Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: چشم‌انداز ما در برنامه افق ۱۴۲۰، استقرار بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان در این دانشگاه است.

دکتر علی نجفی نژاد امروز (دوشنبه پانزدهم شهریورماه) در آیین حمایت مالی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار کرد: نقطه آغاز فعالیت‌های کارآفرینانه دانشگاه در سال ۹۲، تولید قارچ و نهال توسط دانشجویان در انباری‌های بلااستفاده در دانشگاه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای حرکت در مسیر تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین، گروه‌ها، نشست‌ها و گفتمان‌سازی‌ در دانشگاه شکل گرفت و بر اساس آن، سند دانشگاه کارآفرین، تدوین و به‌عنوان نقشه راه قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با بیان اینکه اکنون تفکر کارآفرینی در همه ابعاد دانشگاه نفوذ کرده است، تصریح کرد: مجتمع نوآوری با هدف در اختیار قرار دادن فضای مناسب برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدها و هسته‌های فناور، متمرکز نمودن فعالیت‌های کارآفرینی در دانشگاه و جمع‌آوری و پردازش ایده‌های دانشجویان، ساخته و تجهیز شد.

نجفی نژاد، مجتمع نوآوری دانشگاه را محلی برای اتصال دانشگاه به آینده برشمرد و گفت: واحدهای فناور به‌عنوان پیشگامان عرصه علم و فناوری باید در ترویج و اشاعه فرهنگ فناوری و نوآوری به اقشار جامعه باشند.

وی بیان کرد: برنامه تعالی دانشگاه در افق ۱۴۲۰ در حال تنظیم است و به‌زودی پردیس دانشگاه به شهرک علم و فناوری تبدیل خواهد شد. چشم‌انداز ما در برنامه افق ۱۴۲۰، استقرار بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان منابع طبیعی گرگان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۱۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم. بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان بتوانیم بسیاری از داروهای مورد نیاز از جمله تالاسمی را تامین کنیم.

وی با تأکید بر اینکه افزایش بسیار خوبی در تولید داروهای داخلی داشتیم، ادامه داد: بعضاً اعلام می کنند که قصد دارند از داروهای خارجی استفاده کنند نه داخلی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی