Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان غذا و دارو آخرین اخبار پیرامون روند واکسیناسیون کرونا در کشور را تشریح کرد.

به گزارش ایمنا، کیانوش جهانپور با اشاره به تأخیر چند روزه در روند انجام واکسیناسیون، اظهار کرد: در دو روز گذشته دو محموله حدود شش میلیون و ۴۰۰ هزار دوزی واکسن آسترازنکا و سینوفارم وارد کشور شد و به زودی در مراکز واکسیناسیون توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روند واردات واکسیناسیون در روزهای اخیر افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود در روزهای آتی تا پایان شهریور با سرعت بیشتری محموله‌های بزرگی از واکسن را عموماً از کشور چین و بعضاً از محل کووکس و برخی دیگر از نواحی جهان داشته باشیم. با افزایش واردات واکسن، تولید واکسن کوو ایران برکت و ورود به تولید صنعتی واکسن پاستوکووک انستیتو پاستور ایران را تا پایان شهریور خواهیم داشت.

سخنگوی غذا و دارو تصریح کرد: از طرفی واکسن اسپایکوژن در میانه فاز سوم کارآزمایی بالینی است. همچنین واکسن کووپارس رازی هم در آستانه آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی است. با این روند پیش‌بینی می‌شود در شهریور و مهر شتاب گسترده‌ای در واکسیناسیون داشته باشیم. طبق مواردی که اعلام کردم حتی امکان اینکه قبل از دهه فجر امسال هم واکسیناسیون انجام شود وجود دارد.

وی ادامه داد: با توجه به کمبود و کندی تولید این واکسن در کشور روسیه، عملاً صادرات قابل توجهی نداشته است. یک میلیون و ۲۰ هزار دوز از محل ۶۰ میلیون قرارداد به کشور ما آمده است که شاید برخی افراد که دوز اول این واکسن را دریافت کرده‌اند در لیست انتظار دوز دوم باشند که تا چند روز آینده تأمین می‌شود و در غیر این صورت با مطالعات صورت گرفته در دنیا و امکان تزریق واکسن جایگزین به عنوان دوز دوم از میان واکسن‌های موجود از آن‌ها استفاده خواهد شد.

جهانپور درباره تولید داخلی اسپوتنیک وی، تاکید کرد: محموله آزمایشی آن تولید شده است و جهت تأیید و تکمیل مدارک به کشور روسیه ارسال شده است. در صورت تأیید و ارسال همه مدارک موید از سمت کشور روسیه، سازمان غذا و دارو ظرف ۶ یا ۷ روز تاییدیه نهایی برای تولید واکسن تک دوزی اسپوتنیک لایت در کشور را صادر خواهد کرد. در حال حاضر این واکسن هیچ گونه تولید انبوه، توزیع و یا صادراتی ندارد و مطالب مطرح شده در فضای مجازی صحت ندارد، تا به امروز ۳۰ درصد جمعیت هدف، حداقل یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند و در روزهای آتی هم سرعت واکسیناسیون شتاب بیشتری خواهد یافت.

منبع: ایسنا

کد خبر 519645

منبع: ایمنا

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن کووید ۱۹ واردات واکسن کرونا کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو موج پنجم کرونا خرید واکسن کرونا موج پنجم کرونا در ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۵۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان