Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،حجت‌الاسلام عابدین رستمی امام جمعه قروه اظهار داشت: با توجه به شروع پیک پنجم کرونا در کردستان و شهرستان و کنترل این بیماری، نیاز به فضایی مناسب برای واکسیناسیون همگانی مردم در تمام نقاط شهرستان قروه است.

رستمی در ادامه افزود: ساختمان سطح ۲ حوزه علمیه خواهران قروه با تمام امکانات به منظور سرعت بخشیدن واکسیناسیون کووید۱۹ در اختیار ستاد مقابله با کرونا شهرستان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خاطرنشان کرد: همه روزه جز روز‌های جمعه، از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در این ساختمان واکسیناسیون همگانی علیه کووید ۱۹ انجام می‌شود.

امام جمعه قروه در ادامه اظهار کرد: زیرساخت‌های لازم مانند انواع واکسن، آمبولانس و... در حوزه علمیه سطح ۲ خواهران در نظر گرفته شده است و علاوه بر نیرو‌های پرستاری، بسیج ناحیه مقاومت سپاه قروه، هلال احمر، مرکز بهداشت و درمان شهرستان و... فعالیت دارند.

به‌گفته او، اختصاص این مکان به مرکز واکسیناسیون علیه کووید۱۹ جزو طرح شهید سلیمانی در شهرستان قروه است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۳۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مردانی گفت: طرح واکسیناسیون رایگان دام در استان علیه بیماری‌های آبله و شاربن، لمپی اسکین و طاعون نخشوارکنندگان از فروردین امسال آغاز شده است.

وی افزود: بیماری آبله و شاربن از بیماری‌های مهم و مشترک بین انسان و دام به شمار می‌رود که می‌تواند خسارات جبران ناپذیر اقتصادی و مخاطرات بهداشتی دامی ایجاد کند.

معاون سلامت دامپزشکی زنجان ادامه داد: در مجموع بیش از ۱۱۸ هزار و ۵۸۴ راس دام علیه بیماری‌های آبله و شاربن، بیش از پنج هزار و ۹۰۰ راس علیه بیماری لمپی اسکین و بیش از ۱۲۳ هزار رأس علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان از ابتدای سال تاکنون واکسینه شده اند.

مردانی ادامه داد: این طرح با بهره‌گیری از ۲۵ واکسیناتور در قالب ۱۵ گروه عملیاتی در بخش دولتی و ۲۰ واکسیناتور در قالب ۹ گروه عملیاتی در بخش خصوصی انجام می‌شود.

وی افزود: در این مرحله عملیات واکسیناسیون شاربن و لمپی اسکین در انواع دام شامل گاو، گوسفند، بز و تک سمیان و واکسیناسیون آبله و طاعون نشخوارکنندگان در دام‌های سبک شامل گوسفند و بز انجام می‌شود.

معاون سلامت دامپزشکی زنجان گفت: واکسیناسیون یکی از مهمترین اقدامات اجرایی برای تامین امنیت بهداشتی دام است و برای بیماری‌های استراتژیک واکسن به صورت رایگان و یا یارانه‌ای در اختیار دامداران استان قرار می‌گیرد.

واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین علیه بیماری‌های بروسلوز، شاربن، هاری، لمپی اسکین و طاعون نشخوارکنندگان کوچک، کزاز و شاربن علامتی، طاعون، تب برفکی، سل، آبله، آنتروتوکسمی، قانقاریا و آگالاکسی و دیگر بیماری‌ها سالانه به صورت رایگان با همکاری اکیپ‌های بخش خصوصی و دولتی انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • توسعه بهداشت ودرمان
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان