Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت کوبل دارو به عنوان تامین کننده واکسن کرونا بخش خصوصی کشور، توانسته تاکنون قریب به یک میلیون دوز واکسن آکسفورد-آسترازنکا را تامین و تمام محموله ها را جهت واکسیناسیون عمومی به وزارت بهداشت تحویل دهد.

شامگاه شنبه 13 شهریورماه سال جاری کوبل دارو در دومین مرحله از تامین واکسن کرونا آکسفورد-آسترازنکا برای کشور، تعداد 648 هزار دوز واکسن را تامین نمود و این محموله را نیز همچون محموله اول بلافاصله پس از انتقال و انجام تشریفات گمرکی در فرودگاه امام خمینی تهران به مسئولان وزارت بهداشت تحویل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که پیشتر نیز در چهارشنبه 6 مرداد ماه سال جاری این شرکت به عنوان اولین شرکت خصوصی تامین کننده واکسن کرونا در کشور، تعداد 315 هزار دوز واکسن کرونا را تامین کرده بود. کوبل دارو در مجموع توانسته 963 هزار دوز واکسن آکسفورد-آسترازنکا را در جهت حمایت از واکسیناسیون عمومی کشور تامین نماید که با توجه به اهمیت موضوع واکسیناسیون، فرایند انبارش، توزیع و تزریق واکسن کماکان توسط وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

طبق اعلام این شرکت همچنان این امکان برای کوبل دارو فراهم است تا در صورت صلاحدید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، مقادیر قابل توجهی از واکسن آکسفورد-آسترازنکا را در پاییز سال جاری جهت تسریع و تکمیل واکسیناسیون عمومی هموطنان، برای کشور تامین نماید.

واکسن آکسفورد-آسترازنکا تامین شده، با نام تجاری R-Covi بصورت تحت لیسانس، در شرکت R-Pharm روسیه تولید شده است. شرکت آسترازنکا طبق توافق با بیش از10 تولیدکننده معتبر واکسن در سراسر دنیا که دارای ظرفیت تولید بالایی هستند، اقدام به تامین واکسن برای سایر کشورها نموده است. هریک از این تولیدکنندگان، مسئول تولید و تامین مستقیم واکسن برای منطقه مشخصی از گستره جغرافیایی جهان می باشند؛ بر این اساس، کشورهای منطقه خاورمیانه از جمله ایران، بخشی از آسیای میانه، بخشی از شرق اروپا، روسیه و شمال آفریقا تحت پوشش شرکت Pharm-R روسیه قرار دارند. شرکت آسترازنکا کماکان در راستای توزیع عادلانه و ایجاد امکان دسترسی مناسب به این واکسن، از سیاست فروش بدون سود (Zero Profit) برای قیمت گذاری در زمان پاندمی استفاده کرده است.

مطالعات انجام شده در رابطه با اثربخشی این واکسن حاکی از آن است که تزریق دو دوز از واکسن آکسفورد-آسترازنکا می تواند به میزان 89% از ابتلا به کووید-19 دارای علامت، پیشگیری کند. این واکسن مطابق آخرین اطلاعات منتشر شده توسط آسترازنکا (15 ژوئن 2021)، با 92% پیشگیری از بیمارستانی شدن در بیماری ناشی از سویه دلتا عملکرد قابل توجهی داشته است. همچنین، تاکنون هیچگونه مرگ ناشی از کووید-19 نیز در افراد واکسینه شده با این واکسن گزارش نشده است. نتایج مطالعه ای دیگر نیز بیانگر آن است که میزان انتقال بیماری به دیگران توسط افرادی که با واکسن آکسفورد-آسترازنکا واکسینه شده اند نصف افراد غیر واکسینه بوده است.

همچنین، طبق نتایج آنالیز اطلاعات بیش از 1 میلیون فرد دریافت کننده واکسن آکسفورد-آسترازنکا ، میزان لختگی خون در این واکسن و واکسن های mRNA (فایزر و مدرنا) یکسان و بسیار کمتر از بروز آن در افراد مبتلا به کووید-19 گزارش شده است.

تامین واکسن از شرکت آسترازنکا به پشتوانه بیش از 12 سال سابقه همکاری مستمر این شرکت با گروه کوبل صورت گرفته است. گروه کوبل متشکل از داروسازی دکتر عبیدی، شرکت کوبل دارو و شرکت پخش آدوراطب است و رسالت این گروه سلامت محور، ارائه راهکارهای درمانی با کیفیت و نوین، ارتقاء سطح سلامت و بهبود کیفیت زندگی افراد جامعه است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واکسن آکسفورد آسترازنکا وزارت بهداشت واکسن کرونا کوبل دارو دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۶۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما با حضور معاون وزیر بهداشت ، بخش ویژه بیمارستان امام خمینی شیروان و مرکز درمانی، خوابگاه دانشجویی و مرکز آموزشی ودرمانی بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان با ۴۵۰۰ متر مربع مساحت است.

در بجنورد، طرح‌های ام آر آی، دستگاه سی تی اسکن و آنژیوگرافی بیمارستان امام حسن، بیمارستان مادر و کودک، چهار همراه سرای بیمارستان امام علی و همچنین رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام علی افتتاح شد.

برخی از این طرح ها با مشارکت خیران تکمیل شده است .

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

معاون درمان وزیر بهداشت در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، گفت: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا در حال انجام است.

به گفته دکتر سعید کریمی بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود. 

معاون وزیر بهداشت این را هم گفت در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده بلکه ۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شده است.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند