به ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز داریم اما در دوره‌های اخیر، تعداد ناوگان اتوبوسرانی به ۵۰۰ دستگاه اتوبوس کاهش یافته است.

وی بیان کرد: ظرفیت موجود ناوگان اتوبوسرانی کلان شهر تبریز با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، امکان پوشش مطلوب را در پی نخواهد داشت.

رشیدی گفت: شرکت واحد و مجموعه شهرداری باید برنامه‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت برای پاسخ به نیاز حمل و نقل عمومی ارائه کند و شورا نیز با نظر مساعد، همراهی خواهد کرد.

عضو شورای ششم تبریز افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام گرفته از سوی شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز، اقداماتی مانند بازسازی تعدادی از اتوبوس‌ها و همچنین تأمین یارانه برای بخش خصوصی با هدف سرپا نگه داشتن ناوگان، دنبال می‌شود که امیدواریم تأثیر محسوسی در وضعیت موجود داشته باشد.

وی ادامه داد: باید تدابیری برای اختصاص یارانه به شکل‌های مختلف از جمله کمک به تأمین قطعه و جبران خسارت به روش‌های مختلف اندیشیده شود که این دو موضوع اساسی در حالت فعلی می‌تواند مرهمی بر بحران حمل و نقل محتملی که با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها ممکن است با آن روبرو شویم باشد.

عضو شورای اسلامی ششم کلان شهر تبریز در پایان گفت: منابعی برای خریداری ناوگان جدید اتوبوسرانی مشخص شده است و مجموعه شورای ششم، تأمین این نیاز قطعی را در اولویت کاری خود قرار خواهد داد اما اولین حرکت برای آن، جذب و محقق شدن اعتبار مصوب سال ۱۴۰۰ است.

اغلب مردم به خاطر افزایش نرخ کرایه تاکسی از اتوبوس‌های شهری استفاده می‌کنند

یکی از شهروندان تبریزی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سال‌های متمادی است که نوسازی ناوگان عمومی حمل و نقل در کلان شهر تبریز مطرح شده است اما تاکنون یک اقدام جدی در این رابطه انجام نگرفته است.

جواد غفاری افزود: متأسفانه با وجود تورم موجود، نباید از بی انصافی برخی از رانندگان تاکسی به سادگی رد شد زیرا برخی از آنان، با وجود کوتاه بودن مسیر، مبلغ بیشتری از مسافران دریافت می‌کنند که این خود، منجر به استفاده بیشتر مردم از ناوگان عمومی شده و ترجیح می‌دهند با یک مبلغ یکسان، مسیرها را طی کنند اما متأسفانه با وجود کمبود در ناوگان عمومی و شیوع ویروس کرونا، وضعیت برخی از اتوبوس‌ها رضایت بخش نیست.

وی ادامه داد: اگر تعداد اتوبوس‌ها در مسیرهایی که مسافران بیشتری دارد افزایش یابد قطعاً کلان شهر تبریز با وضعیت بهتری رو به رو خواهد شد.

حالا شهر تبریز با وجود جمعیت یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن، کمبود در ناوگان عمومی حمل و نقل را تجربه می‌کند؛ یعنی کمبودی که روزی با ریشه کن شدن ویروس کرونا و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها تشدید خواهد شد و باید مشکلات و موانع موجود در این زمینه با یاری دولت جدید رفع گردد.

کد خبر 5296032

منبع: مهر

کلیدواژه: ناوگان اتوبوسرانی شرکت واحد اتوبوسرانی بازگشایی مدارس ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه سیستان و بلوچستان اردبیل گرگان کرمانشاه آتش سوزی دولت سیزدهم تالاب انزلی هفته دولت بازگشایی مدارس و دانشگاه ها ناوگان اتوبوسرانی تبریز جمعیت یک میلیون کلان شهر تبریز کلانشهر تبریز ناوگان عمومی ویروس کرونا شرکت واحد اتوبوس ها حمل و نقل بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۳۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی و هدایت ناوگان آتش‌نشانی تبریز تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، احد صادقی صبح امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از مرکز ستاد فرماندهی این سازمان اظهار کرد: ایجاد و بهره‌برداری از مرکز مانیتورینگ سازمان آتش‌نشانی تاثیر مستقیم در کاهش میزان خسارات جانی و مالی شهروندان دارد که با هدایت سریع و صحیح نیروهای آتش‌نشانی به محل حادثه انجام می‌شود.

وی افزود: ایجاد چنین سامانه‌های هوشمند، پشتوانه‌ای ارزشمند برای سازمان‌های آتش‌نشانی است و با تکمیل و ارتقای چنین سامانه‌هایی می‌توان بیشتر و بهتر به ارائه خدمات ایمنی به شهروندان پرداخت.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: پیگیری تامین نیروهای این سازمان مورد بررسی قرار گرفته است و برای جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی جدید مصمم هستیم.

سعید صالح‌نیا، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در این بازدید با اشاره به اینکه ایجاد سامانه راهبردی و هدایت ناوگان آتش‌نشانی با تلاش اداره انفورماتیک سازمان انجام شده است، تصریح کرد: این سامانه هوشمند امکان ارائه اطلاعاتی جامع از محل حادثه را دارا است و با استفاده از این سامانه می توان آتش‌نشانان اعزامی را راهنمایی و از وجود امکاناتی از جمله شیرهای هیدرانت، بیمارستان، اورژانس و محل‌های پرخطر آگاه کرد.

وی اضافه کرد: خودروهای سنگین جدید نیز هم‌اکنون در مرحله تجهیز و تکمیل است و در روزهای آینده در بین ناوگان عملیاتی قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از حضور و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر تبریز ابراز امیدواری کرد و ادامه داد: امید است در آینده نیز با حمایت همیشگی اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار تبریز نسبت به رفع نیازهای این سازمان در راستای تامین ایمنی شهر گام برداریم.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه این بازدید از ایستگاه شماره یک این سازمان و خودروهای سنگین جدید خریداری شده بازدید کرد.

در ادامه این بازدید، رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تبریز از محل ایستگاه جدیدالاحداث آتش‌نشانی در خیابان ارتش بازدید کرد و خواستار پشتکاری جدی و افتتاح این پروژه در شهریور سال جاری شد.

کد خبر 749234

دیگر خبرها

  • تمهیدات اتوبوسرانی برای مسابقه فوتبال بین پرسپولیس و سپاهان
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • سرویس‌دهی اتوبوسرانی تبریز برای تماشاگران بازی تراکتور و استقلال
  • (تصاویر) ناوگان جدید اتوبوسرانی تهران
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • اضافه شدن ۳۷ دستگاه ون و اتوبوس به ناوگان حمل و نقل بندرعباس
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی