Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:30:45 GMT

۹۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی دز اول واکسن را دریافت کردند

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۱۴۵۴۷

۹۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی دز اول واکسن را دریافت کردند

حمید کشوری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون اساتید، کارمندان و دانشجویان در این دانشگاه توضیح داد و اظهار کرد: واکسیناسیون دانشگاهیان صنعتی امیرکبیر از ۱۷ مردادماه آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه داشت و در مجموع ۵۰۰ دز واکسن برای اساتید و ۸۰۰ دز واکسن برای کارکنان در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در مجموع واکسن های سینوفارم و آسترازنکا برای جامعه هدف دانشگاه صنعتی امیرکبیر تزریق شده و برای دز دوم از روز گذشته تزریق واکسن سینوفارم آغاز شد.

کشوری ضمن بیان اینکه واکسیناسیون نوبت دوم صرفا برای افرادی که از تاریخ ۱۷ مرداد واکسن نوبت اول سینوفارم را دریافت کرده‌اند و دارای کارت واکسن با مهر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه هستند، انجام خواهد شد و خارج از آن هیچگونه تزریقی انجام نمی‌شود، گفت: داشتن کارت ملی و کارت واکسن نوبت اول، هنگام مراجعه ضروری است.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۹۰۰ نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی ساکن خوابگاه دز اول واکسن را دریافت کرده اند، خاطرنشان کرد: در هفته جاری قرار است مجوز تزریق دز دوم واکسن به ۵۰۰ نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی ساکن در خوابگاه را بگیریم.

وی در ادامه تاکید کرد: به دنبال این هستیم که بلافاصله بعد از واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی، سایر دانشجویان تحصیلات تکمیلی ساکن تهران را واکسینه کنیم که البته هنوز قطعی نیست.

کد خبر 5296969 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: حمید کشوری واکسیناسیون دانشجویان ویروس کرونا واکسیناسیون دانشگاه صنعتی امیرکبیر وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد آزمون دانشنامه پزشکی آموزش مجازی سازمان سنجش دانشگاه های ایران دانشگاه پیام نور آموزش پزشکی کارشناسی ارشد مرکز سنجش آموزش پزشکی تحصیلات تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه+ فیلم
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال