Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

اگر شرایط این روزهای استقلال و فرهاد مجیدی را به سریالی تشبیه کنیم که هر روز ماجرای غافلگیرکننده‌تری در اپیزودهای تازه‌اش برای مخاطب دارد، بیش از حد افراد شاغل در کادر مدیریتی این باشگاه را تحویل گرفته‌ایم.

استقلال این روزها در بهترین حالت، شبیه کودکستانی شده که همه اتفاق‌ها در آن بر مدار لجبازی استوار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشگاهی با این سرمایه عظیم مردمی، این هوادارهای نگران و این تاریخچه پرافتخار، در دست‌های نابلدی قرار گرفته و شرایطش روزبه‌روز اسفبارتر می‌شود.

در آستانه مسابقه حساس با حریفی تا دندان مسلح مثل الهلال عربستان، انتظار می‌رود همه در باشگاه برای رسیدن به یک هدف متحد شده باشند اما استقلال، همچنان چندپارگی را تجربه می‌کند و با وجود جدایی ستاره‌های تأثیرگذاری مثل محمد نادری و مهدی قایدی، هنوز خبری از خریدهای بزرگ این تیم در فصل نقل و انتقالات نیست.

آرامشی که استقلالی‌ها تصور می‌کردند با مصاحبه‌های اخیر فرهاد مجیدی به تیم‌شان برگشته، حالا با صحبت‌های تازه او از میان رفته است. همه آن تمجیدها از اسپانسر و همه آن حمایت‌ها از مددی و هیأت مدیره، ظاهرا تلاشی ساختگی برای جلب نظر آنها بوده است. چرا که مجیدی حالا حرف‌های کاملا متفاوتی را به زبان آورده و ناراحتی‌اش را از شرایط این روزهای استقلال، علنی کرده است.

جالب اینکه پرویز مظلومی در چنین شرایطی به جای آرامش دادن به هواداران عصبانی استقلال در مقابل ساختمان باشگاه، در واکنش به مذاکره با جانشینان احتمالی فرهاد مجیدی، با لحنی قلدرمآبانه رودرروی آنها می‌ایستد و تأکید می‌کند که برای انجام هیچ کاری از طرفداران استقلال نمی‌ترسد. روحیه‌ای که همواره در بین مدیران استقلال وجود داشته است.

به‌نظر می‌رسد فرهاد مجیدی در بدترین موقعیت زمانی ممکن، تن به بازی شومِ مدیران استقلال داده است. بازی ناخوشایندی که شاید او و تیمش را با هم قربانی کند. مجیدی به‌گفته خودش پذیرفته که در رسانه‌ها حرف‌های مثبتی به زبان بیاورد. حرف‌هایی که به هیچ وجه واقعیت نداشته‌اند. طبیعتا چنین ماجرایی، اعتماد هوادارها به سرمربی تیم را به حداقل خواهد رساند. او همیشه به‌عنوان یک مربی صریح و بی‌تعارف شناخته شده اما این اشتباه کلیدی، حالا بیشتر از همه برای خود این مربی دردناک خواهد بود.

در روزهای اوج نقل و انتقالات، فرهاد مجیدی با صحبت‌هایش همه‌چیز را به سود مدیران باشگاه تغییر داد. درست وقتی همه سروصداها فروکش کردند و موج واکنش‌های منفی از بین رفت، همان مدیرها دوباره فرهاد را تنها گذاشتند و تیم را به حال خودش رها کردند.

بزرگ‌ترین خطای مجیدی، این بود که تصور کرد مدیران استقلال به‌معنای واقعی کلمه «عوض» می‌شوند. همان مدیرانی که فصل گذشته، حتی از پس پرداخت پاداش نفرات تیم برنمی‌آمدند.

الهلال عربستان، میلیون‌ها دلار در پنجره نقل و انتقالات هزینه کرده تا رودرروی تیمی قرار بگیرد که به‌گفته مربی‌اش حتی پول تغذیه و تست کرونا هم ندارد. اصلا شاید معجزه‌ای رخ بدهد و استقلال برنده این مسابقه باشد اما چنین روندی، هرگز به یک موفقیت مستمر در فوتبال ختم نمی‌شود.

به‌نظر می‌رسد آبی‌ها عملا قید این مسابقه را زده‌اند و خودشان را بازنده این نبرد می‌دانند. جالب اینجاست که یکی از مدیران این باشگاه هم از خرید چند بازیکن بعد از جدال با الهلال صحبت می‌کند. این هم از طنزهای روزگار است که با دست‌های خالی به سراغ تیم مولتی‌میلیاردها بروی و بعد برای روبه‌رو شدن با پیکان و نفت مسجدسلیمان، ستاره خارجی جذب کنی.

گذشته مربی‌ها همواره در تعقیب‌شان است. فرهاد هم به‌خاطر جدایی‌های مداومش از باشگاه در سال‌های گذشته، فشار زیادی را تحمل می‌کند. او این بار، نمی‌خواهد نیمکت را رها کند اما از طرفی، اصلا دوست ندارد که اعتبارش را هم از دست بدهد.

استقلال این روزها بیشتر از هر چیزی، به شخصیت‌هایی نیاز داشت که آرامش را در باشگاه برقرار کنند اما چنین روحیه‌ای در بین مدیران تیم دیده نمی‌شود و تلاش‌های مجیدی هم تا امروز بی‌ثمر مانده است. حتی خرید شیمبا در روزهای آتی، چیزی را در استقلال تغییر نمی‌دهد.

این، سرنوشت باشگاهی است که قبل از خرید مهره‌های جدید، فهرست مازادش را رسانه‌ای می‌کند تا حالا در به در به‌دنبال همان مهره‌هایی باشد که تا همین چند روز قبل پس‌شان می‌زد. نابلدی مدیران باشگاه و کم‌تجربگی فرهاد، موجب می‌شوند که قد استقلال برای عبور از یک بحران دیگر، به اندازه کافی بلند نباشد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال فرهاد مجیدی استقلال فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی

گروهی از دانشمندان سیاره‌شناس از کالتک (مؤسسه فناوری کالیفرنیا)، دانشگاه کوت د-ازور و مؤسسه تحقیقات ساوت‌وست شواهد جدیدی را مبنی بر وجود سیاره نهم گزارش کرده‌اند. آن‌ها مقاله خود را روی سرور preprint arXiv منتشر کرده‌اند و این مقاله برای انتشار در «آستروفیزیکال ژورنال لترز» پذیرفته شده است.

به گزارش خبرآنلاین، سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) بود که دو اخترشناس کلتک، چندین جرم کمربند کایپر (کویی‌پر) را در خارج از مدار نپتون، در نزدیکی لبه منظومه شمسی پیدا کردند که به نظر می‌رسید در جهت‌گیری تقریبا نزدیکی نسبت به خورشید واقع شده‌اند. دانشمندان دلیل این انباشتگی را کشش گرانشی سیاره‌ای ناشناخته پیشنهاد دادند؛ سیاره‌ای که بعداً سیاره نهم نام گرفت. این سیاره پیشنهادی حدود ۶ برابر زمین سنگینی دارد و فاصله‌اش از خورشید می‌تواند بین ۳۵۰ تا ۶۰۰ برابر دورتر از فاصله زمین تا خورشید باشد.

البته داستان سیاره نهم هم داستان جالبی است. از زمان کشف سیاره کوتوله پلوتو در اوایل قرن بیستم تا سال ۲۰۰۶ (۱۳۸۵) که پلوتو هنوز جزء سیارات منظومه شمسی دسته‌بندی می‌شد، اخترشناسان به دنبال سیاره دهم بودند و آن را سیاره X می‌نامیدند.

طی سه دهه اخیر و با یافتن تعداد بیشتری از اجرام کمربند کایپر و فرانپتونی‌ها (TNOها)، شواهد آماری ضدونقیضی از وجود سیاره نهم ارائه شده است. برخی تحلیل‌ها، توزیع اجرام یافت‌شده را به نفع وجود سیاره نهم تفسیر می‌کنند و برخی دیگر، کفه ترازو را به نفع نبود این سیاره تغییر می‌دهند. مقاله جدید به نفع وجود سیاره نهم است.

پژوهشگران در تحقیق خود به ردیابی حرکت‌های اجرام بلنددوره‌ای پرداختند که از مدار نپتون می‌گذرند و در طول سفر خود، حرکت‌های نامنظمی نشان می‌دهند. آن‌ها از این مشاهدات برای ایجاد چند شبیه‌سازی کامپیوتری استفاده کردند که هرکدام، سناریوهای متفاوتی را به تصویر می‌کشند.

دانشمندان علاوه بر تصحیح اثر کشش گرانشی سیارات بزرگ منظومه شمسی بخصوص نپتون، داده‌های جزرومد کهکشانی را نیز به شبیه‌سازی اضافه کردند. جزرومد کهکشانی عبارت است از ترکیب نیروهای گرانشی اجرام راه‌شیری که در ورای مرزهای منظومه شمسی واقع شده‌اند.

شبیه‌سازی‌ها نشان داد که قابل‌قبول‌ترین توضیح برای رفتار اجرام فرانپتونی، تداخل جاذبه گرانشی از سیاره بزرگ دوردست است. متأسفانه شبیه‌سازی‌ها از آن نوع نبود که به تیم تحقیقاتی اجازه دهد مکان سیاره را نیز تعیین کند.

شرح عکس: مقایسه توزیع‌های مداری از شبیه‌سازی‌های حرکت nجسم شامل سیاره نهم ( P۹، چپ) و بدون آن (راست). هر دو پنل، فاصله حضیض (کمترین فاصله تا خورشید) را در برابر نیم‌محور اصلی ردپای مداری فرانپتونی‌های شبیه‌سازی‌شده با زاویه تمایل مداری کمتر از ۴۰ درجه (i

دیگر خبرها

  • فرصت ویژه جواد نکونام برای شکستن رکورد فرهاد مجیدی
  • عکس| تصویری جالب از گریم فرهاد آئیش در نقش گالیله
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • ماموریت سخت نکونام در تبریز: دبل کردن تراکتور
  • استقلالی‌ها شارژ مالی شدند
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • تازه داماد ۲۰ ساله‌ای که بعد از تیرخلاص جیش‌الظلم زنده ماند
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی