Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی شعفی روز یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مراغه اظهار داشت: در نظر گرفتن محدوده محل زندگی برای ثبت‌نام با انتقادهایی از سوی مردم مواجه و برای برخی از اولیا به یک دغدغه فکری تبدیل شده است. 

وی بیان کرد: متاسفانه والدین هم فکر می‌کنند که دریافت هزینه در برخی از مدارس و به خصوص مدارس هیات امنایی نشان‌دهنده کیفیت بالای آنهاست در صورتی که هیچ تفاوتی با دیگر مدارس ندارد و از این‌رو نیاز به فرهنگ‌سازی و آگاهی والدین در این زمینه احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: وجود انواع مدارس در کشور نیز موضوعی است که موجب اذیت بسیاری از خانواده‌ها و مسئولان در فصل ثبت‌نام شده است.

معاون فرماندار مراغه در ادامه تعلیم و تربیت را رکن اساسی آموزش و پرورش عنوان و بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر هم والدبن و هم آموزش و پرورش صرفا در حوزه تعلیم برنامه‌ریزی می‌کنند و از حوزه تربیت غافل هستند.

شعفی تاکید کرد: باید مهارت‌آموزی و آشنایی با اصول زندگی را از همان ابتدا به فرزندان خود یاد دهیم و نباید صرفا آموزش و درس را در برنامه آنان قرار دهیم.

وی بیان کرد: متاسفانه بسیاری از دانش‌آموزان به غیر از درس در هیچ زمینه‌ای به خصوص مسائل اجتماعی مهارتی ندارند و ابن خود یک چالش اساسی و جدی است.

وی در خصوص شهریه مدارس نیز اظهار داشت: در صورت برگزاری حضوری کلاس‌ها در سال تحصیلی جدید می‌توان افزایش شهریه را در نظر گرفت و در غیر اینصورت همانند سالیان گذشته باید از افزایش شهریه خودداری شود.

معاون مدیرکل و رئیس آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر ۱۴ مدرسه در شهرستان به صورت هیات امنایی اداره می‌شود که از این تعداد پنج مدرسه در پایه ابتدایی، هشت مدرسه در پایه متوسطه اول و یک مدرسه فنی و حرفه‌ای است.

حسین اکبریان با بیان اینکه سطح‌بندی مدارس هیات امنایی توسط کارشناسان انجام می‌شود، اضافه کرد: در صورتی که امتیاز بین ۱۳۰ تا ۱۶۰ باشد، سطح مدرسه یک و اگر بین ۱۱۵ تا ۱۲۹ باشد سطح آن ۲ خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه مدارسی که امتیازش کمتر از ۱۱۵ باشد، در سطح سه دسته‌بندی می‌شود، افزود: با توجه به این امتیازبندی، از ۱۴ مدرسه هیات امنایی مراغه ۱۰ مدرسه در سطح یک قرار دارد.

وی به کمک‌سرانه مدارس هیات امنایی اشاره کرد و گفت: میزان کمک‌سرانه برای مدارس هیات امنایی سطح یک صدرصد هزینه مصوب، مدارس سطح ۲ هشتاد درصد هزینه مصوب و سطح سه ۶۰ درصد هزینه مصوب است.

وی تاکید کرد: همچنین برای افزایش شهریه مدارس هیات امنایی نیازمند تایید نهایی و تصمیم جمعی در شورای آموزش و پرورش منطقه هستیم که آخر این هفته به میزبانی مراغه جلسه‌ای با حضور معاون مدیرکل و روسای شهرستان‌های منطقه برگزار، و پس از جمع بندی در خصوص شهریه مدارس تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی در خصوص افزایش شهریه مدارس بزرگسالان هم تصریح کرد: ۲ مدرسه بزرگسالان در مراغه داریم که افزایش ۳۰ درصدی شهریه از سوی کارگروه پیشنهاد شده است که پس از بررسی نهایی خواهیم کرد؛ همچنین در مدارس دولتی صرفا هزینه کتاب و بیمه در نظر گرفته شده است.

«اکبریان» به بازگشایی مدارس نیز اشاره کرد و گفت: مدارس زیر ۷۵ دانش‌آموز در روستاها با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی به احتمال زیاد از مهرماه به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

وی افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های مسئولان امسال پوشش اینترنتی ۴۰ روستای شهرستان حل شده است و در این روستاها تحصیل به صورت مجازی می‌تواند صورت گیرد.

وی به پروژه مهر و رفع کمبود نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: طی سال تحصیلی جدید در ۸۴ کلاس درس مشکل معلم وجود داشت که با فعالیت همکاران به صورت تمام وقت این مشکل نیز حل شد.

وی ادامه داد: توزیع کتب درسی تا این لحظه ۸۸ درصد تحقق پیدا کرده است و امیدواریم تا پایان هفته به صدرصد برسد.

مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت و نزدیک به ۵۲ هزار دانش‌آموز در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان‌شرقی قرار دارد.

برچسب‌ها مدارس آذربایجان شرقی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آذربایجان شرقی مراغه مدارس آذربایجان شرقی مراغه مدارس هیات امنایی آموزش و پرورش افزایش شهریه شهریه مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساتبا، محمود کمانی، رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری برق (ساتبا) درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور خاطرنشان کرد: در سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، ساتبا و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عوائد حاصل از برق تولیدی به تأمین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیر ساز غلام رضا زیرک در شهر قم، عنوان کرد: امیدواریم ساخت سامانه‌های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند چرا که ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر در کشور اظهار کرد: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت ۸۵۰۰ مگاوات نیروگاه‌های تجدید پذیر در دست ساخت در کشور بیان کرد: ما برای دو بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته ۴۰۰۰ مگاواتی و بسته ۴۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصات مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساخت گاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه‌ها بزودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.
لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، احداث سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداقل ۲۰ کیلووات و غیر انشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 6090189 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه