Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیک پنجم کرونا در حال طی شدن و آمار بستری‌های کل کشور نزولی است. با این وجود در استان تهران و برخی دیگر از استان‌های کشور، شاهد افزایش موارد ابتلا و بستری بر اثر کرونا هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ هرچند آمارهای کرونا از نزولی شدن تعداد مبتلایان در چند روز اخیر حکایت دارند اما هنوز پیک پنجم کرونا را در کشور پشت سر نگذاشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر 246 شهرستان در وضعیت قرمز، 144 شهر در وضعیت نارنجی و 58 شهر در وضعیت زرد قرار دارند و هیچ‌یک از شهرهای ایران رنگ آبی ندارد.

از سیزدهم شهریورماه، شهرستان‌های ورزقان(آذربایجان شرقی)، ملکشاهی، هلیلان(ایلام) ، ماه نشان(زنجان)، آرادان(سمنان)، بانه و دیواندره(کردستان)، سیرجان و قلعه گنج(کرمان)، روانسر و قصر شیرین(کرمانشاه)، دلیجان و کمیجان(مرکزی) دارای وضعیت قرمز شده‌اند.

روند بستری بیماران مبتلا به کرونا در 30 روز اخیر به تفکیک استان‌های کشور در تصویر زیر آمده است.

همان طور که در تصویر مشاهده می‌شود آمار بستری در کل کشور روند نزولی دارد. با این وجود برخی استان‌ها مانند مرکزی، آذربایجان شرقی و غربی، کرمانشاه و کردستان، دارای وضعیت ناپایدار و بعضاً صعودی در تعداد بستری‌های کرونایی هستند.

طبق این نمودارها، آمار بستری در استان سیستان و بلوچستان روند نزولی دارد که این امر می‌تواند ناشی از واکسیناسیون گسترده در این استان باشد.

واکسن نزده‌ها، مستعد بستری بر اثر کرونا 

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، در صورت ابتلا به کرونا، واکسینه نشده‌ها، 17 برابر بیشتر از افراد واکسینه شده، کارشان به بستری بیمارستانی می‌کشد.

آمار فوتی‌های مبتلا به کرونا در کشور نیز در نوسان است و به گفته وزیر بهداشت، علت افزایش آمار فوتی‌های کرونا در روزهای اخیر، تعداد بالای بیماران در دو هفته اخیر است.

در هفته دوم شهریورماه نسبت به هفته ماقبل، شاهد کاهش 9.3 درصدی در تعداد بیماران سرپایی کرونامثبت، کاهش 6.5 درصدی بستری و کاهش 4.7 درصدی در تعداد بیماران فوت شده براثر کرونا بوده‌ایم.

با این وجود در این بازه زمانی در استان تهران، روند کرونا نسبت به هفته ماقبل، صعودی بوده است. در پایتخت، در هفته دوم شهریورماه شاهد افزایش 15 درصدی در تعداد بیماران سرپایی کرونامثبت، افزایش 2.3 درصدی در بستری‌ها و افزایش سه درصدی بیماران فوت شده در تهران بوده‌ایم؛ البته میزان بروز موارد بستری و فوت از میزان متوسط کشوری پایین‌تر است.

آمار واکسیناسیون کرونا در ایران

تاکنون 19 میلیون و 467 هزار و 858 نفر دوز اول واکسن کرونا و 9 میلیون و 684 هزار و 669 نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به 29 میلیون و 152 هزار و 527 دوز رسید.

اگرچه در روزهای اخیر موجودی واکسن برخی مراکز رو به اتمام بوده اما به نظر می‌رسد در دو روز گذشته این مشکل تا حدی برطرف شده است.

بیش از 3 میلیون دوز واکسن ایرانی کرونا در کشور تزریق شده استدر دوران کرونا مراقب قند خون خود باشید!آمار کرونا در ایران| فوت 610 نفر در 24 ساعت گذشتهوزیر بهداشت: پیک پنجم کرونا در حال طی‌شدن است/ لزوم افزایش تزریق واکسن کروناافشاگری بلومبرگ از تبعیض گسترده در توزیع واکسن کرونا؛ از قلدرمآبی آمریکا تا ناکامی کوواکسعین‌اللهی: کسی نباید در صف واکسن کرونا منتظر بماند/ عوارض واکسن‌های داخلی کمتر از وارداتی‌ها بوده است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۷۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مظهری، رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه هاست و فقط حمل دارو با ابلاغ این آیین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام میشود.
وی افزود: این آیین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز میشود.
مظهری ادامه داد: توزیع دارو بر بستر اینترنت بزودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز می شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می شود.
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در پایان گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیکترین داروخانه به محل سکونت میتوانند داروی خود را سریع تر دریافت کنند .

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا