Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم انلاین لرستان: کارخانه صدر فولاد خرم‌آباد که در زمینی به مساحت 35 هکتار  احداث شده بود و یکی از بهترین واحدهای تولیدی ذوب آهن و میلگرد بود که سالانه ۶۰۰ هزار تن فولاد تولید می‌ کرد و قرار بود این میزان تولید ۲.۵ برابر شود متاسفانه این مهم نه تنها محقق نشد و به منصه ظهور نرسید بلکه این کارخانه در پاییز سال 96 نتوانست وضع موجود خود را هم حفظ نماید و حدود 4-5 سال گذشته به دلیل بدهی بیش از 150 میلیارد تومانی به سیستم بانکی و عدم تامین سرمایه در گردش به تعطیلی کشیده شد و 180 کارگر، آن از کار بیکار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
اما طی بررسی ها و پیگیری های صورت گرفته و برگزاری جلسات مکرر، حال نوید روزهای خوشی برای چرخش تولید در این کارخانه و بازگشت به کار کارگران آن به گوش می رسد.
 
رئیس کل دادگستری لرستان گفت: بر اساس برنامه تدوین شده ستاد بزرگداشت هفته قوه قضاییه و در راستای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و حمایت از تولید همچنین اجرای شعار راهبردی سال یعنی پشتیبانی و حمایت از تولید، حمایت‌ها و موانع زدایی بازدید از صدر فولاد انجام شد که این کارخانه یکی از بهترین واحد‌های تولیدی ذوب آهن و میلگرد است که در اوج فعالیت ۲۴۰ نفر اشتغال زایی داشته است.
 
محمد رزم افزود: عدم تامین سرمایه در گردش به مبلغ ۱۵۰میلیارد تومان از دلایل تعطیلی کارخانه صدر فولاد بوده است.
 
وی ادامه داد: شرکت صدر فولاد از طریق حق العمل کاری پیمانکار بخش خصوصی فعالیت خود را شروع می‌کند و در غیر این صورت افرادی از بخش خصوصی سرمایه در گردش مورد نیاز را به عنوان سهامدار در این کارخانه تامین خواهند کرد.
 
نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی نیز  از آغاز سرویس و راه‌اندازی ماشین آلات و خط تولید کارخانه  صدر فولاد لرستان به صورت آزمایشی خبر داد.
 
مهرداد ویسکرمی افزود: همچنین مقرر شده تا ظرف حداکثر سه ماه، تعمیرات و بروزرسانی تجهیزات آن انجام شود.
 
وی ادامه داد: بکارگرفتن نیروهای بومی در این واحد در اولویت است و کارگرانی که از گذشته در این شرکت مشغول به کار بوده و اکنون بیکار شده‌اند نیز در اولویت جذب و بازگشت به کار قرار دارند.
 
ویسکرمی بیان کرد: فعالیت شرکت در ۲ نوبت کاری آغاز و میلگرد ۱۲ و ۱۸ به مدت ۱۵ روز تولید شود ضمن اینکه در مدت بروزرسانی تجهیزات، نیروها نیز آموزش لازم را خواهند دید.
نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه مالک جدید فولاد صدر این است که تا ۴.۵ میلیون تن تولید در قسمت ذوب کارخانه داشته باشند که با این اوصاف بیش از ۲ هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.
    فاطمه حافظی- جام جم لرستان

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: صدر فولاد خرم آباد صدر فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود