Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر پروژه کارت اعتباری سهام عدالت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: فروش سهام عدالت اشتباه است، افراد با نگهداری از سهام و دریافت کارت اعتباری می‌ توانند نیاز مالی خود را برطرف کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، «سمیه محمدی» امروز (یکشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا به آخرین وضعیت اعطای کارت اعتباری به دارندگان سهام عدالت اشاره کرد و افزود: برخی از مشمولان سهام عدالت چنین تصوری را از دریافت کارت اعتباری سهام عدالت دارند که این کارت‌ها فقط به مشمولان مستقیم سهام عدالت تعلق می گیرد؛ در حالی که چنین تصوری اشتباه است و همه دارندگان اعم از مشمولان مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت می توانند نسبت به دریافت این کارت‌ها اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به تعداد افرادی که نسبت به دریافت کارت اعتباری اقدام کرده‌اند تاکید کرد و اظهار داشت: از انتهای سال ٩٩ و ابتدای سال 1400، دو بانک ملی و تجارت ملزم به اعطای کارت اعتباری به دارندگان سهام عدالت بودند که تا پایان مرداد ماه بیش از ١٠٠ هزار کارت اعتباری توسط این دو بانک صادر شد و سهامداران ٥٠ درصد از سهام قابل معامله خود را کارت اعتباری دریافت کردند.
محمدی با بیان اینکه در این مدت تعداد یک هزار و ٣٥٢ نفر اقدام به رفع توثیق سهام عدالت خود از بانک ها کردند، گفت: این افراد یا از دریافت کارت اعتباری منصرف شدند یا با بازپرداخت اعتبار خود به صورت کوتاه مدت رفع توثیق شدند که به دنبال این اتفاق کل دارایی سهام عدالت در اختیار آنها قرار گرفت.
مدیر پروژه کارت اعتباری سهام عدالت شرکت سپرده گذاری مرکزی با بیان اینکه تعداد اقساط بازپرداخت کارت اعتباری سهام عدالت توسط افراد مشخص می شود، افزود: در این میان برخی از مشمولان سهام عدالت که نیاز به نقدینگی برای مدت کوتاه دو تا سه ماه داشته باشند می توانند با عمل به تعهدات خود در بازه زمانی کوتاه، سهام عدالت را به کد خود بازگردانند؛ بنابراین سهام افراد از این طریق در کوتاهترین زمان ممکن از توثیق خارج می شود.
وی خاطرنشان کرد: برخی نگران این موضوع هستند که در صورت دریافت کارت اعتباری و بازپرداخت آن دیگر امکان دریافت کارت اعتباری وجود ندارد، در حالی که چنین مساله‌ای صحیح نیست و سهامداران عدالت می توانند در هر زمان که تمایل دارند مجدد اقدام به دریافت کارت اعتباری کنند.
محمدی با بیان اینکه در این میان سهامدارانی حضور دارند که چندان خوش حساب نیستند و بازپرداخت اعتبار آنها با تاخیر همراه می شود، گفت: این افراد مقابل بانک قرار می گیرند و بررسی وضعیت آنها از حیطه اختیارات شرکت سپرده گذاری خارج است اما با توجه به سابقه موجود، افرادی که نسبت به بازپرداخت اعتبار سهل انگاری کرده باشند دیگر قادر به دریافت مجدد کارت اعتباری نیستند.
مدیر پروژه کارت اعتباری سهام عدالت شرکت سپرده گذاری مرکزی اظهار داشت: سهامدارانی که کارت اعتباری دریافت کرده اند ملزم به بازپرداخت آن در زمان مقرر هستند؛ در غیر اینصورت بانک ها مجاز به فروش سهام عدالتی خواهد بود که در بانک به توثیق گذاشته شده است؛ با توجه به چنین وضعیتی سهامداران باید به طور حتم در فرصت زمان تعیین شده نسبت به بازپرداخت اعتبار اقدام کنند.
وی افزود: مشمولان سهام عدالت باید به این موضوع واقف باشند که کارت اعتباری سهام عدالت مانند وام بلاعوض نیست و باید بودجه ای که بانک ها در اختیار سهامداران قرار داده است دوباره به بانک بازگردانده شود.
مدیر پروژه کارت اعتباری سهام عدالت شرکت سپرده گذاری مرکزی اظهار داشت: اکنون قرار داد با 14 بانک برای اعطای کارت اعتباری به مشمولان نهایی شده است و دو بانک دیگر در مرحله امضای قرارداد هستند، همه سرویس های لازم برای زودتر انجام شدن این اقدام در اختیار بانک ها قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه فروش سهام عدالت اشتباه است، افراد با نگهداری از سهام و دریافت کارت اعتباری می توانند نیاز مالی خود را برطرف کنند، گفت: فردی که به دنبال نگهداری سهام عدالت است اما در برهه ای از زمان نیاز به نقدینگی دارد، می تواند دریافت کارت اعتباری را جایگزین فروش سهام عدالت کند.
به گزارش ایرنا، طی چند وقت گذشته روابط عمومی بانک ملی ایران درباره شرایط تسهیلات کارت اعتباری سهام عدالت اعلام کرد: این تسهیلات که در قالب کارت اعتباری و با توثیق سهام عدالت به متقاضیان پرداخت می‌شود، به صورت اقساطی یا یکباره به بانک بازگردانده خواهد شد.
در صورتی که کل مبلغ تسهیلات تا 36 روز پس از دریافت آن به صورت یکجا بازگردانده شود؛ تسویه به طور کامل انجام شده است و سودی به آن تعلق نخواهد گرفت.
اگر مبلغ تسهیلات پس از انقضای این مدت به بانک باز نگردد، بازپرداخت آن در اقساط 36 ماهه و با نرخ 18 درصد خواهد بود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دریافت کارت اعتباری بازپرداخت اعتبار فروش سهام عدالت بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۶۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!

به گزارش "ورزش سه"، با رسمی شدن مالکیت کنسرسیوم بانکی بر باشگاه پرسپولیس حالا همه نگاه‌ها به تصمیمات این کنسرسیوم و در رأس آن بانک شهر خواهد بود که به نظر می‌رسد عملا مدیریت این باشگاه را در دست خواهد گرفت.

بانک شهر در رأس این کنسرسیوم بانکی با بیشترین سهامی که در اختیار گرفته قرار است پرسپولیس را اداره کند و در آینده‌ای نه چندان دور بیشترین نماینده را در هیئت مدیره و تیم مدیریتی باشگاه پرسپولیس خواهد داشت.

اما بانک شهر در شرایطی مالک عمده باشگاه پرسپولیس به حساب می‌آید که به نوعی مهمترین طلبکار از این باشگاه هم هست. باشگاه پرسپولیس طی دو سال گذشته وام‌های کلانی از این بانک دریافت کرده و به خاطر ارتباط خوب و مثبت مدیران باشگاه با این بانک توانسته بخش عمده‌ای از مشکلاتش را با این وام‌ها رفع و رجوع کند.

طبق گزارش مالی منتهی به 30 آذرماه سال 1401 باشگاه پرسپولیس حدود 200 میلیارد تومان از این بانک وام گرفته بوده که بخشی از آن تسهیلات ارزی و بقیه ریالی بوده است. در عین حال طبق همان گزارش 42.4 میلیارد تومان از این وام‌ها شامل جریمه شده بود.

همچنین باشگاه پرسپولیس طبق اطلاعات منتشر شده در سایت کدال پنج فقره از بانک شهر وام گرفته که مجموع آن 7.3 میلیارد تومان بوده اما نزدیک به 29 میلیارد تومان جریمه شده است.

با این وجود یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس می‌گوید تمام وام‌هایی که باشگاه پرسپولیس از بانک شهر گرفته بود در حال تسویه است و با توجه به سپرده‌ای که این باشگاه در بانک فوق داشته از محل سود سپرده پرداخت شده و جریمه‌ای هم شامل حال باشگاه نشده است اما تنها بازپرداخت آن تسهیلات ارزی مانده که به صورت قرض الحسنه بوده است.

از سوی دیگر هم باشگاه پرسپولیس هم استقلال وام بلند مدت 2.5 میلیون دلاری از بانک شهر دریافت کرده‌اند که ماجرای این وام جداست.

با این حساب باشگاه پرسپولیس به بزرگترین طلبکار خود رسیده است و مدیران باشگاه باید خوشحال باشند که طلب‌های باقیمانده با بخشی از درآمدهای حاصله این باشگاه تهاتر خواهد شد و نگرانی جدی‌ای بابت بازپرداخت اقساط بعدی یا تعویق بازپرداخت وام و جرایم احتمالی ندارند.

در گام اول شاید با توافق و همکاری بانک مرکزی پرسپولیس به پاداش عظیم 3.5 میلیون دلاری خود در کنفدراسیون فوتبال آسیا که مدت‌هاست بلوکه شده ودستیابی به آن دشوار است، دست یابد و بخش عمده‌ای از بدهی‌هایش به بانک شهر را تهاتر کند. در واقع باشگاه پرسپولیس می‌تواند به این درآمد 3.5 میلیون دلاری خود در ای‌اف‌سی به عنوان یک پشتوانه برای وام بلندمدت خود از بانک شهر حساب کند و اینگونه نیست که وام بلندمدتش پشتوانه مناسبی نداشته باشد و در صورت نیاز با دریافت مطالبات خود از ای‌ف‌سی وام کلان و طولانی مدت خود از بانک شهر را نیز تهاتر خواهد کرد.

البته باشگاه پرسپولیس وام‌های دیگری از بانک‌های ملی و صندوق کارآفرینی امید هم گرفته بوده که یکی از مدیران این باشگاه می‌گوید آنها نیز در حال بازپرداخت شدن است.

دیگر خبرها

  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • ◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه