Web Analytics Made Easy - Statcounter

  قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه در پی تقویت انتظارات برای ادامه تدابیر محرک مالی بانک مرکزی آمریکا برای مدت طولانی‌تر در بالاترین قیمت دو ماه و نیم گذشته ایستاد.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ثابت بود و در ۱۸۲۶ دلار و ۸۲ سنت ایستاد. طلا روز جمعه به ۱۸۳۳ دلار و ۸۰ سنت صعود کرده بود که بالاترین قیمت از ۱۶ ژوئن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۸۲۹ دلار و ۵۰ سنت رسید.

کایل رودا، تحلیلگر شرکت آی‌جی مارکت در این باره گفت: دورنمای تعدیل آهسته‌تر تدابیر محرک مالی از سوی بانک مرکزی آمریکا و دلار ضعیف‌تر از قیمت طلا پشتیبانی کرده است. ما شاهد اندکی مقاومت در سطح ۱۸۳۰ دلار هستیم.

وزارت کار آمریکا روز جمعه اعلام کرد اشتغال غیرکشاورزی آمریکا ماه میلادی گذشته ۲۳۵ هزار مورد افزایش داشته که بسیار پایین‌تر از پیش‌بینی اقتصاددانان بود. استخدام کمتر در بخش سرگرمی و مهمان‌پذیری در پی شیوع کرونای دلتا در ضعیف شدن اشتغالزایی نقش داشت. جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا ماه گذشته اشاره کرده بود که رسیدن به اشتغال کامل پیش‌شرط بانک مرکزی برای آغاز تعدیل برنامه خرید اوراق قرضه است.

بعضی از سرمایه‌گذاران طلا را پوشش ریسک در برابر تورم ناشی از تدابیر محرک مالی می‌بینند. از سوی دیگر نرخ‌های بهره اندک هزینه نگهداری طلا که دارایی بدون بازدهی است را کمتر می‌کند.

هووی لی، اقتصاددان بانک OCBC سنگاپور در یادداشتی نوشت: انتظار داریم روند صعودی برای طلا ادامه پیدا کند و هدف طلا ۱۹۰۰ دلار در کوتاه‌مدت است.

آمار روز جمعه باعث شد شاخص دلار به پایین‌ترین سطح از چهارم اوت نزول کند.

سرمایه‌گذاران انتظار دارند بانک مرکزی اروپا هفته جاری کاهش روند خرید اضطراری اوراق قرضه از سه ماهه آینده را اعلام کند.

بر اساس گزارش رویترز، واردات طلای هند تحت تاثیر بهبود تقاضا و اصلاح قیمت‌ها که جواهرفروشان را به افزایش خرید تشویق کرد، در اوت نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریبا دو برابر افزایش یافت و به بالاترین میزان در پنج ماه اخیر رسید. یک منبع دولتی اعلام کرد هند ۱۲۱ تن طلا در اوت در مقایسه با ۶۳ تن در اوت سال ۲۰۲۰ وارد کرده است که ارزش آن ۶.۷ میلیارد دلار در مقایسه با ۳.۷ میلیارد دلار در مدت مشابه سال گذشته بوده است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش، به ۲۴ دلار و ۷۲ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش، ۱۰۲۰ دلار و ۷۵ سنت معامله شد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، به ۲۴۳۰ دلار و ۶۵ سنت رسید.

قیمت دلار در بازار آزاد امروز ۱۵ شهریور تا ساعت ۱۹، نسبت به دیروز افزایش یافت و ۲۷ هزار و ۱۳۱ تومان‌ معامله شد.

همچنین، بانک مرکزی قیمت دلار رسمی را ۴،۲۰۰ تومان اعلام کرده است.

صرافی‌های بانک‌ها امروز دوشنبه قیمت دلار را برای فروش ۲۶ هزار و ۶۸۶ تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۲۶ هزار و ۱۵۸ تومان خریداری می‌کنند.

قیمت یورو در بازار آزاد امروز، نسبت به دیروز کاهش یافت و در رقم ۳۱ هزار و ۴۱۰ تومان معامله شد.

همچنین، قیمت یورو در بانک مرکزی ۴۹۷۶ تومان تعیین شد.

بر همین‌ اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، ۳۱ هزار و ۴۵۸ تومان‌ اعلام شده است؛ قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۳۰ هزار و ۸۳۸ تومان است.

طبق نرخ‌های اعلامی اتحادیه طلا و جواهر تهران سکه و ارز تا ساعت ۱۹، قیمت سکه تمام طرح قدیم ۱۱ میلیون و ۶۰۲ هزار تومان و قیمت سکه تمام طرح جدید ۱۲ میلیون و ۳ هزار تومان است.

در بازار طلای امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار، یک میلیون و ۱۶۵ هزار و ۶۰۰ تومان قیمت دارد.

نیم‌سکه، شش میلیون و ۱۲۰ هزار تومان در بازار معامله می‌شود، قیمت ربع‌ سکه و قیمت سکه یک گرمی نیز به ترتیب سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و دو میلیون و ۳۰۵ هزار تومان است./تجارت نیوز

منبع: فردا

کلیدواژه: قیمت سکه بازار طلا و سکه قیمت سکه امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۳۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.


۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900070

دیگر خبرها

  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • دلار پتانسیل کاهش بیشتر را دارد؟
  • حراج شمش طلا در مرکز مبادله توانسته به قیمت بازار آزاد کمک کند؟
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است