Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمود محمود زاده معاون وزیر راه و شهرسازی،  با بیان اینکه بیش از ۸۰۲ هزار متقاضی در سامانه املاک و اسکان برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کرده اند، گفت: بیش از ۱۰۱ هزار متقاضی از این تعداد مدارک خود را تکمیل کرده و اقدام به انتخاب شعبه بانک کرده اند.

او ادامه داد: تاکنون ۱۵۰۰ نفر از ۱۰۱ هزار نفری که مدارک خود را تکمیل کرده اند، تسهیلات وام ودیعه مسکن از بانک‌ها دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه ممکن است برخی از متقاضیان شعبه بانک مورد نظر خود را درست انتخاب نکرده باشند و همین امر باعث ایجاد مشکل در طول دریافت تسهیلات شده باشد، افزود: با توجه به قطعی سایت در یک بازه زمانی متقاضیان یک بار دیگر اطلاعات خود را برای دریافت تسهیلات بارگذاری کنند.

محمود زاده با بیان اینکه اقدامات بانک‌ها برای پراخت تسهیلات بسیار متفاوت است، افزود: اگر کسی خللی برای دریافت تسهیلات دارد در ابتدا اطلاعات خود را بارگذاری و شعبه بانک مورد نظر خودر ا انتخاب کند.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: هر یک از بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات قوانین مخصوص خود را دارند و برای ضمانت تسهیلات به صورت سلیقه‌ای عمل می کند بنابراین باید مشکل ضمانت تسهیلات اجاره توسط بانک مرکزی پیگیری شود.

او اظهار کرد: در خصوص ضمانت سیستم بانکی با بانک مرکزی طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، بانک‌ها صحبت شده است و امیدواریم این موضوع هر چه سریعتر بر طرف شود.

محمود زاده در خصوص متقاضیانی که سال گذشته تسهیلات ودیعه مسکن دریافت کرده اند، گفت: طبق قوانین بانکی تا زمانی که متقاضیانی تسهیلات مسکنی خود را تسویه حساب نکند و اقساط خود را پرداخت نکند نمی‌توانند تسهیلات جدیدی دریافت کنند.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تا ۳۱ شهریورماه متقاضیان فرصت دارند در سامانه املاک و اسکان برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کنند، اما اگر اعتباراتی که برای پرداخت این تسهیلات در نظر گرفته شده همچنان باقی مانده باشد و از سوی دیگر تقاضا برای ثبت نام وجود داشته باشد امکان تمدید مهلت در این بخش وجود دارد.

بر اساس این گزارش طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از سال گذشته تسهیلات وام ودیعه مسکن برای متقاضیان در دستور کار قرار گرفته و میزان این تسهیلات برای شهر تهران سقف تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن در مناطق شهری کشور عبارت است از تهران ۷۰ میلیون تومان، سایر کلان شهر‌ها  ۴۰ میلیون تومان و شهر‌های کوچک هم ۲۵ میلیون تومان است.

شهر‌های بالای یک میلیون نفر جمعیت شامل شهر‌های مشهد، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم، اهواز، کرمانشاه ،موضوع این مصوبه از محل منابع تسهیلات تخصیصی به واحد‌های کسب و کار‌های آسیب‌دیده کرونا است و متقاضیان دریافت این تسهیلات می‌بایست متأهل یا سرپرست خانوار باشند همچنین  متقاضیان  باید  دارای اجاره‌نامه رسمی یا اجاره‌نامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و دارای کد رهگیری باشند.  تاریخ انعقاد اجاره‌نامه واحد مسکونی  باید  بعد از ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ باشد.

گفتنی است؛ از تیرماه که این سایت برای متقاضیان بازگشایی شده تاکنون بیش از ۲ بار این سایت با مشکل مواجه شده و قطع شده است که این خود باعث ایجاد مشکلات بسیار زیاد از جمله پاک شدن اطلاعات متقاضیان شده است.

پربیننده ترین خبر خوش برای مستأجران مستاجران سال ۹۹ می‌ توانند برای دریافت وام اجاره ثبت‌ نام کنند / سقف وام ودیعه مسکن ۷۰میلیون تومان است یک خانه در جنت آباد چند؟ رشد قیمت مسکن در کدام مناطق تهران رکورد زد؟ مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن تا پایان شهریور تمدید شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وام مسکن وام ودیعه مسکن میلیون تومان وزیر راه ثبت نام بانک ها شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۶۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم