Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علیرضا سرلک» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مبارزه انتخابی که روز جمعه برگزار شد برابر «علی قلی‌زادگان» قرار گرفتم که حریف خوبی بود. ۲ کشتی با او گرفتم و برنده مبارزه انتخابی شدم. برای این مبارزه با برنامه‌ریزی که مربیانم داشتند برابر حریف ظاهر شدم و در نهایت توانستم صاحب دوبنده تیم ملی در وزن ۵۷ کیلوگرم شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: امسال به رده سنی بزرگسالان آمدم و ۲ مرتبه تجربه حضور در انتخابی تیم ملی را دارم که مرتبه قبل برابر «رضا اطری» شکست خوردم و دوم شد و در انتخابی امسال نیز با پیروزی برابر قلی‌زادگان اول شدم. البته برای المپیک توکیو نیز کادر فنی من را وارد چرخه انتخابی تیم ملی کرده بود اما مسابقه‌ انتخابی برگزار نشد.

این آزادکار اهل الیگودرز در استان لرستان ادامه داد: مبارزات وزن ۵۷ کیلوگرم با توجه به شرایط حریفان حتی در قاره آسیا نیز سخت و دشوار است. در پیکارهای قهرمانی سال ۲۰۲۱ آسیا که فروردین ماه امسال در قزاقستان برگزار شد حضور یافتم و توانستم با آمادگی بدنی که داشتم تا فینال بالا بیایم. در مبارزه فینال برابر «راوی کومار» از هند که در المپیک نیز نقره گرفت، او را آنالیز نکرده بودم و بدون برنامه کشتی گرفتم. امیدوارم با آمادگی که دارم در صورتی که با حریفانی مانند کومار در جهانی پنجه در پنجه شدم او را این مرتبه شکست دهم.

وی در خصوص اینکه آیا از حریفان خود در جهانی نروژ و یا اطلاعی از حضور آزادکاران المپیکی دارد یا خیر؟ یادآور شد: در جریان نیستم که چه کشتی‌گیرانی قرار است در پیکارهای جهانی نروژ حضور پیدا کنند. البته با کمک مربیان به طور حتم همه حریفان را آنالیز خواهیم کرد و با برنامه روبروی آنان حضور خواهیم یافت اما باید آماده باشیم که بتوانیم قدرتمندانه برابر حریفان عنوان‌دار جهان و المپیک روبرو شویم.

سرلک در خصوص مبارزه‌های وزن ۵۷ کیلوگرم در المپیک توکیو نیز گفت: سطح المپیک بسیار بالا بود و کشتی‌گیران عنوان‌دار این وزن در ۲ گروه پخش شده بودند. به هر حال المپیک میدان بزرگی است و آرزوی هر ورزشکاری حضور در المپیک است.

وی در پاسخ به این پرسش که تیم ملی بعد از برنز رحیمی در المپیک ریو در این وزن تاکنون نه در جهانی و نه در المپیک صاحب مدال نشده است گفت: امیدوارم که بتوانم در مسابقه‌های جهانی نروژ نماینده قابلی برای کشتی کشورم باشم و بتوانم در وزن ۵۷ کیلوگرم مدال‌های «حسن رحیمی» را تکرار کنم.

این آزادکار تیم ملی یادآور شد: در وزن ۵۷ کیلوگرم تجربه رویارویی با «راوی کومار» از هند نایب قهرمان المپیک توکیو و «نورسلیم سانایف» از قزاقستان دارنده برنز المپیک را دارم که البته برابر هر دو شکست خوردم. برابر سانایف قزاقستانی ۲ سال پیش و در قهرمانی آسیا سرشاخ شدم که البته پیروزی برابر او دور از دسترس نبود و امیدوارم در صورت رویارویی با هر یک از این حریفان بتوانم به پیروزی برسم.

وی در مورد حضور «مرتضی قیاسی» همشهری خود در المپیک توکیو گفت: شانس با او یار نبود و البته به قول ورزشی‌ها آن روز هم روزش نبود در حالی که به راحتی می‌توانست برنز المپیک بگیرد.

این آزادکار ملی‌پوش اهل الیگودرز با اشاره به کمبود امکانات در شهرستان‌ها گفت: شهرستان‌ها از نظر امکانات ورزشی مشکلات فراوانی دارند و امیدوارم که مسوولان بتوانند دغدغه ورزشکاران را رفع کنند. در پایان از مربی سازنده خودم «علی آرین» که زحمات فراوانی برایم کشید قدردانی می‌کنم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: المپیک توکیو المپیک توکیو رضا اطری کشتی آزاد کشتی قهرمانی جهان وزن ۵۷ کیلوگرم المپیک توکیو تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟

نحوه مدیریت درآمدهای حاصل از صادرات نفت یکی از چالش‌های جدی بوده که در مقاطعی گریبانگیر اقتصاد ایران شده است. این درحالی است که برخی کشورها مانند نروژ به رغم وجود موهبت نفت، تجارب موفقیت‌آمیزی از مدیریت درآمدهای نفتی داشته‌اند که بررسی آن می‌تواند مفید باشد.

به گزارش اکوایران، بیماری هلندی یکی از عوارض درآمدهای نفتی است که به صورت افزایش درآمدهای نفت صادراتی برخی از کشورها، بیکاری و تورم تشدید می‌شود و ساختار تولید داخلی با آسیب مواجه می‌شود.

در گزارش‌های پیشین با توجه به گزارش مرکز پژوهش‌ها به بررسی کانال‌های تسری بیماری هلندی به سیاست‌های پولی و ارزی در ایران پرداخته شد و به شکل اجمالی نحوه مقابله عربستان با این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که سیستم درحال اجرا در عربستان، قابلیت اجرا شدن در ایران را به دلایلی همچون تورم بالا و شرایط تحریم ندارد.

نروژ کشور دیگریست که با موهبت منابع نفتی همراه بوده و با مدیریت مناسب ساختار و درآمدهای نفتی در مقابل نفرین منابع ایستادگی کرده است. بنظر می‌رسد نروژ پیشرفته‌ترین مدل برای استفاده بهینه از درآمدهای نفتی را اجرا کرده و به همین دلیل تجربه این کشور به شکل خلاصه مورد بررسی این گزارش است.

درآمدهای نفتی در نروژ چگونه به دست دولت می‌رسد؟

دولت نروژ بخش زیادی از درآمد نفتی خود را از طریق بخش خصوصی و با عنوان مالیات نفتی دریافت می‌کند. حدود ۷۸ درصد درآمدهای نفتی شرکت‌های خصوصی این کشور به دولت به شکل پول داخلی پرداخت می‌شود، به عبارت دیگر شرکت‌های خصوصی خود مسئول تبدیل ارز به پول داخلی هستند. این موضوع باعث شده تا بانک مرکزی دیگر به عنوان بازیگر اصلی بازار ارز عمل نکند و عملکرد بازار دچار اختلال نشود.

این درحالیست که بخشی از درآمدهای نفتی دولت به شکل مستقیم از فروش نفت توسط دولت به دست می‌آید. درآمدهای ارزی دولت از این ناحیه به صورت روزانه به حساب‌های واسطه در بانک مرکزی نروژ واریز می‌شود. درآمدهای فوق‌الذکر پس از این مقطع، در اختیار صندوق بازنشستگی دولت GPFG که وظیفه سرمایه‌گذاری در کشورهای دیگر را دارد، قرار میگیرد.

قاعده مالی دولت نروژ برای کسری بودجه غیرنفتی

دولت نروژ هرسال بخشی از کل بودجه را به عنوان کسری بودجه غیرنفتی در نظر می‌گیرد و به عبارتی حجم کسری بوده تابع یک قاعده مالی به شکل زیر است: به طور متوسط در طول زمان کسری غیرنفتی بودجه دولت مرکزی نباید از نرخ بهره حقیقی سرمایه موجود در سازمان GPFG (به شکل متوسط ۴ درصد) که وظیفه سرمایه‌گذاری در خارج از کشور را به عهده دارد، بیشتر شود.

در حالت عادی کسری بودجه غیرنفتی دولت از درآمد نفتی غیرمستقیم که به کرون دریافت می‌شود، تامین می‌شود. هرساله سایر درآمدهای کرونی به حساب سازمان GPFG منتقل می‌شود.

به همین ترتیب مازاد ارز و کرون‌های حاصل از مالیات نفتی که به صندوق سرمایه‌گذاری خارجی دولت منتقل می‌شود، تاثیری بر حجم پایه پولی نروژ ندارد. همچنین تبدیل کرون‌های مازاد به ارز خارجی منجر به افزایش حقیقی نرخ ارز و افزایش قدرت رقابت تولیدات داخلی می‌شود.

استقلال بانک مرکزی نروژ در سیاست ارزی و پولی

با ذخیره منابع ارزی در سازمان GPFG و عملیات بانک مرکزی نروژ و فرآیند بودجه ریزی دولت، هم امکان سیاست‌گذاری پولی مستقل بر اساس هدفگذاری تورم وجود دارد و هیچ الزامی برای تبدیل درآمدهای نفتی به کرون وجود ندارد. در واقع بخشی از درآمدهای ارزی مطابق قاعده مالی مصرف شده و باقیمانده آن نیز از ترازنامه بانک مرکزی خارج می‌گردد.

همچنین با وجود اینکه کسری بودجه دولت سیاست‌های ارزی دولت را دچار محدودیت می‌کند اما با وجود قاعده مالی مشخص و پیشبینی‌پذیر بودن سیاست‌ها، امکان مدیریت بازار ارز برای بانک مرکزی نروژ فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازگشت استیوسون به کشتی؛ انتخابی با مِیسون در راه است؟
  • رسیدن علیرضا سرلک به المپیک با فرمول تکراری
  • تمدید قراردادها رااز هفته آینده شروع می‌کنیم/ درخواست از هواداران
  • غول خفته والیبال جهان علیه معجزه ایران!
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد
  • آتیلا حجازی: امیدوارم نام استقلال تغییر نکند/ بی‌درنگ پیشنهاد سرپرستی را قبول کردم
  • حجازی: استقلال اکنون نیاز به آرامش و تمرکز دارد + ویدیو
  • حجازی: استقلال اکنون نیاز به آرامش و تمرکز دارد
  • حجازی: خوشحالم که در تیم پدرم حضور دارم