Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «توشیمیتسو موتگی» وزیر امور خارجه ژاپن امروز یکشنبه اعلام کرد که وزرای خارجه کشورهای عضو گروه هفت موسوم به «جی ۷» قرار است هفته آینده درباره وضعیت افغانستان به گفتگو بپردازند.

توشیمیتسو که در تلویزیون ژاپن صحبت می کرد، در این باره گفت: نمایندگانی از روسیه، چین و کشورهای دیگر نیز در این نشست حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اشاره ای به نام کشورهای دیگر نکرد. طبق گفته های او، ممکن است این نشست در ۸ سپتامبر (۱۷ شهریور) برگزار شود.

رایزنی ها درباره شرایط کنونی افغانستان در حالی صورت می گیرد که وضعیت شهروندان افغان در جریان بیش از ۲۰ سال اشغال نظامی افغانستان از سوی نیروهای آمریکایی و همچنین در پی خروج غیر مسئولانه آنها، نه تنها بهتر نشد، بلکه این کشور همچنان با مشکلات زیرساختی و انسانی بسیاری علی الخصوص آنچه که به گفته سازمان ملل «بحران غذایی» اعلام شده است، دست و پنجه نرم می‌کند.

کد خبر 5297114

منبع: مهر

کلیدواژه: ژاپن گروه 7 افغانستان روسیه چین افغانستان ایالات متحده امریکا عراق طالبان رژیم صهیونیستی لبنان طالبان افغانستان فلسطین روسیه پنجشیر سوریه عربستان سعودی ایران جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۴۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم

 
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات روسیه مبنی بر اینکه به‌رسمیت شناختن کابل به تشکیل حکومت فراگیر بستگی دارد، تاکید کرد: حکومت کنونی افغانستان فراگیر است.

«میخاییل گالوزین» معاون وزارت خارجه روسیه پیش‌تر با تأکید بر لزوم ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان گفته بود: حکومت فراگیر مستلزم این است که نمایندگان همه اقوام، مذاهب و جریان‌های سیاسی افغانستان در آن حضور داشته باشند.

سخنگوی حکومت طالبان به «آمو» گفته است حکومت ایجاد شده توسط طالبان به باور وی «فراگیر» است.

حدود یک هفته پیش نیز «سراج‌الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با هیئتی از افغان‌های مقیم خارج درباره درخواست‌ها جهت تشکیل حکومت فراگیر گفته بود: جهان باید درک کند که افغانستان یک کشور مستقل است. افغانستان همانطور که در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت نمی‌کند، این را هم نمی‌پذیرد که دیگران مداخله کنند.

چندی قبل نیز ذبیح الله مجاهد در واکنش به خواسته سران کشورهای آسیای مرکزی و آلمان درباره حکومت فراگیر گفته بود حقوق زنان و حکومت فراگیر در این کشور تأمین است و این موضوع داخلی است.

وی افزود: «کابینه حکومت افغانستان متشکل از همه اقوام است، نمایندگان همه اقوام در این نظام حضور دارند و از جمله زنان حقوق تمام افغان‌ها در کشور تأمین است».

 منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • بلینکن: پیشنهادی «سخاوتمندانه» به حماس داده شده است
  • فراخوان چهارمین گروه هنرمندان واجد شرایط مسکن هنرمندان ساکن استان تهران
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)