Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون برنامه ‎ریزی آموزشی و توان‎بخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی: برنامه " توسعه و بهبود ابزار‌های آموزش از راه دور برای کودکان بانیاز‌های ویژه" با همکاری مرکز امور بین الملل در حال اجراست.
به گزارش آریا، آقای مجید هداوند افزود: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی، نیاز به ایجاد نگاهی نو و کاربردی به فرایند آموزش را ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاهی که فراتر از آموزش‎‌های سنتی و حضوری باشد. بیماری همه گیر ناشی از ویروس کرونا، معلمان و دانش‎ آموزان را مجبور کرد تا در خانه درس بدهند و درس بخوانند تا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، از شیوع بیشتر ویروس، جلوگیری شد. در بحران کرونا، ارائه آموزش‎های الکترونیکی یکی از روش‌های مناسب، جهت استمرار آموزش و توان‎بخشی کودکان و دانش‎ آموزان با نیاز‌های ویژه، در ایام تعطیلی مدارس است.
آقای هداوند افزود: از طریق آموزش مجازی می‌توان به روش‌های نوین و کارآمد یادگیری دست یافت و ضمن ارتقاء یادگیری و دسترسی به فرصت‎های یادگیری، به گسترش عدالت دیجیتالی کودکان و دانش ‎آموزان بانیاز‌های ویژه کمک کرد.
وی گفت: آموزش ‎های مجازی به دوران کرونا محدود نمی‌شود. بلکه براساس اسناد فرادستی، چون سند چشم‎ انداز 20 ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، سند توسعه فاوای آموزش و پرورش، سند راهبردی نظام جامع فناوری اطلاعات کشور، سند نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز بر به کارگیری فناوری‎‌های نوین در امر آموزش و پرورش تاکید دارند.
آقای هداوند ادامه داد: بر همین اساس، سازمان آموزش و پرورش استثنایی به منظور تولید و بارگذاری محتوای الکترونیکی مورد نیاز دانش‎ آموزان بانیاز‌های ویژه در شبکه شاد، در نظر دارد پایگاه‌های آموزش مجازی را در سطح کشور توسعه دهد تا زمینه دستیابی دانش ‎آموزان با نیاز‌های ویژه در گروه‎های مختلف معلولیت، را به آموزش الکترونیکی مهیا کند و ضمن رفع بحران و استمرار آموزش دانش‎ آموزان در دوران فاصله گذاری اجتماعی و تعطیلی مدارس، عدالت آموزشی را در دوران پسا بحران ارتقا دهد.
معاون برنامه ریزی آموزشی و توان‎بخشی سازمان گفت: در همین راستا با همکاری مرکز امور بین الملل، تجهیزات تخصصی از قبیل دوربین فیلمبرداری، برد هوشمند، ویدئو پروژکتور، رایت کم و کیت فلاش قریب به 16 میلیارد ریال تهیه شده است که برخی از اقلام توزیع و برخی دیگر در حال توزیع است. همچنین به منظور مناسب سازی (آکوستیک سازی) فضای 32 پایگاه آموزش مجازی، قریب به 15 میلیارد ریال بین پایگاه‎ها توزیع شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ابزار های آموزش کودکان نیاز های ویژه آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، وحید بیگدلی از آغاز مرحله دوم اعزام دانش‌آموزان زیارت اولی به مشهد مقدس خبر داد و گفت: «مرحله دوم اعزام دانش‌آموزان دختر و پسر متوسطه اول به مقدس مشهد با مشارکت ۱۰ استان کشور از ۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۴ اردیبهشت‌ در قالب ۵ دوره اردویی برگزار خواهد شد.»

وی ادامه داد: «اردوی زیارت‌اولی‌ها طرحی ملی است که به تفکیک دختران و پسران دانش‌آموز و مقتضیات آنان برای آشنایی بیشتر با فرهنگ اسلامی، آداب زیارت، تمرین عادات صحیح زیست اجتماعی و آشنایی با جغرافیای کشور بزرگ‌مان، به‌صورت متمرکز توسط مرکز اردویی-گردشگری سازمان دانش‌آموزی برگزار می‌شود. در این اردوی زیارتی و معنوی علاوه بر زیارت بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج علی بن موسی‌الرضا (ع)، برنامه‌های حرم‌شناسی، بازدید از موزه‌های حرم مطهر، برنامه‌های فرهنگی، مسابقات ورزشی، مسابقات فرهنگی و هنری گروهی، مراسم افتتاحیه و اختتامیه و اهدای بسته‌های فرهنگی پیش‌بینی شده است.» 

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی بیان کرد: «با توجه به ضرورت توجه به مناطق کم‌برخوردار و دور از مرکز در استفاده از ظرفیت‌های تربیتی و به‌خصوص برکات تشرف به زیارت دانش‌آموزان این مناطق از یک سو، همچنین حجم بالای عملیات اجرایی این طرح و هماهنگی‌های مورد نیاز آن از سوی دیگر، مخاطبان هدف این برنامه ترجیحا محدود به دانش‌آموزان متوسطه اول پایه‌های هفتم، هشتم و نهم مناطق کم‌برخوردار هستند که پیش از این فرصت تشرف به مشهد مقدس را نداشته‌اند.»

بیگدلی با بیان اینکه مدت اقامت دانش‌آموزان در این اردو چهار روز است، اضافه کرد: «دانش‌آموزان به تفکیک جنسیت و دوره در اردوگاه ثامن‌الحجج (ع) استان خراسان رضوی در شهر مشهد مستقر می‌شوند.» 

وی تاکید کرد: «این اردو به‌منظور تبیین و تعمیق اعتقادات دینی دانش‌آموزان و ایجاد ارتباط معنوی با ائمه اطهار، تقویت امید، نشاط، شادابی و ارتباط معنوی آنان، ایجاد زمینه رشد و پیشرفت جمعی، مسئولیت‌پذیری و مشارکت در فعالیت‌های گروهی دانش‌آموزان بر‌گزار می‌شود.» 

یادآور می شود ؛ این اردو‌ها از سال ۱۴۰۱ راه‌اندازی شده و با در نظر گرفتن مرحله دوم اردو‌ها در سال تحصیلی جاری، تاکنون ۱۵۲۰۰ دانش‌آموز زیارت‌اولی از مناطق کم برخوردار کشور در این اردو‌ها شرکت کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی