Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک چهره سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: من قائل به این نیستم که اصلاح طلبان واقعی قهر خواهند کرد و همچنان که زمانی که در قدرت بودند و بودیم به طور طبیعی نبایستی دچار غرور و خودشیفتگی می شدیم امروز که به هر دلیلی، شرایط تغییر کرده است تحمل این شرایط به نظر من نشان دهنده این است که می تواند کمک کند به پختگی جریان اصلاحات.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حسن رسولی»، چهره سیاسی اصلاح طلب، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا  درباره وضعیت اصلاح طلبان اظهار کرد: یک دست شدن ارکان سه گانه اداره کشور و عدم حضور احدی از اصلاح طلبان در مناصب اجرایی واقعیت جامعه سیاسی امروز ایران است. صرفنظر از علل و عوامل تسهیل کننده این شرایط تا اطلاع ثانوی امکان تاثیرگذاری واقع بینانه اصلاح طلبان در اتخاذ تصمیمات رسمی حاکمیتی به دلیل عدم حضور هیچ کدام از اشخاص حقیقی و حقوقی اصلاح طلب در مراجع عالی تصمیم گیری فراهم نیست و طبعا در چنین شرایطی چون اصلاح طلبان صاحب اختیار نیستند، مسئولیت پاسخگویی هم از آنها سلب شده است.

او افزود: به عنوان مثال شورای شهر تهران دوره پنجم و مدیریت شهری پایتخت حسب رای بالای شهروندان تهرانی به مدت 4 سال در اختیار اصلاح طلبان بود و طبعا چون این شورای اصلاح طلب اختیار تصمیم گیری داشت مسئول و پاسخگو هم بود امروز همانطور که اشاره کردم نه تنها در حوزه مدیریت شهری بلکه در سایر ارکان حکومتی هم چنین اختیاری متوجه اصلاح طلبان نیست و طبعا مسئولیتی هم دارا نیستند.

او ادامه داد: جریان اصلاحات که سابقه بیش از صد ساله دارد همواره در فراز و فرود هایی که نسبت به حاکمیت داشته است متناسب با شرایط در جهت کمک به اصلاح اداره امور جامعه چه در بخش عمومی و اجتماعی در مقام یک جریان پرسشگر و منتقد و البته منتقد مشفق و دلسوزانه ایفای نقش کرده است و هم برهه ای هم که فرصت تاثیرگذاری رسمی در مراکز قدرت برای جریان فراهم شده، مثل دوره آقای خاتمی این دو اثرگذاری را هم در جامعه و هم در ساحت قدرت توامان تعقیب کرده و ایفای نقش کرده است و صرفنظر از نقاط قوت و ضعفی که طی کرده است.

این چهره اصلاح طلب خاطرنشان کرد: در عین حالی که امکان اثرگذاری در سپهر سیاسی ایران در مراجع رسمی قدرت از اصلاح طلبان سلب شده است اما خود این فراغت بال به نظر من، اولا باعث می شود که به قول معروف سره از ناسره جدا شود و اصلاح طلبانی که نسبت با اصلاح طلبی دارند و صرفنظر از جایگاه شان در قدرت، برای ایستادگی شان پای مرام اصلاحات مبتنی بر کمک به تامین منافع ملی، مورد شناسایی بیشتری قرار بگیرند و به نوعی پالایش درونی بین اصلاح طلبان باورمند صورت بگیرد و اصلاح طلبان معتقد به رفتار و مواضع تاکتیکی از یکدیگر جدا و روشن شوند.

او تاکید کرد: این فراغت حاصله یک توفیق اجباری است و به نظر من فرصت مغتنمی است برای نقد و ارزیابی نسبت به مواضع و رفتار گذشته اصلاح طلبان برای آسیب شناسی و تعریف روابط و مناسبات جامعه اصلاح طلب با سایر مراجع موثر و بطن و متن جامعه و اقشار و گروه ها و اقوام و مذاهب و نسل های مختلف و صنوف و طبقات مختلف جامعه که در این شرایط، اصلاح طلبان با آسودگی خیال، خود را بازسازی و باید ارتباطات و روابط خود را تقویت کنند.

رسولی ادامه داد: اصلاحات و اصلاح طلبان باید نسبت به سرانجام و سرنوشت کشور حساس باشند و مواضع تئوریک خود را مورد بازسازی و بازنگری قرار بدهند و روابط و مناسبات خودشان را با قدرت رسمی کشور و مجلس، دولت و قوه قضائیه و ارکان حاکمیت بازتعریف کنند و معطوف به هدف اعتلای ایران و کمک به تامین منافع ملی در عرصه اجتماعی و مدنی، باشند.

او افزود: طبعا در هیچ مرحله ای اصلاح طلبان صفر و صدی عمل نکردند که یا قائل به غیبت در عرصه رسمی قدرت و حضور در عرصه جامعه مدنی باشند و یا برعکس اگر فرصتی فراهم شد مثل مجلس ششم و شورای پنجم شهر و مثل دولت هشت ساله، در آن صورت اصلاحات ایفای نقش می کنند.

رسولی در پایان گفت: از این فرصت می توان استفاده کرد و ظرفیت جریان اصلاحات را متناسب با واقعیات صحنه به بهترین نحو ممکن تشخیص داد. من قائل به این نیستم که اصلاح طلبان واقعی قهر خواهند کرد و همچنان که زمانی که در قدرت بودند و بودیم به طور طبیعی نبایستی دچار غرور و خودشیفتگی می شدیم امروز که به هر دلیلی، شرایط تغییر کرده است تحمل این شرایط به نظر من نشان دهنده این است که می تواند کمک کند به پختگی جریان اصلاحات. 7

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا سه گانه جامعه ایران اصلاح طلبان شورای شهر تهران پایتخت پالایش مجلس دولت قوه قضائیه اصلاح طلبان انتخابات حسن رسولی جریان اصلاحات اصلاح طلبان اصلاح طلب نظر من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۸۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • شباهت جالب نوه گوگوش به ترلان پروانه همه را شوکه کرد + عکس
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان