Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@04:26:35 GMT

اخطار جهاد کشاورزی تربت جام به جالیرکاران

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۹۰۸۸

اخطار جهاد کشاورزی تربت جام به جالیرکاران

علیرضا عرفانی مدیر جهاد کشاورزی تربت جام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  گفت: مالچ پلاستیکی معمولا در کشت محصولات جالیزی استفاده می شود.صرفه جویی در میزان مصرف آب و بالا بردن راندمان آبیاری و جوانه زنی سریع ورشد سریع محصول به دلیل بالا بودن دمای خاک زیر پلاستیک و کنترل علفهای هرز از مزایای کشت زیر پلاستیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به معایب جمع آوری نکردن بقایای مالچ پلاستیکی از مزارع اشاره کرد و  افزود: آلوده شدن زمین و گیاهان باقی مانده بعد از برداشت با سموم و تلفات دامی در صورت چرای دام از  مزارع ،آلوده شدن زمین های مجاور به پلاستیک های زمین کشت شده از طریق انتقال باد، مزاحمت پلاستیک ها برای دستگاه های کشت و برداشت، جلوگیری از رشد زراعت های بعدی، آلودگی آب،خاک و نابودی منابع حیاتی بخشی از صدمات جبران ناپذیری است که بقایای مالچ پلاستیکی به محیط زیست وارد می کند.

آمنه رحمدلی مسئول حفظ نباتات مرکز جهادکشاورزی پایین جام نیز گفت : در راستای تأکید هرچه بیشتر بر جمع آوری بقایای مالچ پلاستیکی در اراضی کشاورزی اطلاعیه های هشدار دهنده در سطح بخش پایین جام و در محل مزارع کشاورزان نصب شد.

او افزود: درصورت جمع آوری نکردن بقایای مالچ پلاستیکی در مراحل بعدی شخص متخلف به مراجع قضائی معرفی می گردد.

انتهای پیام//ز.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی تربت جام شیوه های کشت محصول زمین های کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته فنی هوای پاک برای ممنوعیت سوزاندن بقایای کشت گندم برگزار شد 

فرهاد قلی نژاد معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: خوزستان یکی از استانهای درگیر با موضوع آلودگی هوا بر اثر سوزاند بقایای کشاورزی است و هر ساله پس از برداشت محصول گندم ،سوزاندن بقایای کشت گندم در مزارع علاوه بر آسیب جدی به بافت خاک موجب ایجاد آلودگی هوا در استان خوزستان می شود .

او می‌گوید: وفق ماده ۲۰ قانون هوای پاک سوزاندن بقایای کشت ممنوع است و باید با برنامه ریزی لازم بویژه آموزش و اطلاع رسانی و با معرفی روش های جایگزین همانند بازیافت و استفاده مجدد از کاه و کلش گندم از سوزاندن بقایای کشت خودداری شود .

قلی نژاد معرفی روشها و تجهیزات که می تواند بقایای کشاورزی را جمع آوری و استفاده از مشوق های تاثیر گذار برای کشاورزانی که از سوزاندن مزارع خوداری کرده اند می تواند از راهکارهای موثر در کاهش این پدیده باشد .

در این نشست مجموعه اقدامات آموزشی،اطلاع رسانی و همچنین روش های جایگزین امحای بقایای کشت بررسی و جهت پیگیری مصوب شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • کمیته فنی هوای پاک برای ممنوعیت سوزاندن بقایای کشت گندم برگزار شد 
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • پیامدهای استفاده از پلاستیک در مزارع
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد