Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@13:36:34 GMT

چگونه قد فرزندمان را افزایش دهیم؟

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۴۵۵۲

قد کودک از هشت سالگی تا سن بلوغ، سالانه ۵.۵ سانتی متر افزایش می‌یابد البته این روند از برخی عوامل متأثر خواهد بود. ناطقان: به نقل از العالم، اگرچه ژنتیک کنترل کننده‌ترین عامل در قد است، اما روش‌هایی وجود دارد که می‌توان برای افزایش قد کودک از آن استفاده کرد.

۱. رژیم‌ غذایی سالم داشته باشید

قد کودکانی که رژیم غذایی سالم ندارند معمولاً در مقایسه با کودکانی که از رژیم غذایی سالم استفاده می‌کنندT کوتاهتر است زیرا مواد مغذی اصلی در رژیم غذایی کودک باید از میوه‌ها و سبزیجات گرفته تا کلسیم و پروتئین در دسترس باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوشت، مرغ و غذا‌های دریایی، تخم مرغ، حبوبات، آجیل، ماست، شیر، کلم بروکلی، سویا، پرتقال، ساردین و ماهی آزاد از این قبیل غذاهاست.

۲. داشتن خواب کافی

هورمون رشد در هنگام خواب ترشح می‌شود، بنابراین داشتن خواب کافی، علاوه بر خواب عمیق، برای رشد و افزایش قد به طور طبیعی ضروری است؛ در خطوط زیر خلاصه ساعات طبیعی خواب برای کودک بر اساس سن ارائه شده است:

نوزادان تازه متولد شده - ۳ ماهگی: ۱۴-۱۷ ساعت

۳-۱۱ ماهگی: ۱۲-۱۷ ساعت

۱ - ۲ سالگی: ۱۱ - ۱۴ ساعت

۳ - ۵ سالگی: ۱۰ - ۱۳ ساعت

۶ - ۱۳ سالگی: ۹ - ۱۱ ساعت

۳. انجام ورزش

ورزش به ساخت استخوان‌های قوی‌تر و متراکم‌تر کمک می‌کند، بنابراین راهی بهتر برای افزایش قد فرزند شما به شیوه‌ای سالم را تضمین می‌کند.

۴. مکمل‌های غذایی مصرف کنید

گاهی مکمل‌های غذایی به افزایش قد کودک کمک می‌کند، اما این تحت شرایط خاصی قرار می‌گیرد، مانند کمبود هورمون رشد در کودکان که باید تحت نظر پزشک انجام شود. مکمل‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D نیز ممکن است تجویز شوند اما همچنین باید تحت نظر پزشک باشد.

۵. تمرینات کششی

تمرینات کششی قد کودک را افزایش می‌دهد و با تمرینات متعددی نشان داده می‌شود؛ در حالی که تمرین را برای هر دو پا تکرار می‌کنید، در تلاش برای لمس انگشتان پا، تنه را تکیه دهید.

۶. آویزان شدن

اعتقاد بر این است که آویزان شدن روی لوله‌ها به تقویت و افزایش طول ستون فقرات کمک می‌کند. بسیاری از مردم در طول چند دهه از این روش استفاده کرده اند.

چه عواملی بر قد کودک تأثیر می‌گذارد؟

کودک در ۹ ماه اول از زمان تولد تا حد ممکن رشد می‌کند و پس از آن رشد شروع به کند شدن می‌کند و مهمترین عواملی که بر افزایش قد کودک تأثیر می‌گذارد، شامل موارد زیر است:

مواد ژنتیکی: مواد ژنتیکی عامل اصلی افزایش قد کودک است؛ تحقیقات نشان می‌دهد بیش از ۷۰۰ ژن موجود در مواد ژنتیکی بر افزایش قد تأثیر می‌گذارند.

هورمون‌ها: برخی هورمون‌ها بر قد تأثیر می‌گذارند، مانند هورمون رشد، هورمون‌های تیروئید و هورمون‌های جنسی (ستوسترون و استروژن).

جنسیت: قد پسر‌ها در مقایسه با دختر‌ها بیشتر افزایش می‌یابد اما، افزایش قد پسران در مقایسه با دختران برای مدت زمان بیشتری طول می‌کشد.

آیا بزرگسالان می‌توانند قد خود را افزایش دهند؟

پاسخ منفی است، پس از رسیدن یک فرد بزرگسال به سن ۱۸ سالگی، استخوان‌های او جوش می‌خورند و رشد آن متوقف می‌شود، اما می‌تواند شکل نشستن و ایستادن خود را طوری تنظیم کند که فقط قد بلندتر به نظر برسد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: قد ، افزایش ، کودکان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: قد افزایش کودکان افزایش قد کودک هورمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۴۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • خواص باور نکردنی نوشیدن جوش شیرین
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • ۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • درباره شیر شتر، نوشیدنی محبوب این‌روزها