Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس یک نظرسنجی جدید، یک‌پنجم یا ۲۰ درصد رای دهندگانی که سال گذشته به جو بایدن رای دادند از رای خود پشیمانند.

 به نقل از ایندیپندنت، نظرسنجی انجام شده توسط Zogby Analytics نشان می‌دهد در حال حاضر ۲۰ درصد از رای دهندگان بایدن از انتخاب خود پشیمان هستند، ۴ درصد مطمئن نیستند و ۷۶ درصد هنوز به او اعتماد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریباً سه نفر از هر ده نفر، ۲۹ درصد، جمهوری‌خواهانی که به بایدن رأی دادند پشیمان هستند، در حالی که یک‌پنجم، ۲۰ درصد، از دموکرات‌ها و ۱۴ درصد از رای‌دهنده‌های مستقل نیز چنین حسی دارند.

مردان به مراتب بیشتر از زنان از رای خود پشیمان شده‌اند. ۲۷ درصد از مردان از رای خود به کاندیدای دموکرات پشیمان شده‌اند، در حالی که تنها ۱۳ درصد از زنان چنین احساسی داشتند.

جوانان و اقلیت‌ها نیز به شکل قابل توجهی اعتمادشان به بایدن را از دست داده‌اند. اسپانیایی‌تبارها با ۳۳ درصد ناراضی، بیشترین جمعیت رای‌دهنده پشیمان را شکل داده‌اند. این رقم در میان آفریقایی‌تبارها، ۲۵ درصد و سفیدپوستان ۱۶ درصد است.

در همین حال، ۲۷ درصد از رای‌دهندگان ۱۸ تا ۲۹ سال یعنی جوانان هم از رای خود به بایدن پشیمان شده‌اند. در میان گروه‌های سنی دیگر، ۳۰ درصد از رای دهندگان ۳۰ تا ۴۹ ساله نیز چنین احساسی داشتند. تنها ۱۰ درصد از رای‌دهندگان ۵۰ تا ۶۴ ساله از رای به بایدن پشیمان شده‌اند و در گروه سنی بالاتر از ۶۵ سال این رقم، ۶ درصد است.

همچنین طبق نظرسنجی ای بی سی نیوز و واشنگتن پست، میزان محبوبیت بایدن به ۴۴ درصد کاهش یافته و ۵۱ درصد آمریکایی‌ها مخالف او هستند.

نظرسنجی زاگبی، با حضور ۱۷۷۳ نفر از کسانی که به بایدن رای‌ داده‌اند انجام شده است. زمان انجام این نظرسنجی در بازه ۵ تا ۱۳ اوت و قبل از سقوط کابل بوده است. پیش‌بینی می‌شود رویدادهایی که در نتیجه تسلط طالبان بر افغانستان رخ داده است، میزان محبوبیت بایدن را باز هم پایین‌تر از این نظرسنجی‌ها آورده باشد.

جالب اینجاست که رای دهندگان شهری بیش از رای دهندگان مناطق حاشیه‌نشین و روستایی از رای خود پشیمان شده‌اند. بیست و هشت درصد از رای‌دهندگان شهری بایدن از رای خود پشیمان شده‌اند، در حالی که تنها ۱۴ درصد از رای‌دهندگان حومه شهرها  و ۱۲ درصد از روستانشینان همین احساس را داشتند.

سیر نزولی محبوبیت بایدن، زنگ خطر را برای حزب دموکرات به صدا درآورده است. اگر به سیر محبوبیت روسای جمهور و حزبشان در دوره‌های انتخابات گذشته نگاه کنیم در می‌یابیم که دموکرات‌ها در انتخابات سنا و مجلس نمایندگان می‌توانند برتری نسبی خود را از دست بدهند.

هنوز ۸۶ درصد از هواداران سنتی حزب دموکرات از عملکرد بایدن نسبتا راضی هستند ولی در میان همین گروه ۴۴ درصد افراد با اقدامات او در مورد افغانستان مخالفند.

در میان جمهوری‌خواهان تنها ۸ درصد از رویکرد بایدن حمایت می‌کنند و ۹۲ درصد آن‌ها مخالف او هستند. در میان مستقل‌ها هم بایدن تنها ۳۶ درصد حامی دارد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: درصد از رای دهندگان رای خود پشیمان پشیمان شده اند ۲۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۵۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی

تحلیل‌گران سیاسی در آمریکا می‌گویند که جنبش اعتراضی دانشجویان در روز‌های گذشته در حمایت از حقوق مردم فلسطین برابر اسرائیل، یک شکاف نسلی در موضوع اسرائیل ایجاد کرده و تمایل جوانان برای به چالش کشیدن سیاستمداران و مدیران دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا را بیش از پیش جدی کرده است.

به گفته تحلیل‌گران این شکاف و افکار جوانان آمریکایی در حمایت از فلسطین موجب شده که تیم دموکرات‌ها خطر انتخاب نشدن جو بایدن ۸۱ ساله را به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا در انتخابات پیش رو بیشتر احساس کنند و حتی احزاب مخالف بایدن را نیز با این خطر جدی مواجه کرده است.

«عمر واسو»، استادیار علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا در این رابطه گفت: ما در حال حاضر شاهد شکاف نسلی در آمریکا هستیم و این موضوع در دراز مدت چالشی برای حزب دموکرات خواهد بود.

دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک طی هفته گذشته کارزار همبستگی با فلسطین را ایجاد کرده که از آن زمان تا کنون با بازداشت‌های منظم از سوی مقامات دانشگاه روبه‌رو شده است. هرچند برخورد مقامات دانشگاه کلمبیا با این تظاهرات بیش از حد خشن بوده ولی همچنان اعتراض‌های مشابهی در دانشگاه‌های دیگر این کشور ادامه دارد.

تصاویری از بازداشت خشونت‌آمیز دانشجویان، اساتید و روزنامه‌نگاران توسط افسران پلیس نیز خشم بیشتری بین دانشجویان ایجاد کرده است.

عمده بحث‌های اصلی دانشجویان در تظاهرات خود علیه مسئولان دانشگاه این است که باید نوع و میزان حمایت دانشگاه‌ها از اسرائیل مشخص شود.

کاخ سفید و احزاب طرفدار اسرائیل، دانشجویان را به دامن زدن به یهودستیزی متهم کرده‌اند ولی هیچ کدام از این اتهام زنی‌ها نتوانسته اراده دانشجویان را در کاهش اعتراضات کاهش دهد.

نظرسنجی‌های متعدد نشان می‌دهد که بیشتر شهروندان آمریکایی از آتش‌بس دائمی در غزه حمایت می‌کنند ولی با علم به این موضوع هنوز بایدن حمایت قاطع خود را از اسرائیل حفظ کرده است.

تحلیل‌گران می‌گویند این اصرار بایدن برای ادامه حمایت آمریکا از اسرائیل هزینه بسیاری برای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری خواهد داشت.

دموکرات‌ها در طولانی مدت نمی‌توانند برای مردم آمریکا و به خصوص جوان‌تر‌ها بهانه‌ای برای شرکت در انتخابات داشته باشند و به نظر می‌رسد باید سیاست خود را نسبت به اسرائیل تغییر دهند.

دانشجویان معترض درگیر سیاست حزبی ایالات متحده نیستند. از شعار‌های این چند روز اخیر دانشجویان این‌گونه برمی‌آید که آن‌ها تنها حمایت از فلسطین را جستجو می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • فریدمن: اسرائیل باید بین رفح و ریاض یکی را انتخاب کند
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم