Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: مهمترین ماموریت امروز آموزش و پرورش نحوه بازگشایی مطلوب مدارس است.

به گزارش برنا؛ سید محمد حبیب اللهی در این خصوص اظهار داشت: بازگشایی مدارس در قالب پروژه مهر به عنوان یکی از بزرگترین پروژه های کشور نماد برنامه ریزی، هم افزایی و مدیریت است و در ابعاد اجرایی در معاونت های اداره کل و در 7 کارگروه تخصصی در حال رصد و پایش است، در ابعاد نظارتی این پروژه در سه سطح ستادی، استانی، منطقه ای و مدرسه ای در حال انجام است، در ابعاد برنامه های ستادی و استانی از طریق بارگذاری اطلاعات در سامانه epm.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

medu.ir از طرف وزارت مورد رصد قرار می گیرد و در شهرستان ها و مناطق از طریق سامانه ltms.medu.ir  اطلاعات به صورت خوداظهاری مدیران مدارس و بازدید میدانی در حال بارگذاری است و برای این کلان پروژه،  17 زیر پروژه تعریف شده که مهمترین اولویت های بازگشایی مدارس با 605 وظیفه هستند.

وی افزود: هر زیر پروژه یک رابط دارد که در کارگروه های مختلف امور پیگیری می شود، زیر پروژه های مدرسه تلویزیونی و امور بین الملل در وزارت خانه و بقیه در استان پیگیری می شود، از جمله پیگیری امور مدارس سمپاد که تاریخ آزمون 21 اردیبهشت 1400 بوده و در متوسطه دوم  4 هزار و 774 نفر، متوسطه اول 9 هزار و 702 نفر  ثبت نام کردند، در 12 مرداد اعلام نتیجه شد و اکنون ثبت نام مدارس سمپاد به پایان رسیده است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: زیر پروژه دیگر پیگیری امور مدارس شاهد است که در پایه اول 5 هزار و 156 متقاضی داشتیم ضمن این که فرایند ثبت نام و اعلام نتیجه در این مدارس در راستای تحقق عدالت آموزشی به صورت سامانه ای انجام می شود، در پایه های هفتم و پایه دهم هم ثبت نام در حال انجام است.

حبیب اللهی ادامه داد: 1161 مدرسه غیردولتی و 1705 مرکز پیش دبستانی داریم و اخذ مجوز برای 100 مدرسه جدید صورت گرفته که تا حدی هم کمبود فضای آموزشی را جبران می کند و هم زمینه ایجاد اشتغال را فراهم می کند، برای تعمیر و تجهیز هم تا به حال دو نوبت توزیع تجهیزات هنرستانی داشتیم و یک مرحله هم در همین هفته یا هفته آینده انجام می شود.

وی اظهار داشت: در ارتباط با مدارس شبانه روزی به ارزش 32 میلیارد ریال توزیع تجهیزات اتفاق افتاده و در خصوص ساماندهی نیروی انسانی امسال 2150 نفر در مرحله اول متقاضی جابه جایی در سطح استان و خارج استان بودندکه با انتقال650 نفر موافقت شده و 700 نفر متقاضی نقل و انتقال اضطراری هستند که تا فردا وضعیت شان مشخص می شود، تعداد 2388 نفر بازنشسته داشتیم که کمبود نیروی انسانی از سه طریق نیروهای تبصره 10، ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان رفع شده است.

 معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان با بیان این که موضوع ثبت نام دانش آموزان در مدارس به عنوان یکی از زیر پروژه های مهم در حال پیگیری است، گفت: ثبت نام ورودی اول و هفتم و دهم مهم تر است چون در سایر پایه ها سیستمی ثبت نام انجام می شود، برای امتحانات شهریور ماه هم مانند خرداد ماه برای پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری از 8 شهریور تا 31 شهریور برگزار می شود.

دبیر ستاد پروژه مهر 1400 گفت: در خصوص زیرپروژه امور سلامت و بهداشت دانش آموزان در مدارس، تعداد 48 هزار و 30 عدد ماسک و 8000 لیتر مواد ضدعفونی، 1599 لیتر مواد ضدعفونی سطوح و 4 هزار لیتر مواد ضدعفونی دست و تعداد 200 عدد سم پاش به مدارس ارسال می شود و  7 میلیارد و 300 میلیون ریال برای خرید مواد ضدعفونی و لوازم بهداشتی به مدارس اختصاص یافته و 7 میلیارد ریال هم برای بهسازی سرویس های بهداشتی در اختیار مدارس مناطق محروم قرار گرفته است.

وی گفت: تا این لحظه 98 درصد کتاب ها تا سطح مدرسه توزیع شده، در خصوص اطلس دسترسی دانش آموزان اطلاعات میان پایه ها را از سال قبل داریم و فرم خام اطلس دسترسی به همه مدارس ارسال شده و ظرف همین هفته تکمیل می شود و تا آغاز سال تحصیلی آمار دانش آموزانی که دسترسی به آموزش مجازی ندارند، استخراج می شود.

حبیب اللهی ادامه داد: در خصوص زیر پروژه توجیه و تبلیغ هم چندین نشست خبری با اصحاب رسانه و با همکاری صدا و سیما انجام شده و به نظر می رسد همچنان ضرورت اقناع افکار عمومی برای بازگشایی مدارس از طریق رسانه ها احساس می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس پروژه مهر حبیب الهی آموزش و پرورش استان کرمان حبیب اللهی آموزش و پرورش مواد ضدعفونی زیر پروژه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : سال گذشته ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند و امسال هم بنا داریم بیش از ۱۵۰۰ نفر دیگر را جذب کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم در کرمانشاه، با بیان اینکه بیش از ۲۰ برنامه مختلف فرهنگی، ورزشی و… برای برگزاری در هفته معلم در استان تدارک دیده شده، اظهار کرد: می‌خواهیم فضای شهر و استان در این هفته به‌گونه‌ای باشد که معلم‌ها تکریم شوند.

وی با بیان اینکه ارتقای مقام و منزلت معلم را در برنامه استان داریم، افزود: هفته معلم فرصتی است که بیشتر قدردان معلم‌ها باشیم، وگرنه در همه روزهای سال باید معلم ها را تکریم کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: برگزاری ویژه برنامه سپاس معلم، اعزام معلمان نمونه برای دیدار با رهبر معظم انقلاب، تجلیل از معلمان نمونه استان، دیدار و سرکشی از پیشکسوتان فرهنگی و … از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته معلم در کرمانشاه است.

وی در ادامه با اشاره به اهتمام دستگاه تعلیم و تربیت برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: هم اکنون نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

محمدی با بیان اینکه قرار شده الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود، گفت: مهر ماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی ادامه داد: مهر ماه امسال همچنین قرار شده ۵۰ درصد مدارس غیر دولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سپس با اشاره به فعال شدن قرارگاه عدالت آموزشی و نصیب آموزشی برابر با نگاه محرومیت زدایی در مجموعه آموزش و پرورش استان، گفت: از جمله اقداماتی که از قبل فعال شدن این قرارگاه در استان انجام شده می‌توان به تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، تجهیز ۳۰ میلیارد تومانی هنرستانهای مناطق محروم، برنامه‌ریزی برای جمع آوری مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ دانش‌آموز و … اشاره کرد.

وی تقویت مدارس دولتی را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های استان در سال تحصیلی جدید عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم تا مدارس دولتی را به لحاظ فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و … تقویت کنیم؛ در این راستا می‌خواهیم معلم‌های برتر استان نیمی از موظفی خود را در مدارس دولتی تدریس کنند تا همه دانش‌آموزان فرصت برخورداری از معلم‌های برتر را داشته باشند.

محمدی با اشاره به برنامه‌ریزی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان استان، گفت: سال گذشته رشد حدود سه پله‌ای معدل دانش‌آموزان در امتحانات نهایی را در استان شاهد بودیم و برنامه‌ریزی کرده‌ایم ظرف امسال و سال بعد حداقل دو نمره به معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان استان اضافه شود.

وی ادامه داد: در تلاشیم با افزایش کیفیت آموزش و نیز برگزاری امتحانات شبه نهایی، کیفیت آموزش را ارتقا داده و معدل دانش آموزان استان را بالا ببریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به برنامه توزیع توازن رشته‌ای داشت و گفت: در تلاشیم دانش‌آموزان متوسطه دوم را به سمت تحصیل در رشته‌های فنی و حرفه‌ای، کار دانش، ریاضی و انسانی ببریم.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به روند ترمیم معدل داوطلبان آزمون سراسری داشت و گفت: داوطلبان متقاضی ترمیم معدل شامل دانش‌آموزان سال گذشته و بزرگسال و پشت کنکوری‌ها با مراجعه به سامانه آموزش و پرورش می‌توانند در جهت ارتقاء معدل دروسی که می واهند، اقدام کنند.

محمدی با اشاره به تاثیرگذاری معدل در قبولی دانش‌آموزان استان در آزمون سراسری، گفت: با توجه به تاثیرگذاری بالای معدل امتحانات نهایی در پذیرش داوطلبان در آزمون سراسری از امسال همه امتحانات پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار می‌شود.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به استخدامی‌های جدید آموزش و پرورش در استان داشت و گفت: سال گذشته ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شده و امسال هم بنا داریم بیش از ۱۵۰۰ نفر دیگر را جذب کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای هم به آغاز اجرای پروژه مهر از بهمن ماه سال گذشته در آموزش و پرورش استان داشت و گفت: هدف از اجرای این پروژه این است که شرایط را به‌گونه‌ای مهیا کنیم که اول مهر هیچ مدرسه‌ای در استان بدون معلم و هیچ معلمی بدون کلاس نباشد.

کد خبر 749187

دیگر خبرها

  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند