Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روغن کشی ایران گفت: در حوزه مدیریت، تصمیم گیری ها به صورت جزیره ای صورت می گیرد و این امر موجب شد کشور و صنعت در کنار تحریم های ظالمانه بیگانگان از خود تحریمی نیز متضرر شود. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم عقب‌ماندگی شدید در تولید دانه‌های روغنی و وابستگی حدود 90 درصدی، امنیت غذایی کشور را مورد تهدید جدی قرار داده و هر ساله این واردات به دلیل افزایش مصرف سرانه و ازدیاد جمعیت بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این مطلب که وابستگی شدید صنعت دام و بویژه طیور به کنجاله دانه‌های روغنی وارداتی، تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه را دچار مخاطره و نا اطمینانی می‌کند.

توسلی عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روغن‌کشی ایران در این ارتباط گفت: صنعت روغنکشی به عنوان یکی از ریشه‌دارترین صنایع کشور، قدمتی 60 ساله دارد و از سال 1317 ، ایران با ورود به حوزه صنعت روغن نباتی و جامد فعالیت خود را در این عرصه آغاز کرد؛ در دهه 40 فعالیت در این زمینه گسترش بیشتری یافت و تصمیم گرفته شد کشت دانه‌های روغنی که در ابتدا با کشت پنبه بود آغاز شود.

وی افزود: در آن زمان، حدود 80درصد نیاز داخلی کشور با بهره مندی از کشت دانه های روغنی پاسخ داده می شد اما در سال 78 این رقم به کمتر از 10 درصد کاهش یابد.

وی در همین رابطه تصریح کرد: رشد جمعیت کشور، افزایش میزان تقاضا، عدم موفقیت در زیرکشت بردن دانه های روغنی و بهره مند نشدن از تکنولوژی های نوین این صنعت، موجب افول صنعت روغنکشی کشور در دهه های اخیر شد که با افزایش میزان واردات این محصول همراه بود.

توسلی حمایت ویژه از کشاورزان را به عنوان یکی از اصول مهم در پیشبرد اهداف کلان در این عرصه عنوان کرد و گفت: طی سال های گذشته برای برون رفت از وابستگی، فعالیت و تحقیقات علمی در حوزه کشاورزی در راستای زیرکشت بردن زمین های کشاورزی در شرایطی که آسیبی به محیط زیست وارد نشود مغفول ماند.

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روغن کشی ایران اظهارداشت: همه موارد فوق موجب شد که صنعت روغن‌کشی ایران به عنوان صنعتی وابسته فعالیت کند به طوری که می‌توان ادعا کرد امروز حداقل 90درصد نیاز داخلی کشور به واسطه واردات تامین می شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون 25کارخانه روغن‌کشی با ظرفیت سالانه بالغ بر 5/5 میلیون تن در سطح کشور وجود دارد، ابراز داشت: از این بین حدود 22 کارخانه آن فعال هستند به طوری که در سال 99 حدود 2 میلیون و 500 هزار تن در کشور محصول تولید شد، در شرایطی که این رقم در سال 97 برابر با 3 میلیون تن بود.

وی در ادامه به علل سیر نزولی تولید محصولات در صنعت روغن کشی پرداخت و گفت: کاهش تولید محصولات در صنعت روغن کشی از سال 97 تاکنون می تواند علل مختلفی داشته باشد اما یکی از اصلی‌ترین آنها نبود ارز و تشدید تحریم‌های ظالمانه بر کشور است که چالش هایی را برای تولیدکنندگان در مسیر تولید ایجاد کرده است، البته شیوع ویروس کرونا نیز به میزانی بر حاکم شدن این شرایط دامن زده است.

به گفته وی، شرایط حاکم بر کشور موجب شد واردات مواد اولیه و محصولات به سختی و دشواری صورت گیرد و نتیجه آن کاهش میزان تولید محصولات در این حوزه شد.

توسلی با انتقاد از اتخاذ سیاست های جزیره ای در بخش های مختلف مدیریتی کشور، افزود: متاسفانه در حوزه مدیریت، تصمیم گیری ها به صورت جزیره ای صورت می گیرد و این امر موجب شد کشور و صنعت در کنار تحریم های ظالمانه بیگانگان از خود تحریمی نیز متضرر شود؛ امید است دولت سیزدهم به خصوص وزارت جهاد کشاورزی در بهره مندی از همه ظرفیت های موجود در این صنعت تلاش ویژه و مستمری داشته باشد.

وی یادآور شد: سوال این است که آیا کشور برای واردات باید به سمت دانه های روغنی برود یا مستقیما روغن یا کنجاله وارد کند؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت با در نظرگرفتن ظرفیت و پتانسیل کارخانجات مادر کشور و امکان تولید بالغ بر 5 میلیون تن روغن داریم.

توسلی گفت: با واردات دانه های روغنی به عنوان محور اصلی این صنعت علاوه بر اینکه امکان عرضه کنجاله مورد نیاز دام و طیور فراهم می شود، روغن خام نیز به شرکت‌های تصفیه روغن عرضه خواهد شد. از این طریق پروتئین مورد نیاز انسانی تامین و به عنوان جایگزین مناسب گوشت درکشور کنیم عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانه های روغنی روغن کشی ایران صنعت روغن کشی موجب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۴۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل

با توجه به این که ذرات قهوه پس از آسیاب شدن تمایل زیادی به جذب رطوبت،روغن و ذرات قهوه قدیمی دارند،نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه از اهمیت بسزایی برخوردار است.از آنجایی که این ذرات،در طعم و عطر قهوه باعث ایجاد قابل ملاحظه ای می شوند،نگهداری و تمیزکاری صحیح آسیاب قهوه می تواند به شما کمک کند تا همواره از بهترین و تازه ترین قهوه خود لذت ببرید.

در این مقاله،به طور دقیق به راهنمایی های نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه می پردازیم تا شما بتوانید بهترین نتیجه را از آسیاب قهوه خود به دست آورید و لذت یک فنجان قهوه تازه را تجربه کنید.

معرفی آسیاب قهوه

در فرآیند تهیه قهوه،آسیاب قهوه به عنوان یکی از ابزارهای اساسی شناخته می شود که وظیفه آسیاب کردن دانه های قهوه را بر عهده دارد.با آسیاب کردن دانه های قهوه،سطح آن ها افزایش می یابد و اسانس های قهوه بیشتری از آن ها استخراج می شود.آسیاب قهوه می تواند به صورت دستی یا برقی عرضه شود و در انواع مختلفی مانند آسیاب های برشی،مخروطی یا فولادی موجود باشد.

انواع آسیاب قهوه

آسیاب قهوه برشی:این نوع آسیاب قهوه از شفره های چرخشی برای برش دانه های قهوه استفاده می کند.آسیاب قهوه برشی معمولا به صورت دستی استفاده می شود و برای مصارف خانگی مناسب است.

آسیاب قهوه مخروطی:در این نوع آسیاب قهوه،دانه های قهوه از بین دو مخروط یا مخروط و صفحه چرخشی فشرده می شوند.آسیاب قهوه مخروطی به صورت دستی یا برقی عرضه می شود.

آسیاب قهوه فولادی:آسیاب قهوه فولادی از ساختار فولادی برای آسیاب کردن دانه های قهوه استفاده می کند.این نوع آسیاب قهوه ممکن است در هر دو نوع دستی یا برقی عرضه شود و برای مصارف خانگی و تجاری مناسب باشد.

چرا باید به تمیزکاری و نگهداری آسیاب قهوه بیشتر دقت کنیم؟

1-حفظ طعم و اسانس قهوه:دانه های قهوه دارای روغن ها و اسانس های طبیعی هستند که با آسیاب شدن،آزاد می شوند.با گذشت زمان و تماس با هوا،این روغن ها ممکن است اکسیده شوند و طعم و عطر قهوه را تغییر دهند.تمیزکاری منظم آسیاب قهوه می تواند از این اتفاق جلوگیری کند و کیفیت قهوه را حفظ کند.

2-جلوگیری از تراکم ذرات قهوه:در صورت عدم تمیزکاری منظم،ذرات قهوه قدیمی و روغن های اکسیده ممکن است به داخل آسیاب رسوب کنند و منجر به تراکم و گرفتگی مکانیسم های آسیاب شوند.این مسئله باعث کاهش کیفیت آسیاب شدن و حتی خرابی دستگاه می شود.

3-افزایش عمر مفید آسیاب:تمیزکاری منظم و نگهداری صحیح باعث افزایش عمر مفید آسیاب قهوه می شود.با این کار،می توانید از آسیاب خود برای مدت زمان بیشتری بهره ببرید و نیاز به تعمیرات و تعویض قطعات را کاهش دهید.

4- آسیاب قهوه،به عنوان یک وسیله که با مواد غذایی در تماس است،نیاز به تمیزی و بهداشت دارد.تمیزکاری منظم این وسیله به شما کمک می کند تا از احتمال آلودگی و باکتری های مختلف در قهوه جلوگیری کنید و سلامت خود و خانواده تان را حفظ کنید.

راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در 5 مرحله

1-خالص کردن دستگاه پس از هر بار استفاده:پس از هر بار استفاده از آسیاب،از یک برس نرم و خشک استفاده کنید تا هر ذره قهوه باقی مانده در دستگاه از بین ببرید.این کار به جلوگیری از تراکم ذرات قهوه در دستگاه کمک می کند.

2-تمیزکاری عمیق هفتگی:هر هفته یکبار،آسیاب را به طور کامل تمیز کنید.برای این کار،برسی سخت تر و مرطوب را برای پاک کردن تمام قسمت های دستگاه استفاده کنید و از مواد شوینده ملایم برای حذف هر گونه روغن و یا رسوب استفاده کنید.

3-تنظیم مجدد درجه آسیاب:به منظور حفظ کیفیت آسیاب شدن،بعد از هر تمیزکاری،درجه آسیاب را مجدد تنظیم کنید.این کار به شما کمک می کند تا همیشه از درجه آسیاب مناسب برای قهوه خود استفاده کنید.

4-نگهداری در محیط خشک و خنک:آسیاب قهوه را در محیطی خشک و خنک نگهداری کنید تا از اکسید شدن روغن ها و ذرات قهوه جلوگیری شود.همچنین،بهتر است از قرار دادن آسیاب در معرض نور مستقیم آفتاب و محیط های خیلی گرم خودداری کنید.

5-تعویض قطعات آسیاب:به موقع قطعات آسیاب قهوه را تعویض کنید،به خصوص اگر به هر دلیلی نشانه های ساییدگی،یا عدم کارایی دستگاه وجود دارد.

نکته مهم:در هر مرحله از نگهداری و تمیزکاری،به دقت راهنمایی های تولید کننده آسیاب قهوه توجه کنید و همچنین از مواد شوینده مناسب و غیر خوراکی برای تمیزکاری استفاده کنید تا از خرابی دستگاه و آلودگی قهوه جلوگیری شود.

جمع بندی

در این مقاله،به اهمیت نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه پرداختیم و راهنمایی های برای حفظ کیفیت و عمر آن ارائه دادیم.با رعایت راهنمایی های ارائه شده در این مقاله،می توانید آسیاب قهوه خود را به بهترین شکل ممکن نگهداری کرده و از کیفیت بالای قهوه خود لذت ببرید.

پرفروش ترین آسیاب های قهوه را می توانید با کلیک بر روی لینک زیر مشاهده کنید.

https://biatobazar.ir/product-category/coffee-grinder/

دیگر خبرها

  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید