Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - جریان پرداخت خسارت‌های بیمه‌ای در سال جاری نشان می‌دهد که بیمه درمان ۹۴ درصد از تعداد خسارت‌های پرداختی بازار بیمه را به خود اختصاص داده است.    

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در یکی – دو سال اخیر و با شیوع ویروس کرونا روند پرداخت هزینه‌های درمان و تعداد خسارت‌های پرداختی در این بخش نیز افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی تازه ترین گزارش از عملکرد صنعت بیمه در رابطه با پرداخت حق بیمه و خسارت پرداختی، نشان از رشد خسارت های پرداخت شده در بخش درمان دارد. این در حالی است که در چهار ماه ابتدایی امسال مبلغ حق بیمه تولیدی در صنعت بیمه ۳۱.۷ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۵.۷ درصد افزایش دارد.

همچنین خسارت پرداختی از سوی بیمهها در این مدت ۱۴.۸ میلیارد تومان بوده که در مقایسه با چهار ماهه اول پارسال ۴۰ درصد رشد دارد.

در دوره مورد بررسی حدود ۲۰.۷ میلیون بیمه نامه صادر و ۱۵.۲ میلیون فقره خسارت پرداخت شده است که تعداد بیمه نامه های صادر شده ۴.۷ و تعداد موارد خسارت پرداختی ۱۹.۹ درصد رشد دارد.

خسارت پرداختی بازار در حالی  ۱۹.۹ درصد رشد دارد که عمده دلیل این افزایش رشد ۲۱ درصدی در تعداد بیمه های درمان است؛ به گونه‌ای که سهم بیمه های درمان از تعداد خسارت های پرداختی بازار بیمه ۹۴.۱ درصد است.

در همین رابطه لازم به یادآوری است که گزارش‌های قبلی نشان داده بود که از آغاز شیوع کرونا و از اسفند ۱۳۹۸ تا نیمه مرداد ماه سال جاری بیمه ها بابت هزینه بیمه تکمیلی بالغ بر ۱۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به مراجع درمانی پرداخت کرده‌اند.

این در حالی بود که در چهار ماه ابتدایی سال جاری ۵۴۰۸ میلیارد تومان بابت هزینه های بیمه تکمیلی از سوی صنعت بیمه پرداخت شده بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نزدیک به ۷۰ درصد افزایش داشت.


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: خسارت های پرداخت خسارت پرداختی میلیارد تومان خسارت پرداخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۱۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند

تین نیوز

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز با تشریح اصول کروکی در مواقع حوادث رانندگی از رانندگان خواست برای جلوگیری از انسداد مسیر و ترافیک بلافاصله از زاوایای مختلف محل تصادفات خساراتی بدون جرحی و فوتی(به استثنای تصادف رخ به رخ ) عکس بگیرند و خودرو را به حاشیه جاده انتقال دهند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ حمداله رحمتی پور اظهارکرد: یکی از وظایف پلیس در هنگام وقوع حوادث رانندگی ترسیم کروکی تصادف و تنظیم یک گزارش دقیق و مصور از صحنه تصادف است که در آن اطلاعاتی همچون تاریخ، ساعت، مکان، زمان و سایر جزئیات حادثه شرح داده می شود.

وی اضافه کرد: اطلاعات ثبت شده در کروکی حاوی ساعت و محل وقوع، آثار به جای مانده در صحنه تصادف، تعیین مقصر و علت تامه تصادفات و تعیین علل احتمالی ناشی از مشکلات ایمنی در جاده ها و خودروها است ضمن آنکه نحوه عمل کردن تجهیزات ایمنی خودروها از قبیل کیسه هوا، ترمز و امثال آن نیز از سوی افسر کارشناس تصادفات در گزارش مربوطه درج خواهد شد.

رحمتی پور از رانندگان خواست در صورت بروز تصادفات خسارتی و به جهت پیشگیری از تداخل در جریان ترافیک ضمن تهیه عکس از زوایای مختلف بلافاصله وسایل نقلیه را به حاشیه مسیر منتقل نمایند و در تصادفات منجر به جرح و فوت از تغییر محل خودروها تا حضور افسر کارشناس تصادفات خودداری نمایند مگر آنکه مسیر تردد مسدود شده و امکان تردد خودروها مقدور نباشد.

تصادفات نیازمند کروکی

رییس پلیس راهور البرز بیان کرد: تصادف رخ به رخ، تصادفات منجر به جرح و فوت و تصادفاتی که هرگاه یکی از طرفین یا سرنشینان مجروح یا فوت شوند و یا یکی از طرفین به نظر کارشناس اعتراض داشته و درخواست ترسیم کروکی نماید می بایست کروکی ترسیم شود.

وی به برخی دیگر از تصادفات نیازمند کروکی اشاره کرد و یادآورشد: چنانچه یکی از خودروهای طرفین تصادف،خودروی نظامی باشد، تصادف مابین چندین وسیله نقلیه رخ داده باشد، علت تامه تصادف حرکت با دنده عقب باشد، یکی از طرفین حادثه تصادف فاقد بیمه نامه شخص ثالت باشد دراین صورت کروکی لازم است.

رحمتی پور افزود: درصورتی میزان خسارت وارده بیش از میزان تعهد بیمه نامه شخص مقصر باشد می بایست کروکی غیر سازشی ترسیم شود.همچنین تصادفات عبور از چراغ قرمز و زمانی که برخورد با شی ثابت مانند تیرچراغ برق، جدول، گاردریل و امثال آن باشد نیاز به تصویر وضعیت برخورد است از دیگر موارد نیازمند کروکی است .

اطلاعات کروکی تصادف

رییس پلیس راهور البرز گفت: کروکی یک سند معتبر و موثق است که وضعیت تصادف را شرح می دهد. در صورت وقوع تصادفات رانندگی، شرکت های بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه به این مدرک مهم برای پرداخت خسارت به بیمه گذار احتیاج دارد. همچنین پیگیری برخی حوادث نیز مستلزم تهیه و ضبط کروکی تصادفات است.

وی یادآور شد: در تصادفات خسارتی که میزان خسارت کمتر از حداقل تعهد مالی بیمه شخص ثالث باشد و طرفین تصادف در خصوص علت تامه اختلاف نظر نداشته باشند، رانندگان دارای گواهینامه بوده و هر ۲ خودرو دارای بیمه نامه شخص ثالث معتبر باشند می توانند بدون نیاز به کروکی به اتفاق یکدیگر به شرکت بیمه طرف مقصر جهت دریافت خسارت مراجعه کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم