Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی سعدوندی کارشناس اقتصادی در پاسخ به اینکه چرا بخش تعاون تا کنون نتوانسته سهم خوبی داشته باشد? اظهار کرد: تقریبا 40 سال است که منابع به بخش تعاون کشور تزریق می شود اما توفیقی حاصل نشده است. علت آن نیز تا حدودی به ناسازگاری موجود در ساختار تعاونی کشور بر می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت اینکه رانت زیادی به تعاونی ها تعلق می گیرد.

او در پاسخ به اینکه تقریبا 98 درصد از تعاونی ها رانت را گرفته اند اما نا موفق بوده اند، آیا بسترهای حقوقی آن مشکلی داشته است، بیان کرد: حدود 20 سال است که حاکمیت شرکتی شکل گرفته است و طبق آن صدای ذینفعان شنیده می شود. اگر تعریف تعاونی را به شرکت های سهامی عام تسری بدهیم؛ به طوری که افرادی که سهم های خرد دارند نیز بتوانند در هیات مدیره شرکت حضور داشته باشند، می توان امیدی به اصلاح داشت.

او افزود: در غیر اینصورت نظام تعاونی فعلی همچنان با تنفس مصنوعی در بخش CCU اقتصاد ادامه کار می دهد.

این کارشناس اقتصادی در پاسخ به اینکه تعاونی سایر کشورها چه تفاوتی دارند که موفق عمل کرده اند، تصریح کرد: به این دلیل است که تعاونی کشورهای دیگر تعریف متفاوتی با  ما دارند.

او ادامه داد: تعریفی تحت عنوان شرکت های سهامی عام قطعا ملاک بوده است. اگر سعی کنیم ساختار حقوقی تعاونی ها را اصلاح کنیم و از آن ایدئولوژی که نسبت به اقتصاد وجود دارد و نگرشی که افراد در گذشته داشتند و تعاونی ها را به عنوان یک نظام مقدس می دانستند، کنار گذاشته شود، در ادامه می توان از طریق اصلاحات حقوقی تعاونی ها را قوام ببخشیم.

انتهای پیام/  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بخش تعاون اقتصاد مردمی تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت

در جلسه کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت، نهایی سازی ایین نامه فعالیت سکوهای حوزه سلامت و پیش نویس مصوبه خدمات مربوط به کاهش ریسک بررسی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، چهل و چهارمین جلسه کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و وزیر ارتباطات و فنآوری برگزار شد.

"بررسی پروژه های جدید در دستور کارگروه و تقسیم کار بین دستگاه های عضو کمیسیون" و "بررسی پیش نویس مصوبه ارائه خدمات مربوط به کاهش ریسک شرکت های تسهیلات یار" بخشی از دستور جلسه این کمیسیون بود که در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

بنا بر این گزارش، "بررسی و نهایی سازی پیش نویس آیین نامه اجرایی نحوه فعالیت سکو ها و کسب و کار های حوزه سلامت رقومی" یکی دیگر از دستور جلسه های چهل و چهارمین جلسه کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ده روسی: باید امیدوار باشیم؛ تیم‌های زیادی به شکست دادن لورکوزن نزدیک شدند
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • سرکشی اقتصاد!
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است