Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، دکتر جواد ساداتی نژاد روز یکشنبه در نشست مشترک با رییس و معاونان موسسه رازی که با حضور رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد، افزود: تشخیص به موقع و انجام وظیفه و رسالت رازی در کنار تیم خوب که منجر به تولید واکسن رازی کووپارس شد، نشان دهنده ظرفیت علمی، رشد و بالندگی بی نظیر در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در حوزه تامین مالی و بروکراسی ضعف هایی وجود داشت که سبب تاخیر در تولید واکسن رازی کووپارس شد، اظهار داشت: باید با برنامه ریزی مناسب برای آینده از چنین موارد دست و پاگیری جلوگیری کنیم. 
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه معتقدم رازی موسسه بسیار خوب علمی در تراز جهانی است، خاطرنشان کرد: وجود این موسسه برای ما و برای هر ایرانی پرافتخار است که تا این حد می تواند در تامین سلامت جامعه مفید و مثمر ثمر باشد. 
وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی نیاز به اثبات امروزی ندارد و با ۱۰۰ سال قدمت شناخته شده در حوزه بین الملل و جهانی است، گفت: هر ایرانی از ایمنی و سپر موسسه رازی بهره برده است.
ساداتی نژاد ضمن ابراز امیدواری و تشکر از دست اندرکارانی که در اجرای این اقدام ارزشمند و تاریخی دخیل بودند، تصریح کرد: اینکه علی رغم تمام سختی ها و تاخیرها کشور تجهیز شد و با تجربه کسب شده، اکنون آماده هر اقدام و عملیاتی هستید، موضوع بسیار مهمی است که سبب می شود در اتفاقات آینده به طور قطع جزو اولین هایی باشیم که برای رفع موارد اینچنینی اقدام کنیم.
وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی تمام تلاش خود را در زمینه ارتقا و نیز حمایت های علمی و مالی به کار خواهد بست تا این موسسه بتواند با قوت و قدرت بیشتر پیش رود.

وی با تاکید بر اینکه رازی یکی از بازوان قدرتمند وزارت جهاد کشاورزی است، اشاره کرد: اگر معتقدیم که ایران ظرفیت اقتدار غذایی در جنوب غرب آسیا را دارد، یکی از ابزارهای بسیار قدرتمند آن حوزه واکسن ها و فعالیت موسسه رازی است؛ خدا را شاکریم که این بازو کار خود را به خوبی انجام می دهد و امید است ما نیز بتوانیم وظیفه و رسالت خود را در حمایت از این مجموعه به درستی انجام دهیم.
وزیر جهاد کشاورزی ابراز کرد: در این راستا امروز در هیئت دولت گزارشی از این بازدید به ریاست جمهوری ارائه خواهم کرد تا در ادامه کار مشکلات کمتری در تیم تحقیقاتی خود داشته باشید.

وی قول پیگیری دریافت مجوز تزریق اضطراری واکسن رازی کووپارس را از وزارت بهداشت داد و گفت: خود را همکار شما می دانم چراکه حوزه علمی و دانشگاهی فهم مشترکی در این کار علمی دارند و امید است این فهم مشترک به باروری بیشتر این مجموعه کمک کند و در حوزه صادرات به کشورهای منطقه نیز وارد شود.

ساداتی نژاد خاطرنشان کرد: بروکراسی اداری در تمام دنیا با شدت و ضعف متفاوت وجود دارد اما برای سرعت بخشیدن به روند کار می‌توان از شرکت های دانش بنیان و جوانان خلاق بهره گرفت تا شاهد ارزآوری به کشور نیز باشیم چراکه مجموعه رازی می تواند یکی از ظرفیت های ارزآوری خوب برای وزارت جهاد کشاورزی باشد.

روز یکشنبه با حضور وزیر جهاد کشاورزی فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی مستقر در کرج آغاز شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی کرج واکسن رازی کوو پارس سید جواد ساداتی نژاد استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی کرج وزارت جهاد کشاورزی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی کرج واکسن رازی کوو پارس سید جواد ساداتی نژاد استان البرز واکسن رازی کووپارس وزارت جهاد کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی ساداتی نژاد موسسه رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد

داور داوردان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان سرعین به عنوان یکی از مناطق مهم کشاورزی استان، از طریق اجرای طرح جهاد میدانی توسط محققان متخصص در زمینه زراعت و حفظ نباتات، بهبود و توسعه قابل توجهی را در این بخش به دست آورده است.

وی افزود: این طرح که با هدف ارتقای عملکرد و بهره‌وری کشاورزی در این منطقه اجرا شده است، توانسته با ارائه روش‌های نوین و کارآمد، به تولید بیشتر و کیفیت بهتر محصولات کشاورزی در این منطقه کمک کند.

مدیر جهاد جهاد کشاورزی سرعین با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین اقدامات این طرح، آموزش به روش‌های پیشرفته زراعت و حفظ نباتات به کشاورزان است، گفت: محققان با بررسی علمی و آزمایش‌های میدانی، روش‌های بهینه کاشت و داشت، آبیاری، مدیریت آفات و بیماری‌ها، و استفاده از کودهای طبیعی را به کشاورزان آموزش دادند که این آموزش‌ها منجر به افزایش بهره‌وری و کاهش هدر رفت منابع طبیعی شده است.

داوردان با اشاره به اینکه بررسی و اعمال تکنولوژی‌های نوین در زمینه کشاورزی نیز در این طرح مورد بررسی قرار گرفت، ادامه داد: استفاده از سامانه‌های هوشمند در مدیریت آبیاری، کنترل دقیق میزان کوددهی، استفاده از سنسورها و دستگاه‌های خودکار در تشخیص بیماری‌ها و آفات، از جمله فناوری‌هایی هستند که در این طرح مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات توانستند عملکرد کشاورزی را بهبود بخشیده و همچنین به حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی منابع طبیعی کمک کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین تصریح کرد: طرح جهاد میدانی محققان در بخش زراعت و حفظ نباتات در شهرستان سرعین نشان دهنده تلاش‌های قابل توجه محققان و متخصصین برای توسعه پایدار و بهره‌وری بالا در بخش کشاورزی بوده و علاوه بر ارتقای سطح زندگی کشاورزان، به توسعه اقتصاد منطقه و استان نیز کمک می‌کند.

کد خبر 6100529

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع