Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@13:39:00 GMT

مقصد بعدی سفر رئیس جمهور کجاست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۳۷۳۹

مقصد بعدی سفر رئیس جمهور کجاست؟

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان به روی کارآمدن دولت جدید اشاره و اظهار کرد: زمینه و فضا برای جذب سرمایه‌گذار در استان کردستان فراهم نشده است که این نیز مستلزم امنیت فکری، ذهنی و کاری سرمایه‌گذاران است و از درون ادارات و سازمان‌های استان باید این مهم تأمین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم در دولت جدید رویکردها بهتر و بسیاری از مشکلات حل و فصل شود.

وی با اشاره به اینکه کردستان، استان هنر و فرهنگ است، اظهار داشت: استان کردستان دارای ظرفیت‌های متعددی است که باهم اندیشی بسیاری از افراد ازجمله اصحاب رسانه این مهم بالفعل شده و گسترش می‌یابد.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: امیدواریم یکی از برنامه‌های رئیس‌جمهور در آینده نزدیک سفر به کردستان باشد که تحولاتی در راستای حل مشکلات استان انجام شود.

وی همچنین به فعالیت نهادهای وابسته به دفتر مقام معظم رهبری در کردستان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه استان کردستان ظرفیت‌های بالایی در حوزه‌های مختلف دارد بنیادهای زیر نظر مقام معظم رهبری جهت سرمایه‌گذاری‌ها در این استان حضور می‌یابند.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان در خصوص توسعه استان نیز گفت: اگر بخواهیم کردستان را به عنوان یک استان فرهنگی نمایان کنیم باید توجه ویژه‌ای به فرهنگی بودن آن داشته باشیم و در این راستا از ظرفیت‌هایی که در استان نهفته است استفاده کنیم.

وی شاخص‌های مقام معظم رهبری در خصوص انتخاب رئیس‌جمهور را متعهد، متخصص بودن، اجتماعی بودن، مردمی بودن، حضور در مجامع، مسلط بودن به امور و هم‌صحبت شدن با اقشار جامعه عنوان کرد و گفت: انتخاب افراد برای مسئولیت باید با نگاه خدمتگزاری باشد لذا انتخاب استاندار نیز باید همین شاخصه‌ها را داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی افزود: با توجه به اینکه بانوان نقش بسیار مؤثری در مدیریت دارند از ظرفیت آنها در مسئولیت‌ها استفاده خواهیم کرد و به مدیران ارشد استان که در آینده فعالیت خود را آغاز می‌کنند سفارش می‌کنیم که از بانوان توانمند استان در عرصه‌های مختلف مدیریتی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: سواد رسانه‌ای و کتاب خوانی متأسفانه در استان کمرنگ شده و عموم مردم به صورت سطحی به این موضوع می‌نگرند و تنها به خبرهای فضای مجازی اکتفا می‌کنند لذا اصحاب رسانه باید به صورت عمقی به دنبال مسائل و موضوعات بروند و در این خصوص مطلبی را منتشر کنند که عموم مردم توجه بیشتری به اخبار و رسانه داشته باشند.

وی به اقتصاد رسانه اشاره کرد و گفت: این موضوع مهم با توجه به ظرفیت‌ها مورد رصد قرار می‌گیرد لذا امیدواریم در دولت جدید برای این مهم چاره اندیشی شود.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: سرمایه اجتماعی مهمترین مؤلفه ای است که باید مورد توجه مدیران باشد چون هر وقت مردم خدمات بی شائبه مدیران را دیدند با مشارکتی گسترده پای کار بودند.

حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی افزود: بازگشت سرمایه اجتماعی منوط به گسترش خدمات اجتماعی است.

پیگیر هزینه کرد اعتبارات ویژه نایسر هستیم

وی در پاسخ به خبرنگار ما در خصوص عدم تحقق وعده استاندار کردستان در خصوص اعتبار ۱۶۲ میلیارد تومان برای توسعه نایسر اظهار کرد: بنده در جلسه‌ای که در مورد نایسر بود نتوانستم حضور پیدا کنم اما اگر محقق نشده است حتماً موانعی وجود دارد و باید بررسی شود.

حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی افزود: ما فکر می‌کردیم که امور عمرانی و اجرایی در نایسر در حال انجام است اما گزارش رسانه‌ها از مبحثی دیگر خبر می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: باید ببینیم اشکال چی هست و حتماً این مبحث را پیگیری خواهم کرد./مهر

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیسی سفر به کردستان حجت الاسلام والمسلمین نماینده ولی فقیه استان کردستان ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۳۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر سیدامیر آل‌داوود اظهار کرد: امروزه سرطان‌های روده بزرگ جزء سرطان‌های شایع کشور بوده و موارد ابتلای آن نیز روز‌به‌روز در حال افزایش بوده و به همین رعایت موارد بهداشتی و پیشگیرانه بیشتر از هر زمان دیگری مورد تأکید است.

وی تصریح کرد: در اکثر موارد بیمار مبتلا به سرطان فاقد علائم بارز و آشکار بوده و همین موضوع بعضاً مردم را به اشتباه می‌اندازد و در شرایطی که حال عمومی و وزن و وضعیت اشتهایی خوبی دارند، آن علائم جزئی را جدی نمی‌گیرند و همین موضوع در آینده و در زمان آشکار شدن علائم وضعیت بدتری در فرد بیمار ایجاد می‌کند و بهتر است که با مشاهده هرنوع علائمی، هرچند کوچک، پیگیری و اقدام به‌موقع را داشته باشیم.

عضو هیأت علمی رادیوتراپی و انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با مهمترین علائم سرطان روده بزرگ، بیان کرد: این بیماری علائم و نشانه‌های متعددی دارد که مهمترین آن‌ها ایجاد مشکل در اجابت مزاج، خون در مدفوع و کاهش به یک باره وزن بوده، به خصوص مشکل اجابت مزاج طولانی شود، و فرد چند هفته مداوم یبوست و اسهال داشت باید وضعیتش مورد بررسی قرار بگیرد؛ همچنین در خصوص کاهش وزن هم باید بگوییم که این شرایط بیشتر در زمانی بوده که بیماری به حالت پیشرفته رسیده و باید آن ۲ مورد دیگر را جدی‌تر بگیریم.

دکتر آل‌داوود اضافه کرد: همچنین باید به موضوع دفع خون مخفی هم به‌طور ویژه توجه کنیم و عمدتاً فرد بیمار دچار کم‌خونی مزمن بوده و اگر علائم مشکوک در زمان طولانی مشاهده شد باید حتماً به پزشک مراجعه شود.

وی تأکید کرد: کسانی که سابقه خانوادگی در ابتلای به انواع سرطان‌ها، از جمله سرطان روده بزرگ دارند باید حتماً تحت غربالگری قرار بگیرند، حتی به افرادی هم هیچگونه سابقه خانوادگی در این خصوص ندارند هم توصیه می‌کنیم که پس از رسیدن به سن ۵۰ سال غربالگری سرطان روده را داشته باشند و تست‌های آن به ۳ روش تست بررسی خون در مدفوع، خون مخفی در مدفوع و انجام کولونوسکوپی بوده است.

متخصص پرتو درمانی و رادیوتراپی با بیان اینکه با توجه به کاهش سن ابتلا به سرطان در زمان بیماری نباید در خصوص فرزندآوری اقدام نماید و باید این کار بین ۲ تا ۳ سال پس از بهبود بیماری باشد، خاطرنشان کرد: همچنین باید اشاره کنیم که پس از بهبود بیماری امکان انتقال سلول سرطانی به جنین وجود ندارد و در این خصوص دغدغه‌ای بابت بارداری و نگرانی زوجین وجود ندارد و فقط همانطور که اشاره شد باید از بارداری در دوره درمان بیماری خودداری شود.

دکتر آل‌داوود افزود: همه ما باید در راستای پیشگیری از انواع سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ به مواردی همچون تحرک و فعالیت بدنی مناسب روزانه، عدم چاقی و افزایش وزن، عدم مصرف غذا‌های پرچرب به‌خصوص فست‌فودها، عدم مصرف سیگار و دخانیات و عدم مصرف نوشیدنی‌های الکلی توجه نماییم، موضوعی که در افراد با سابقه خانوادگی در این خصوص بیشتر از سایر گروه‌های جامعه مورد تأکید بوده و هست.

وی در پایان گفت: باید همچنین به در پیشگیری از سرطان به موضوع آموزش و افزایش سطح آگاهی جامعه هم توجه کرد و اگر به این مهم نیز توجه شود شاهد آمار بالای تعداد مبتلایان به انواع سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ و همچنین کاهش سن مبتلایان به این بیماری نخواهیم بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توصیه‌های اژه‌ای به قضات
  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • رئیس‌کل بانک مرکزی راهی عربستان شد
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • جمیله علم‌الهدی: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را ببینند