Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا در گزارش این موسسه آمده است: نظرسنجی های اخیر بیان کننده این حقیقت است که مردم آمریکا از دخالت ۲۰ ساله آمریکا در افغانستان ناراضی هستند و معتقدند که این اقدام، بی ارزش بوده است و در زمان اعلام خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و پایان حضور نظامی آمریکا در این کشور، ابراز رضایت و خرسندی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این گزارش آمده است که باوجود رضایت مردم از این تصمیم اما مردم از نحوه مدیریت بایدن، گله مند هستند و به دنبال این دیدگاه ها، وی نمره پایینی از مردم کسب کرده است که پیش بینی می شود که این نظریه ها در انتخابات بعدی باعث دردسر  بایدن و دموکرات ها گردد.

نظر عموم مردم درباره "آمریکا و افغانستان" به چهار دسته تقسیم می شود: (۱) ارزیابی های اساسی آمریکایی ها درباره دخالت ۲۰ساله ارتش آمریکا در افغانستان، (۲) دیدگاه آمریکایی ها درباره تصمیم "خروج نیروهای آمریکایی" در این برهه، (۳) دیدگاه آمریکایی ها درباره نحوه مدیریت خروج نیروها و (۴) تاثیرات سیاسی طولانی مدت این اقدام.

** دخالت آمریکا در افغانستان

 اختلاف نگرش های گذشته درباره دخالت آمریکا در افغانستان به کمترین میزان خود رسیده است و به نظر می رسد که با گذشت زمان نیز کمتر شود. در این مقطع زمانی، آمریکایی ها درباره حضور ۲۰ ساله  ارتش آمریکا در افغانستان با شک و تردید بسیاری مواجه هستند.

در نظرسنجی ۶ تا ۲۱ ژوئیه موسسه گالوپ از مردم سؤال شد که "آیا آمریکا در فرستادن نیروهای نظامی‌اش به افغانستان اشتباه کرده است؟ " که ۴۷ درصد پرسش شوندگان، پاسخ مثبت و ۴۶ درصد پاسخ منفی دادند.به طور کلی نتایج این یافته ها نشان می دهد که اکثر مردم ارزیابی منفی نسبت به دخالت آمریکا در افغانستان دارند.

نتایج نظرسنجی ۱۴ تا ۱۷ ماه اوت شبکه خبری ان بی سی، نشان می دهد که ۶۱ درصد آمریکایی ها جنگ افغانستان را بی ارزش می دانند و  یافته های نظرسنجی دیگری که ۱۲ تا ۱۶ ماه اوت توسط ای پی نورک به انجام رسید نشان می دهد که ۶۲ درصد آمریکایی ها معتقدند جنگ افغانستان ارزش جنگیدن نداشته است.

**تصمیم خروج نیرو های آمریکایی از افغانستان

رییس جمهوری آمریکا، جو بایدن تصمیم خود مبنی بر خروج تمام نیرو های آمریکایی از افغانستان را در ۱۴ آوریل اعلام کرد. باتوجه به دیدگاه های کاملا منفی که نسبت به دخالت نیروهای آمریکایی در افغانستان، وجود داشت همان طور که انتظار می رفت نظرسنجی های پس از آن، حمایت قابل توجه مردم آمریکا نسبت به تصمیم بایدن را نشان دادند. طبق نظرسنجی ۱۶ تا ۱۸ ماه آوریل ایپسوس، ۵۰ درصد افراد موافق خروج سریع نیروهای آمریکا از افغانستان وتنها ۲۷ درصد مخالف این نظریه بودند.

همچنین نظرسنجی شورای شیکاگو که ۷ تا ۲۶ ژوئیه سال ۲۰۲۱ میلادی به انجام رسید نشان داد که ۷۰ درصد افراد، موافق تصمیم خروج نیروهای آمریکا از افغانستان تا ماه سپتامبر هستند.

نظرسنجی فاکس که بعد از اعلام این خبر در آوریل به انجام رسید، دو گزینه پیش روی پاسخ دهندگان گذاشت: خروج تمام نیروها یا باقی گذاشتن بعضی از نیروهای آمریکایی در افغانستان به منظور مهار عملیات های ضدتروریستی.۵۰ درصد افراد گزینه دوم را انتخاب کردند و تنها ۳۷ درصد معتقدند که تمام نیروها باید خارج شوند. 

طبق نظرسنجی ۱۸ تا ۲۰ ماه اوت سی بی اس، ۶۳ درصد افراد موافق خروج نیرو های آمریکا از افغانستان هستند. نظرسنجی اخیر "مشاوره سیاسی صبح" نشان داد که در نظرسنجی ۱۶ تا ۱۹ ماه اوت اکثر رای دهندگان در راستای حمایت از این تصمیم سکوت کردند، و این درحالی است که ۵۳ درصد از آن حمایت می کنند و ۳۶ درصد مخالفت خود را اعلام کردند.

**ارزیابی نحوه مدیریت بایدن در خروج نیروهای نظامی

با وجود اینکه اکثر آمریکایی ها بر این باورند که زمان آن رسیده وآمریکا باید به دخالت نظامی خودش در افغانستان پایان بدهد، با این وجود میزان حمایت ها از  نظریه"عدم دخالت آمریکا در افغانستان" با دیدگاه درباره اینکه "چقدر خوب این خروج مدیریت شد" متفاوت است.

نظرسنجی های اخیر نشان می دهند که اکثر آمریکایی ها باور دارند که کل مراحل خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان به خوبی پیش نرفته است و جو بایدن بابت مدیریت ضعیف این وضعیت نمره های پایینی دریافت می کند. به طور کلی، نحوه درک صلاحیت و اجرای این اقدامات در افغانستان از هدف آن بسیار ضعیف تر می باشد. چنانچه که نظرسنجی های اخیر  هم این واقعیت را بازگو می کنند.

 نظرسنجی شبکه خبری ان بی سی، نشان می دهد که  تنها ۲۵ درصد آمریکایی ها از نحوه مدیریت وضعیت افغانستان توسط بایدن راضی هستند. نظرسنجی سی بی اس، یافته است که ۷۴ درصد افراد می گویند که نحوه مدیریت خروج نیروها توسط آمریکا بسیار ضعیف بوده و ۶۷ درصد می گویند که بایدن هیچ نقشه روشنی برای تخلیه  غیرنظامیان آمریکایی نداشته است.

همچنین یافته های نظرسنجی که توسط "مشاوره سیاسی صبح" از ۱۳ تا ۱۶ اوت انجام شد نشان می دهد که، ۳۱ درصد رای دهندگان نحوه  مدیریت افغانستان توسط بایدن را تایید می کنند و این درحالی است که ۵۷ درصد می گویند که تخلیه نیروهای نظامی به خوبی پیش نمی رود.  نظرسنجی "آمریکا امروز/سافولک" نشان می دهد که ۲۷ درصد نحوه  مدیریت افغانستان توسط بایدن را تایید می کنند.

**تاثیر طولانی مدت رویدادهای افغانستان

بنا بر این گزارش، تنها راه روشن برای ارزیابی تاثیر طولانی مدت یک فرآیند آن است که  صبر کرد و منتظر ماند و دید چه اتفاقی رخ  خواهد داد اما این حقیقت ما را از رصد احتمالات داده محور منحرف نمی کند. یکی از مهمترین مسایلی که باعث نگرانی جو بایدن و دموکرات ها شده، تاثیرات بلند مدت رویدادهای افغانستان است چنانچه که طبق نظرسنجی ۲ تا ۱۷ اوت گالوپ، به نظر می رسد، میزان رضایت کلی نسبت به عملکرد رئیس جمهوری رو به کاهش است (۴۹ درصد).

نظرسنجی های دیگر نیز کاهش های مشابهی را نشان می دهند و نظرسنجی که توسط دانشگاه سافولک در بازه زمانی ۱۹ تا۲۳ ماه اوت انجام شد نشان می دهد که درصد رضایت عمومی نسبت به عملکرد بایدن درحال نزول است و به ۴۱ درصد رسیده است، که یا موقتی است یا نشانه ای از شکست های بعدی است.

طبق نظرسنجی ۲ تا ۱۷ اوت گالوپ، کمتر از یک درصد آمریکایی ها وضعیت افعانستان را به عنوان بزرگترین مشکل پیش روی آمریکا می دانند و این در حالی است که  بیماری کووید ۱۹ با افزایش قابل توجهی جایگاه اول را در بین مشکلات آمریکایی ها به خود اختصاص داده است. همچنین نظرسنجی شبکه خبری ان بی سی نشان می دهد که وقتی از پاسخ دهندگان درباره بزرگترین مشکل پیش روی کشور سوال شد، هیچ اشاره قابل توجهی به افغانستان نداشتند.

این عکس هایی که از کابل و  گوشه و کنار افغانستان منتشر می شوند تدایی کننده خاطرات سقوط دراماتیک شهر سایگون در پایان آوریل ۱۹۷۵ میلادی است، زمانی که ویتنام شمالی با حمله به جنوب کنترل شهر را بدست گرفت.

**ختم کلام

آمریکایی ها باور دارند که  جو بایدن در رابطه با خروج نیروها از افغانستان کار درستی را انجام داده است. آمریکایی ها همان اندازه که احتمال دارد تجربه حضور کل این ۲۰ سال را در آن کشور به چشم یک اشتباه ببینند، به همان نسبت احتمال دارد که آن را به چشم یک اشتباه نبینند، درحالی که نظرسنجی اخیر نمایانگر آن است که اکثریت می گویند که مشارکت آمریکا در افغانستان ارزشش را نداشته است. اما حرکت بسیار سریع طالبان برای کنترل دوباره کشور، آمریکایی ها را با این واقعیت روبه رو کرده است که خروج نیروها به خوبی مدیریت نشده است و به نحوه مدیریت این شرایط توسط بایدن نمره پایینی داده شده است.

در این زمان، دو موضوع شامل نگرانی آمریکایی ها برای افغانستان و توجه شان به مشکلات دیگر (علی الخصوص کرونا) با یکدیگر در رقابت هستند و این که اتفاقات جدید در افغانستان در هفته ها و ماه های جاری بتواند توجه آمریکایی ها را به سوی خود جلب کند و منجر به دیدگاه های جدیدی درباره وضعیت پیش رو و تغییر رفتار ها درباره میزان هوشمندی در"خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان" شوند، دور از تصور نیست.

برچسب‌ها افغانستان ایالات متحده آمریکا نظامیان آمریکایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان ایالات متحده آمریکا نظامیان آمریکایی افغانستان ایالات متحده آمریکا نظامیان آمریکایی آمریکایی از افغانستان دخالت آمریکا در افغانستان خروج نیروهای آمریکایی خروج نیروهای آمریکا آمریکایی ها درباره درصد آمریکایی ها نشان می دهد نحوه مدیریت طبق نظرسنجی خروج نیروها درصد افراد توسط بایدن ماه اوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۹۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روسای جمهور کشورهای آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرزها شدند که در سال های اخیر به رکورد بی سابقه ای رسیده است.

آنها تصریح کردند دولت های دو کشور به زودی گام هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای مشترک بر می دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می شود.

رهبران دو کشور در بیانیه ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرزها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرزها را سختگیرانه تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی ترین نگرانی های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات 5 نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت ها و سیاست های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.4 نامیده می شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا 20 سال زندان محکوم می شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرزها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرزهای کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیروهای گارد مرزی را در مرزهای جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در 12 ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال 2021 با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بارها سیاست های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه 2021، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از 2,000,000 عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال 2022 ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 و بودجه تحلیل می‌کنند.

تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • آکسیوس: توافق حماس و اسرائیل تنها امید بایدن است
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان