Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران رییس دانشگاه ادیب مازندران گفت: نخستین کنفرانس بین المللی تجزیه و تحلیل داده های آماری سالانه با همکاری دانشکده‌های علوم انسانی، فنی و مهندسی برجسته کشور و همچنین دانشگاه‌ها، سازمان‌ها، پارک‌ها و نهادهای علمی، پژوهشی و اجرایی مختلف بین‌المللی برگزار می‌شود.

عباسعلی بهاری اردشیری اظهارکرد: نخستین دوره این کنفرانس‌ها با محوریت تحول علم داده در کسب و کار (The Transformation of Data Science in Business) در روزهای ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ باهمکاری موسسه آموزش عالی ادیب مازندران، انجمن ایرانی تحقیق در عملیات و مرکز علمی تقدیس برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه علم داده دانشی است که به کشف دانش و آگاهی از داده‌های می‌پردازد، تصریح کرد: علم داده از ترکیب مباحث در محورهای مختلف بوجود آمده که تعدادی از این محورها عبارتند از ریاضیات، آمار، علوم کامپیوتر، مهندسی داده و غیره بوده و  هدف آن، یافتن مفاهیمی از داده‌ها و تولید محصولات داده محور است.

رییس دانشگاه ادیب مازندران خاطرنشان کرد: حسابداری،مدیریت ، اقتصاد، آموزش و پرورش،مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، مدیریت کشاورزی ،منابع انسانی،روانشناسی،علوم تربیتی ، تربیت بدنی، علوم ورزشی ، محیط زیست ،حمل و نقل،علوم اجتماعی،مطالعات خانواده ، راهنمایی و مشاوره - مدد کاری اجتماعی، بیمه، کودکان استثنایی ، کتابداری،جغرافیا ،علوم انتظامی،روابط سیاسی  و علوم سیاسی از جمله محورهای این کنفرانس است.

وی همچنین از فقه و حقوق اسلامی، حقوق کنسولی،علوم قضایی ، فقه و اصول اسلامی ، فلسفه، الهیات و معارف اسلامی ، معارف اسلامی ،علوم قرآن و حدیث ، تربیت معلم قرآن مجید ، زبان و ادبیات فارسی، آموزش زبان انگلیسی، هنر و پژوهش معماری ،تاریخ،فناوری در مهندسی صنایع ،فناوری در مهندسی مکانیک، فناوری در مهندسی برق ، فناوری در مهندسی عمران، مهندسی فناوری اطّلاعات، فناوری در مهندسی شیمی، فناوری در مهندسی پزشکی ،فناوری در مهندسی پلیمر ،فناوری در مهندسی هوا فضا - فناوری در مهندسی نفت ، فناوری در مهندسی معماری ،فناوری در مهندسی مواد ، فناوری در صنایع ایمنی، فناوری در مخابرات دریایی، فناوری در ماشین ابزار ، فناوری در ماشین های کشاورزی ،فناوری در مهندسی شهرسازی، فناوری در مهندسی سیستم،  فناوری در مهندسی رباتیک ، داده کاوی و یادگیری ماشین - الگوریتم‌های داده کاوی،ادغام داده کاوی، فرآیند داده کاوی، برنامه های داده کاوی ، نرم افزارهای داده کاوی ، الگوریتم‌های داده‌های بزرگ ، مبانی داده‌های بزرگ ،زیر ساخت‌های داده‌های بزرگ ، چارچوب‌های مدیریت داده‌های بزرگ، جستجو داده‌های بزرگ ، حریم خصوصی در عصر داده‌های بزرگ ،کاربردهای داده‌های بزرگ و غیره به عنوان محورهای نخستین کنفرانس بین المللی تجزیه و تحلیل داده های آماری یاد کرد.


بهادری افزود: علاقمندان جهت ارسال مقاله برای این همایش تا ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند و  جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت این کنفرانس به نشانی csda.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی فناوری در مهندسی داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۵۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است

به  گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا جواد کریمی‌ثابت صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهش‌ماه) در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: شاهد برگزاری نخستین کنفرانس هسته‌ای در سطح بین‌المللی و به‌صورت گسترده هستیم که این رویداد علمی با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.

رییس انجمن هسته‌ای ایران درباره تعداد آثار ارایه شده به این کنفرانس عنوان کرد: بیش از ۵۰۰ مقاله در سطح علمی بسیار بالا را دریافت کردیم که از میان آن‌ها، ۴۲۰ مقاله توسط داوران پذیرفته شد.

وی افزود: در جریان این کنفرانس ۳ روزه، برنامه‌ریزی شده تا ۱۶ میزگرد و پنل تخصصی برگزار شود که در حوزه‌های گوناگون که تمام فعالیت‌های هسته‌ای را پوشش خواهند داد.

کریمی‌ثابت گفت: حدود ۱۰۰ سخنرانی علمی در قسمت‌های گوناگون ارایه می‌شود که در مجموع بیش از ۵۰ سخنران خارجی خواهیم داشت که به‌صورت مجازی و حضوری در کنفرانس سخنرانی حضور دارند و به ارایه آخرین دستاوردهای علمی خود می‌پردازند.

رییس مرکز ملی نظام کیفیت و استانداردهای اتمی ایران تصریح کرد: نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در ۴ بخش سخنرانی‌های علمی، پوسترها، میزگردها و پنل‌های تخصصی و نمایشگاه جانبی برگزار خواهد شد.

گفتنی است مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و ... عصر امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در اصفهان برگزار می‌شود.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903385

دیگر خبرها

  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای