Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@19:50:31 GMT

پیشرفت زیرسازی راه‌آهن اصفهان- شهرکرد از نیمه گذشت

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۳۲۸۳

پیشرفت زیرسازی راه‌آهن اصفهان- شهرکرد از نیمه گذشت

تین نیوز

مجری پروژه راه‌آهن اصفهان- شهرکرد گفت: طی ماه‌های گذشته روند اجرایی پروژه راه‌آهن اصفهان- شهرکرد سرعت قابل توجهی گرفته و با فعالیت تمام کارگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود، اکنون در بخش زیرسازی بیش از ۵۵ درصد پیشرفت کرده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علیرضا صلواتی درباره پروژه راه‌آهن اصفهان- شهرکرد، اظهار کرد: پروژه احداث راه‌آهن اصفهان- شهرکرد از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی مجموعه شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقلی کشور است که به طول ۹۲ کیلومتر دسترسی مرکز استان چهارمحال و بختیاری به شبکه سراسری ریلی را از طریق استان اصفهان میسر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح این پروژه، گفت: راه‌آهن اصفهان- شهرکرد از ایستگاه حسن آباد شهر مبارکه آغاز و با طی ۲۱ کیلومتر به ایستگاه کاریز و پس از آن به ایستگاه سفیددشت می‌رسد که این ایستگاه، در ابتدای ورود به استان چهارمحال‌وبختیاری، در نیمه راه یعنی کیلومتر ۴۶ پروژه و در شهرک صنعتی سفیددشت واقع شده و مطابق برنامه‌ریزی‌ها خط آهن اصفهان- اهواز که در آینده‌ای نزدیک پروژه آن آغاز خواهد شد از این ایستگاه جدا خواهد شد.

مجری پروژه راه‌آهن اصفهان- شهرکرد ادامه داد: پس از ایستگاه سفیددشت، در کیلومتر ۷۲ ایستگاه فرخ‌شهر را داریم که کنار منطقه ویژه اقتصادی شهرکرد واقع خواهد شد و در آخر نیز در کیلومتر ۹۰ ایستگاه راه‌آهن شهرکرد را خواهیم داشت.

وی با اشاره به پیشینه پروژه راه‌آهن اصفهان- شهرکرد، خاطرنشان کرد: این پروژه از سال ۱۳۹۰ و در قالب چهار قطعه با اولویت قطعه دوم آغاز به کار کرد که به دلیل برخی مشکلات پروژه تا سال ۹۸ تقریبا متوقف بود و میزان کمی پیشرفت داشت، اما خوشبختانه از سال ۹۸ با هماهنگی دولت و سازمان برنامه و بودجه با توافق‌نامه‌ای که بین آن‌ها امضا شد، اعتبارات مشخص و بیشتری برای راه‌آهن اصفهان- شهرکرد تخصیص و در ردیف بودجه سالانه در نظر گرفته شد.

صلواتی افزود: تخصیص اعتبارات باعث شد تا در سال ۹۸ تمام قطعات پروژه راه‌آهن اصفهان- شهرکرد کاملا فعال شود و تاکنون این پروژه در بخش زیرسازی پیشرفت قابل ملاحظه ‌۵۵ درصدی و در بخش ایستگاه‌ها نیز ۷.۱ درصد پیشرفت داشته و در مجموع برای بخش زیرسازی، ایستگاه و روسازی ۳۴ درصد پیشرفت را دارا هستیم.

وی به برخی جزئیات پروژه راه‌آهن شهرکرد- اصفهان اشاره کرد و افزود: این پروژه به دلیل اختلاف ارتفاع مبدأ تا مقصد، مشخصه‌هایی دارد که از مناطق کوهستانی و نیمه‌کوهستانی می‌گذرد و به همین دلیل دارای ۱۵ رشته تونل با طول تقریبا ۶ کیلومتر است که ۱۴ تونل آن کاملا فعال بوده و عملیات دو تونل نیز به اتمام رسیده است، همچنین این پروژه شامل ۴ پل بزرگ به طول نزدیک به ۳ کیلومتر است که عملیات همه پل‌ها در حال انجام است.

مجری پروژه راه‌آهن اصفهان- شهرکرد با اشاره به معوقات پیماکاران، افزود: متاسفانه مشکلی که ما با آن روبرو هستیم و تاثیر زیادی نیز درسرعت پیشرفت پروژه دارد، موضوع معوق ماندن مطالبات پیمانکاران به مبلغ حدود ۲ هزار میلیارد ریال است که به دلایل جابجایی دولت معطل مانده و به زودی کارگزاری خواهد شد و پس از آن حتما پروژه قوت خواهد گرفت.

وی ادامه داد: فعلا این معوقات و همچنین افزایش قیمت آهن‌الات منجر به این شده که در بخش زیرسازی سرعت پیشرفت پروژه تا حد زیادی پایین بیاید که امیدواریم این موضوع هرچه زودتر برطرف شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راه آهن اصفهان شهرکرد پروژه راه آهن اصفهان بخش زیرسازی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۳۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: سال گذشته راه ۱۰۸ روستای استان به طول ۱۳۴ کیلومتر احداث شد که از لحاظ میزان احداث در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفته‌ایم.

حسن شهبازی از بهره مندی ۴ هزار و ۵۲۲ خانوار از این راه های احداث شده خبر داد و افزود: با این اقدام شاخص برخورداری روستا‌های استان از راه آسفالته در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار، پنج درصد افزایش یافته و به ۷۵ درصد رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری احداث راه روستایی در سال گذشته ۸۰ کیلومتر بود که توانسته‌ایم بیشترین از این میزان را تحقق ببخشیم.

هزینه کرد ۸۷۱ میلیارد تومانی برای ساخت راه‌های روستایی در کردستان

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان اذعان کرد: برای سال‌جاری نیز احداث ۱۹۷ کیلومتر را روستایی در استان هدف‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۸۷۱ میلیارد تومان برای احداث راه‌های روستایی در استان هزینه شد، اضافه کرد: در حوزه راه روستایی با وجود اقدامات مثبتی که با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال انجام است، اما برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند اعتبارات جهشی هستیم.

شهبازی با اعلام اینکه در سال جدید علاوه بر برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای پروژه‌های جدید، اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تامین بودجه پروژه‌های راه روستایی از منابع استانی و فقط تامین قیر برعهده سازمان راهداری است. 

 استان کردستان ۶ هزار و ۱۸۳ کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون ۳ هزار و ۴۵۷ کیلومتر آن آسفالت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود