Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@17:12:21 GMT

آموزش ترکیبی سواد آموزان در سال تحصیلی جدید

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۸۳۰۶

آموزش ترکیبی سواد آموزان در سال تحصیلی جدید

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، نسرین باباپور معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بر اساس برنامه‌ای که امسال برای معاونت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان مشخص شده، ۸ هزار و ۸۵۰ نفر افراد بی سواد و کم سواد در سنین ۱۰ تا ۴۹ سال باید در سال تحصیلی جدید تحت پوشش آموزش‌های سوادآموزی قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به مشکلاتی که در زمینه پوشش این تعداد سوادآموز در استان اصفهان وجود دارد اشاره کرد و گفت: مواجهه با زیست بوم جدید و ترس ناشی از همه گیری کرونا باعث می‌شود برخی از افراد در کلاس‌ها حضور پیدا نکنند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان جزو پنج استان باسواد کشور است، افزود: این موضوع باعث کاهش قدر مطلق بی سوادی در استان شده است. همچنین افراد بی سواد و کم سواد در سطح استان و به ویژه مناطق حاشیه‌ای شهر اصفهان پراکنده هستند.

وی تاکید کرد: تقاضای اجتماعی برای حضور و مشارکت افراد کم سواد و بی سواد در کلاس‌های سوادآموزی کافی نیست و باید انگیزه افراد تقویت شود تا خودشان متقاضی حضور در کلاس‌های آموزشی باشند و با میل و رغبت در این کلاس‌ها حضور پیدا کنند.

باباپور با بیان اینکه شیوه برگزاری کلاس‌های سوادآموزی در سال تحصیلی جدید بستگی به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا دارد، گفت: نظر ما اجرای دوره‌های آموزشی به صورت حضوری و مجازی است، یعنی آموزش ترکیبی داشته باشیم، چراکه برخی از سوادآموزان به دلیل وضعیت اقتصادی و نداشتن اینترنت و تلفن هوشمند نمی‌توانند در فضای مجازی حضور داشته باشند و باید برای این گروه از سوادآموزان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، برگزاری کلاس‌های حضوری را در قالب گروه‌های ۱۰ نفره برنامه ریزی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برای تحت پوشش قرار دادن تعداد سوادآموزان پیش بینی شده در سال تحصیلی جدید نیازمند عزم عمومی و مشارکت همه جانبه دستگاه‌های اجرایی هستیم، گفت: با سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان هماهنگی لازم را انجام دادیم تا مددجویان بی سواد و کم سواد را تحت پوشش قرار دهیم.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: سامانه‌ای به همه دستگاه‌ها معرفی کردیم تا چنانچه فرد بی سواد یا کم سوادی در ادارات و کارگاه‌ها تحت پوشش دارند، به ویژه کارگاه‌های زیر ۱۰ نفر از طریق این سامانه معرفی کنند تا زمینه جذب و آموزش آن‌ها را مهیا کنیم.

منبع:ایسنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نهضت سوادآموزی ویروس کرونا کلاس های سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان سال تحصیلی جدید تحت پوشش کم سواد کلاس ها بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۸۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند