Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان سرپرست شهرداری رفسنجان با اشاره به آغاز فصل برداشت پسته و ساماندهی کارگران فصلی گفت: تمهیدات لازم برای اسکان موقت کارگران اندیشیده شده است.

به گزارش ایسنا، شهریورماه هرسال زمان آغاز برداشت پسته شهرستان رفسنجان است که قطب بزرگ تولید این محصول در جهان به شمار می رود و با ۸۰ هزار هکتار باغ مشجر پسته سهم عمده صادرات کشور در این محصول را به خود اختصاص می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه براساس اعلام مسئولان رفسنجان، برآورد تولید و برداشت محصول پسته امسال در مقایسه با سال گذشته کاهش نشان می دهد اما هرسال در شهریورماه همه متولیان در شهرستان رفسنجان بسیج می شوند تا بتوانند زمینه های مناسب برای آغاز فصل برداشت در این شهرستان را فراهم کنند.

نیاز کشاورزان رفسنجانی به کارگران فصلی قابل انکار نیست. خدماتی که نقش عمده ای در برداشت به موقع و  فرآوری بزرگترین محصول صادراتی کشور را برعهده دارند. این قشر برای تأمین نیاز خانواده‌های خود بعضاً از سایر شهرها و استان‌ها وارد رفسنجان می‌شوند و به ناچار در سطح شهر سکونت می کنند.

در همین راستا بایستی یکسری اقدامات صورت گیرد تا پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود و در این راستا طرح ساماندهی این قشر مورد توجه مدیریت شهری قرار گرفت و برای اسکان آنها مکان مناسبی در نظر گرفته شد.

"ملکی" سرپرست شهرداری رفسنجان در این باره به خبرنگار ایسنا گفت: حضور کارگران فصلی در نقاط مختلف سطح شهر باعث ازدحام، اختلال و بعضاً ایجاد مزاحمت‌هایی برای شهروندان به خصوص در شرایط کرونایی می‌شود.

وی افزود: تبعات اجتماعی و بهداشتی ناشی از تجمعات، مدیریت شهری را بر آن داشت تا نسبت به اتخاذ راه حل مناسب برای جلوگیری از تشدید و بروز این مشکلات اقدام نماید.

ملکی جزئیات اسکان موقت کارگران فصلی را چنین تشریح کرد: برای اسکان کارگران فصلی در ورودی شهر، ضلع جنوب غربی میدان امام حسین(علیه السلام) زمینی به مساحت ۸۰۰۰ مترمربع در نظر گرفته شده که این مکان دارای سرویس بهداشتی، حمام و ... است.

سرپرست شهرداری رفسنجان بیان کرد: احداث این مکان باعث عدم تجمع و تردد کارگران غیربومی در سطح شهر می شود و چنانچه شهروندان به کارگر نیاز داشته باشند بایستی به محل اسکان کارگران فصلی مراجعه نمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها رفسنجان برداشت پسته کارگران فصلی کروناویروس کارگران فصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • برداشت توت فرنگی رامیان+تصاویر