Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، حسین رجبی معلم بازنشسته ایوانی از سال ۸۵ به صورت حرفه‌ای کوهنوردی را آغاز و قله‌های بلند و سیمرغی ایران را فتح کرده، این کوهنورد تا کنون ۱۴۱ مرتبه، قله‌های مرتفع ایران را فتح کرده و همچنین در سال ۹۸ نیز طرح سیمرغ سی و یک استان را به اتمام رسانده است.

کوهنوردی در ایلام یکی از رشته‌های مستعد برای قهرمان پروری است، اما این رشته نیز همانند دیگر ورزش‌ها با یکسری از مشکلات و کمبودها مواجه است که در صورت رفع نشدن آن ورزشکاران راه سختی را در پیش خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال توسعه و نهادینه سازی ورزش در جامعه نیازمند فرهنگ سازی و آگاهی بخشی در خصوص اهمیت ورزش است این روش در جامعه می‌تواند عامل بازدارنده بسیاری از آسیب‌های اجتماعی خصوصا در این برهه از زمان باشد.

تامین زیرساخت‌ها در حوزه ورزش یکی از مهمترین اولویت‌هاست، اولویتی که مسوولین و دستگاه‌های اجرایی بایستی اهتمام ویژه‌ای را برای توسعه بیش از پیش آن داشته باشند.

ورزش کوهنوردی یکی از ورزش‌هایی است که در صورت بی‌توجهی به حوزه زیرساختی آن فراموش خواهد شد، ورزشی که از سال ۵۹ با تشکیل هیات کوهنوردی توسط پیشکسوت این رشته، استاد عبدالمحمدی شروع به کار کرد و از سال ۸۰ به بعد کوهنوردان ایلامی با صعود به قلل خارجی مانند آرارات ترکیه، کلیمانجارو و تانزانیا فصل جدیدی از کوهنوردی در استان را رقم زدند.

ظرفیت کم نظیر استان ایلام در رشته کوهنوردی

حسین رجبی معلم بازنشسته ایلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: استان ایلام به علت جغرافیای خاص خود که در رشته کوه زاگرس واقع شده دارای ۲ آب و هوا منطقه معتدل و سرد، و نیمه جنوبی آن نیز آب و هوای گرم است که این نشان از ظرفیت کم‌نظیر این رشته در حوزه کوهنوردی است.

وی افرود: طرح سیمرغ کشوری را به انجام رساندم و کلیه دوره‌های کوهنوردی را طی کردم و پنج بار قله دماوند و دو بار به علم کوه صعود کرده‌ام و این ورزش مفرح بخش و شادی آور را تا زمانی که توان دارم، ادامه می‌دهم.

لزوم راه اندازی خانه کوهنورد در ایلام

محمدجلال پاشاپوریان رئیس هیات کوهنوردی و صخره نوردی ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام گفت: استان ایلام نیاز به خوابگاه مناسب و نیز خانه کوهنورد دارد تا کوهنوردان سایر نقاط کشور بتوانند از این امکانات استفاده کنند و صعود راحت‌تری به قلل استان همچون کان صیفی و دیگر قلل کبیر کوه داشته باشند.

وی افزود: به عنوان یک کوهنورد ضمن صعود به اکثر قلل مرتفع ایران همچون آرارات در کشور ترکیه، آرگاتس در ارمنستان و نیز آیلند در کشور نپال اما در چند سال اخیر به علت بالا بودن هزینه‌ها، متاسفانه از لحاظ مالی امکان صعود به قلل مرتفع خارجی را نداشته‌ام.

رئیس هیات کوهنوردی ایلام تصریح کرد: با پشتیبانی از کوهنوردان و سنگ‌نوردان می‌توان شاهد حضور جوان ایلامی بر بلندترین قلل ایران و سکوهای قهرمانی باشیم، قهرمانی که نیازمند نگاه‌های مثبت مسوولین ارشد در دولت است.

پاشاپوریان بیان کرد: هزینه خرید لوازم فنی برای کوهنوردان یکی از مشکلاتی است که اکثر صخره نوردان و کوهنوردان با آن مواجه هستند که ان‌شاءالله هر چه زودتر این مشکل حل شود.

احداث سالن تخصصی سنگنوردی برای کوهنوردان ایلامی

مظفر علی‌شایی مدیرکل ورزش و جوانان ایلام نیز به فارس گفت: ان‌شاءالله پیگیر هستیم تا بحث خانه کوهنورد و سالن تخصصی سنگنوردی برای کوهنوردان ساخته شود.

وی افزود: از کوهنوردانی که طرح سیمرغ را به اتمام رسانده‌اند تجلیل به عمل خواهد آمد.

حال توسعه و نهادینه سازی ورزش در جامعه نیازمند فرهنگ سازی و آگاهی بخشی در خصوص اهمیت ورزش است این روش در جامعه می‌تواند عامل بازدارنده بسیاری از آسیب‌های اجتماعی خصوصا در این برهه از زمان باشد.

تامین زیرساخت‌ها در حوزه ورزش یکی از مهمترین این اولویت‌هاست، اولویتی که مسوولین و دستگاه‌های اجرایی بایستی اهتمام ویژه‌ای را برای توسعه بیش از پیش آن در سطح استان داشته داشته باشند.

انتهای پیام/۹۷۰۸۱۳/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: کوهنوردی حسین رجبی کوهنورد ایلامی فتح قله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۴۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: ما برای معلمانی که ۳۰ سال زحمت کشیده‌اند از لفظ بازنشسته استفاده نمی‌کنیم؛ بلکه ما معتقدیم معلمان ۳۰ سال ایستاده‌اند به همین علت از لفظ بازایستاده استفاده می‌کنیم.

وی افزود: حدود ۴۴ هزار ساعت در هفته همکاران بازایستاده به ما کمک می‌کنند.

او ادامه داد: میانگین معلمان باز ایستاده در حال تدریس حدود هزار و ۸۰۰ معلم در مدارس شهرستان‌های تهران است.

بهرامی با بیان این که میزان تدریس معلمان باز ایستاده متغیر است؛ تصریح کرد: تعداد معلمان بازایستاده  بیشتر از این است.

گفتنی است که پیش از این امانی، دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفته بود: به‌کارگیری بازنشستگان در آموزش‌ و پرورش اجباری نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران
  • محرومیت معلمان خرید خدمات و حق‌التدریس از عیدی روز معلم
  • تجلیل از معلمان بازنشسته شهرستان بافق
  • تقدیر از معلمان نمونه و بازنشسته
  • تجلیل از معلمان نمونه و بازنشسته
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • تجلیل از ۵ هزار معلم بازنشسته و شاغل در جنوب استان بوشهر
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد