Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محسن مرادی عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق بخشنامه های وزارت بهداشت اطمینان خاطر می دهیم که واکسیناسیون برای مادران باردار هیچ عوارض و مشکلی برای این کار ندارد و در صورت عدم واکسیناسیون برای مادر و فرزند در واقع مشکل ساز است.

وی اظهار داشت: مادران باردار شهرستان که در ۱۲ هفتگی زمان بارداری به بالا و همچنین دارای سن بالای ۳۵ سال هستند برای واکسیناسیون از پزشک و ماما معرفی نامه دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: همچنین مادران باردار روستایی نیز باید به مراکز درمانی روستایی شهرستان  و در شهر به مرکز شبکه بهداشت با توجه به اینکه تحت پوشش هستند، مراجعه کنند.

دکتر مرادی ادامه داد: برای مادران بارداری که در زمان ۱۲ هفتگی بارداری تا ۴۲ روز پس از زایمان واکسن سینوفارم تزریق می شود و مادرانی که ۴۲ روز پس از زایمان مراجعه کنند نیز واکسن آسترازنکا تزریق خواهد شد.

وی ادامه داد: تمام افرادی که واکسینه می شوند با استفاده از ماسک در مکان های عمومی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی حضور یابند برای صیانت از سلامت افراد لازم است که تا قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا همه مردم از تجمعات و دورهمی ها دوری کنند.

او گفت: هرگونه علایم بیماری های تنفسی و تب و سرفه و آبریزش بینی و کوفتگی و لرز، استفراغ و ناراحتی های گوارشی کرونا است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود و افرادی که دارای علایم هستند باید خود را قرنطینه کرده و از رفت و آمد در بیرون از منزل خودداری کنند و در صورت تشدید شدن علایم به مراکز درمانی و پزشک مراجعه کنند.

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها سرپل ذهاب ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا بارداری واکسن کووید 19 پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرپل ذهاب ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا سرپل ذهاب ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا بارداری واکسن کووید 19 مادران باردار مراجعه کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۳۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»

آرتریت پسوریاتیک زمانی اتفاق می‌افتد که سیستم ایمنی بدن باعث التهاب مفاصل و ساختارهای اطراف (آنتزها) که به استخوان متصل است، شود.

به گزارش ایسنا، حدود یک سوم افرادی که پسوریازیس دارند به آرتریت پسوریاتیک مبتلا می‌شوند. علایم ممکن است شدید بوده و به سرعت بدتر شوند یا می‌توانند خفیف باشند و طی سالیان و به آهستگی وخیم شوند.

علایم

علایم این بیماری می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

۱) درد و سفتی مفاصل: آرتریت پسوریاتیک می تواند این قسمت‌های بدن را تحت تاثیر قرار دهد:

- مچ پا

- زانو

- انگشتان

- انگشتان پا

- پایین کمر

همچنین احتمال سفت شدن مفاصل در اول صبح یا بعد از مدتی استراحت بیشتر است.

۲) گرمی و تورم مفاصل: همراه با درد، التهاب می تواند مفاصل شما را متورم کند.

۳) مشکلات ناخن: آرتریت پسوریاتیک معمولاً باعث ایجاد تغییراتی در ناخن ها می شود از جمله سوراخ شدن، شکستن یا حتی جدا شدن ناخن.

۴) درد پایین کمر: برای حدود ۲۰ درصد از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک، التهاب باعث ایجاد مشکلاتی در مفاصل بین مهره‌ها می‌شود؛ وضعیتی به نام «اسپوندیلیت». همچنین باعث التهاب مفصل «خاجی‌تهیگاهی» می‌شود.

۵) آماس انگشت: این زمانی است که کل انگشتان دست یا پا متورم می شوند. علایم آماس انگشت می تواند به پزشکان کمک کند تا آرتریت پسوریاتیک را از آرتریت روماتوئید تشخیص دهند.

۶) مشکلات چشمی: در برخی موارد، افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک مشکلات چشمی را تجربه می کنند. همان فرآیند التهابی که باعث مشکلات مفصلی می شود می تواند به سایر نواحی بدن مانند چشم ها نیز آسیب برساند.

۷) درد پا: دو مورد از رایج‌ترین قسمت‌های بدن برای یافتن آرتریت پسوریاتیک در تاندون آشیل است که بین ماهیچه ساق پا و پاشنه یا پایین پای شما قرار دارد.

۸) درد آرنج: التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک می تواند باعث درد در آرنج نیز شود.

۹) خستگی: حدود نیمی از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک احساس خستگی می کنند که بر فعالیت های روزانه آنها تأثیر می گذارد. این وضعیت ناشی از التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک است.

۱۰) مشکل در حرکت دادنِ دست و انگشتان: تورم و درد مفاصل که ممکن است با آرتریت پسوریاتیک همراه باشد، می‌تواند حتی کارهای ساده و روزمره را سخت کند.

به گزارش «وب ام دی»، اگر هر یک از علایم بالا را دارید، به خصوص اگر پسوریازیس دارید یا در خانواده شما شایع است، با پزشک یا روماتولوژیست خود در مورد آنچه در حال وقوع است، صحبت کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند