Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@12:50:58 GMT

جنگل‌های آق‌مشهد ساری به نام سازمان جنگل‌ها سند خورد

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۱۶۵۵۹

جنگل‌های آق‌مشهد ساری به نام سازمان جنگل‌ها سند خورد

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری و به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی استان مازندران حوزه ساری، بهمن افراسیابی مدیرکل دفتر ممیزی و حدنگاری اراضی سازمان جنگل‌ها، در پیامی به معاون وزیر و رئیس سازمان جنگل‌ها، از صدور سند مالکیت جنگل‌های آق‌مشهد ساری به نام سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به نمایندگی دولت جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این پیام اظهار کرده است: سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به عنوان متولی حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی کشور افتخار دارد با تکیه بر نیروهای متعهد و دلسوز خود و به پشتوانه مشارکت و همراهی مردم طبیعت‌دوست، امانتدار عرصه‌های منابع‌طبیعی و انفال بوده و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکند؛ همچنین امروز به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل‌ها، مسعود منصور رئیس این سازمان پس از صدور سند جنگل‌های آق مشهد پیامی صادر کرده و در این پیام صدور سند منطقه آق‌مشهد ساری به نام سازمان جنگل‌ها به نمایندگی دولت را به همه محافظان و فعالان منابع‌طبیعی تبریک گفته است.

منصور در ادامه بیان کرده است: از خداوند متعال سپاسگزاری می‌کنم که پیگیری‌های مجدانه همکاران سازمان متبوع و همراهی دستگاه قضا منجر به اخذ سند اراضی منطقه آق‌مشهد ساری به نام سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به نمایندگی دولت شد و به حق اراضی منابع‌طبیعی را که از حقوق عامه مردم است به دامان مردم بازگشت. 

رئیس سازمان جنگل‌ها همچنین از همه همکارانش، محافظان منابع‌طبیعی، تشکل‌های مردم‌نهاد، اهالی رسانه و کنشگران متعهد به محیط زیست و منابع طبیعی که پیگیر این پرونده بودند و همچنین از قوه قضائیه و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که نقش اساسی در پیشبرد این پرونده داشتند کمال تشکر و قدرانی کرد و این موفقیت را به مردم طبیعت‌دوست تبریک گفته است.
 

انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مسعود منصور رییس سازمان جنگل ها منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • آزادسازی اراضی ملی بابل با حکم دادگاه
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی