Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@09:31:32 GMT

میانگین تزریق روزانه واکسن در قم ۱۰ هزار دوز است

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۶۴۸۵

میانگین تزریق روزانه واکسن در قم ۱۰ هزار دوز است

سیامک محبی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به این که فعلا از موج پنجم بیماری کووید۱۹ عبور نکرده ایم بیان کرد: البته قله این موج در آمار و نمودارها دیده می شود، اما تردیدی نیست که عادی انگاری می تواند موج های سینوسی بیماری کرونا را در استان به دنبال داشته باشد.

وی با بیان این که استان قم در بین استان های کشور در رتبه هفدهم ابتلا و بستری های کرونایی قرار دارد خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی های موج فعلی این بیماری، طولانی شدن مدت دامنه آن است که سبب خستگی مفرط کادر بهداشت و درمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس به آخرین آمار مربوط به کرونا در استان توجه داد و گفت: آخرین آمار هفتگی تعداد مراجعه ها به مراکز بهداشتی استان عدد چهار هزار و ۶۵۰ را نشان می دهد، ضمن آن که افراد صرفا از طریق نظام نوبت دهی تلفنی و اینترنتی به مراکز ۹ گانه بهداشتی مراجعه می کنند و تنها بیماران سالمند، مادران باردار و افراد به دنبال بازگشت به محیط کار از این قاعده مُستثنا هستند.

رئیس مرکز بهداشت استان ادامه داد: آخرین آمار تعداد تست های هفتگی کرونا در قم، حدود ۱۹ هزار مورد است که حدود ۵ هزار مورد از آن ها مثبت شده است.

محبی در عین حال از رهگیری هفتگی حدود ۱۲ هزار بیمار کرونایی در استان خبر داد و اظهار کرد: تعداد هفتگی مراقبت در منزل هم حدود ۹۰ بیمار است که البته افزایش تعداد پزشکان می تواند سبب افزایش این عدد شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین آمار استان قم را از نظر انجام تست سریع کرونا مطلوب خواند و یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی قم در این زمینه در بین پنج دانشگاه برتر علوم پزشکی در کشور قرار دارد.

وی با ابراز خرسندی از زیرساخت های مربوط به واکسیناسیون در استان اذعان کرد: درصد افراد زیرپوشش واکسیناسیون علیه بیماری کووید۱۹ در استان به عدد ۳۴ رسیده که حدود سه درصد از میانگین کشوری بهتر است، اما در عین حال نیازمند گسترش واکسیناسیون در استان هستیم، ضمن آن که در مراکز واکسیناسیون حتما باید شاهد حضور پرسنلی از نیروی انتظامی و همچنین اورژانس باشیم.

محبی اضافه کرد: البته بر اساس آمار، میزان استقبال از واکسیناسیون در بین سالمندان قم همچنان از میانگین کشوری کمتر است.

وی با انتقاد و ابراز نگرانی از برخی تخریب ها علیه طب نوین و واکسیناسیون بویژه در فضای مجازی تصریح کرد: این تخریب ها سبب خدشه دار شدن اعتماد عمومی می شود.

رئیس مرکز بهداشت استان قم همچنین افزود: خوشبختانه قم از معدود شهرها و استان هایی است که مراکز واکسیناسیون در آن حتی در روزهای تعطیل نیز فعال بوده و هست، البته برخی ساعات غیرفعال بودن این مراکز در روزهای گذشته به دلیل مشکلاتی مانند کمبود واکسن بوده است.

محبی در عین حال میانگین روزانه تزریق واکسن را در استان قم، حدود ۱۰ هزار دُز عنوان کرد و گفت: تردیدی نیست که عمده ترین دلیل کاهش مرگ و میرهای کرونایی در افراد ۶۰ سال و بیشتر، انجام واکسیناسیون علیه این بیماری بوده است.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: قم واکسن دانشگاه علوم پزشکی واکسیناسیون استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۶۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور