Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، هر روز دلم می‌لرزد که مبادا یکی از بیمارانم جلوی چشمانم فوت کند، تا زمانی که کسی در این بخش‌ها حضور نداشته باشد توان درک هیچ تصویری از تلاش شبانه روزی پرسنل پرستاری را ندارد حتی اگر پرستار باشد.

من هر روز با قدرت و توان جسمی و روحی بالا بر سر بیمارانم حاضر میشوم که با تمام وجودم در خدمتگزاری حاضر باشم، ولی آن‌ها نمی‌دانند بعد از پایان شیفتم با خستگی زیاد و انرژی پایین به خانه بر می‌گردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها نمی‌دانند در خانه همان لحظه از فرط خستگی بیهوش در گوشه خانه می‌افتم و استراحت منزلم هم برای بیمار بخشم در شیفت بعدی است، خانواده‌ام این‌ها را درک می‌کنند، ولی به روی خودشان نمی‌آورند. من هر روز جلو چشم خانواده ام که هیچ بار مثبتی در خانه ندارم شرمنده ام، ولی باز با تمام وجود کنارم هستند که برای شیفت کاری بعدی انرژی یابم و بر بالین بیماران حاضر شوم.

خانم آباد کارشناس پرستاری نیز از سختی کار می‌گوید زمانی که به من گفته شد به بخش کرونا بروم با جان و دل پذیرفتم و می‌دانستم خطرات فراوان برای خودم و خانواده ام دارد، ولی با دل پذیرفتم، هرچند نمی‌دانستم همان گونه که در بخش قرنطینه ام در منزل هم این چنین خواهد شد؛ چه عزیزان و اقوامی که به خاطرمحل شغلم از ما فاصله نگرفتند و هر زمان ما را می‌بینند انگار که ویروس همراهم دارم و برایشان ناقوس کرونا شده ام.

گشتی یکی از پرستاران نیز به خبرنگار ما می‌گوید که حالا علاوه بر قطع ارتباط با خانواده‌های خود، جوابگوی تماس‌های مردم شهر نیز هستیم، چرا که برخی افراد بیمار را با حال ناخوش تحویل بخش داده و پس از آن اجازه دیدار ندارند بنابراین زمان استراحت مان با بمباران تلفن از سوی اقوام و همسایه و حتی افرادی از شهر‌های دیگر هستیم که مستاصل اند و ما نیز با دلگرمی سعی می‌کنیم قوت قلب شان باشیم

از سوی دیگر بسیاری از افراد نیز از بیمارانشان درمنزل نگهداری می‌کنند و نیاز به آگاهی و آموزش جهت روش نگهداری و درمان در خانه را دارند که علاوه بر پرستاری مشغول رسیدگی به بیماران به صورت تلفنی نیز هستیم.

کریمی یکی از بانوان پرستار نیز که فرزندی خردسال دارد می‌گوید هر زمان تلفنم در خانه زنگ می‌خورد فرزندم ترس بیرون رفتن از منزل را دارد، زیرا که مجبورم علی رغم خستگی و خواب ناکافی، اما به دلیل کمبود نیرو دوباره به سر کار برگردم، هر چند در خانه نیز پاسخگوی بیماران و آشنایان هستیم که به دنبال ابتلا به کرونا، در پی مداوای خود هستند.

 خدری یکی دیگر از پرستاران نیز با بیان اینکه تعداد مراجعات به بیمارستان بسیار بالا است و مردم دچار اضطراب هستند، گفت: بسیاری از بیماران چه به لحاظ روحی و روانی و چه جسمی با ابتلا به کرونا درگیر هستند و ما نیز سعی میکنیم با خونسردی آن‌ها را آرام کرده و توصیه‌های بهداشتی و درمانی لازم را ارائه دهیم.

او همچنین می‌افزاید که گاهی اوقات برخی شهروندان تمام مشکلات ناشی از نبود امکانات را متوجه ما دانسته و با ما تند خویی می‌کنند.

قنواتی کارشناس پرستاری  در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص مسئله لباس‌های مخصوص کادر درمان اظهار کرد: به دلیل شرایط خاص و قدرت سرایت بالایی که ویروس کرونا دارد ناچار هستیم برای حفظ سلامت خود و سایر افراد از لباس‌های مخصوص، ماسک و شیلد استفاده کنیم که همین تجهیزات در این گرمای طاقت فرسای ماهشهر، کار کردن را تا حد زیادی برایمان سخت و دشوار کرده است.

خواسته کادر درمان ماهشهر رعایت اصول بهداشتی از سوی همشهریان و همچنین درخواست کمک به وضعیت پرداخت‌ها و امنیت شغلی کارکنان پرستاری و پرستاران است که به گفته خودشان به مدت ۹۰ روز از کمترین خدمات شغلی برخورداند هستند.

آن‌ها همچنین خواستار تزریق واکسن کرونا به خانواده پرستاران هستند چرا که این قشر  نیز بیش از همگان در معرض خطر قرار دارندـ.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس بیمارستان دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد

یکی از خدمات کمیته امداد به مددجویان تحت پوشش ساخت مسکن برای افراد واجد شرایطی است که فاقد مسکن هستند.

شهرستان بابل که به عنوان بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر مازندران محسوب می شود، ۸۶۰ خانواده تحت پوشش این نهاد مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده فاقد زمین هستند، تا کمیته امداد بتواند برای آنها مسکن بسازد. کمیته امداد با همکاری بسیج سازندگی، سپاه و حمایت دولت بدون هیچ محدودیتی برای خانواده های تحت پوششی که دارای زمین و پروانه ساخت داشته باشند مسکن می سازد.

خانه های احداثی کمیته امداد ۵۶ متری است و با کمک بلاعوض، یک میلیارد ریالی و پرداخت تسهیلات چهار میلیارد ریالی با کارمزد ۴ درصد برای این مددجویان خانه احداث می شود.

کمیته امداد که به طور جدی و بدون هیچ محدودیتی پیگیر خانه دار شدن مددجویان تحت پوشش خود می باشد، شرط واجب زمین و پروانه ساخت ۲ اولویت و پیش نیاز تحقق این مهم است.

تعدادی از مددجویان کمیته امداد که فاقد زمین هستند، نمی توانند از خدمات و حمایت های لازم ارائه شده از سوی کمیته امداد، سپاه و دولت برای خاندار شدن بهره مند شوند.

با توجه به افزایش قیمت زمین به خصوص در مناطق روستایی امید به خانه دار شدن برای این مددجویان به یک آرزو تبدیل شد.

تعدادی از خانواده های مددجو، دارای زمین هستند اما بخاطر اینکه این زمین ها خارج از بافت روستا واقع شد، امکان صدور پروانه ساخت برای این زمین ها وجود ندارد.

مددجویان کمیته امداد بابل برای تحقق رویای خود دست نیاز به سوی خیرین دراز کردند، تا خیرین بابلی که در کشور از جمله برترین ها هستند برای تامین زمین این مددجویان کمک کار باشند.

مددجویان که بر این باورند خیرین بابلی در بخش بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و مدرسه سازی سرمایه گذاری های ارزشمندی انجام دادند در این حوزه هم با تشکیل یک مجمع خیرین کمک کار باشند.

در سال گذشته ۳۵ واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل که دارای زمین و پروانه ساخت بودند خانه احداث و به آنها تحویل شد و از طرف دیگر در سال جاری ۵۳ واحد برای این مددجویان در حال ساخت است، و تعدادی از واحدها پیشرفت فیزیکی آن بالای ۹۰ درصد است.

یکی از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل بیان داشت: در سالهای اخیر قیمت زمین در روستاها افزایش چشم گیری داشته است که خرید زمین را از توان مالی مددجو خارج کرد.

رمضان عابدی اظهار داشت: در روستاهای بابل کمترین قیمت زمین متری حدود۵۰ میلیون ریال است که خرید زمین برای ما غیر ممکن است.

وی با بیان این مطلب که در حاشیه جنگل در جنوب بابل در بخش بندپی شرقی این شهرستان سکونت دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زمین ما خارج از بافت روستایی محسوب می شود دهیاری روستا مجوز صدور پروانه ساختمان را صادر نمی کند.

عابدی بیان داشت: تقاضای ما از مسوولان آن است تا کمک کنند زمین های مددجویان واجد شرایط ساخت مسکن زمین آنها داخل بافت قرار گیرد تا بتوانیم از بسته حمایتی که برای ساخت مسکن در نظر گرفته شد بهره مند شویم.

این مددجوی کمیته امداد با بیان این نکته که اگر این امکان وجود ندارد که زمین در داخل بافت روستایی قرار گیرد، ادامه داد: در شرایط کنونی دست نیاز ما به سوی خیرین است تا با تامین زمین آرزوی دیرینه خانه دار شدن مددجو محقق شود.

عابدی تصریح کرد: با توجه به کهولت سن دیگر توانی برای کارکردن وجود ندارد و اگر زمین تامین شود، از فرصت بسیار خوب پیش آمده برای خانه دار شدن بهره مند خواهیم شد.

انبوه سازی گره گشا است

رئیس کمیته امداد بابل در این خصوص بیان داشت: با توجه به مشکل تامین زمین برای برخی از مددجویان تحت پوشش فاقد مسکن انبوه سازی در این حوزه گره گشا است.

احمد نیک پی اظهار داشت: اگر بتوانیم با استفاده از ظرفیت خیرین زمینی تهیه کنیم که با انبوه سازی برای مددجویان مسکن ساخته شود، صرفه جویی های خوبی در تهیه زمین و ساخت مسکن خواهد شد.

منبع: ایرنا

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت ممتاز خیرین بابلی که در کشور کم نظیر هستند ورود آنها برای تامین زمین برای ساخت مسکن مددجویان یک یک نیاز جدی است.

نیک پی خاطرنشان کرد: به جای تهیه زمین برای هر خانواده ی فاقد مسکن تحت پوشش این نهاد، درصدد آن هستیم با تهیه یک قطعه زمین چند واحد در آن احداث شود که این کار هزینه ساخت را کاهش می دهد و از طرف دیگر مشکل تهیه زمین هم کمتر خواهد شد.

رئیس کمیته امداد بابل با بیان این که در یک سال اخیر ۳۵ واحد مسکونی تحویل مددجویان کمیته امداد بابل شد، گفت: ۵۳ واحد مسکونی دیگر در سال جاری تکمیل و تحویل مددجویان تحت پوشش این شهرستان خواهد شد.

خانه معطل زمین

احمد نیک پور افزود: خانه های ساخته شده برای مدد جویان کمیته امداد ۵۶ متری است که بعد از تکمیل نهایی تحویل این خانواده ها خواهد شد.

وی اظهار داشت: برای احداث این واحدهای مسکونی یک میلیارد ریال کمک بلاعوض به خانواده ها پرداخت می شود و مابقی با ارائه تسهیلات با کارمزد چهار درصد تامین می شود.

رئیس کمیته امداد بابل اضافه کرد: هر خانواده مدد جویی که زمین داشته باشد و بتواند پروانه ساخت بگیرد کمیته امداد، با همکاری سپاه و دولت برای آنها مسکن می سازد.

نیک پور ادامه داد: دولت در قالب طرح نهضت ملی مسکن حمایت های خوبی ارائه می کند که خانواده های مددجویی که واجد شرایط هستند می توانند از آن بهره مند شوند.

وی با بیان این که، خانه ای که کمیته امداد با همکاری سپاه و دولت برای مددجویان احداث می کند به طور حتمی باید داخل بافت و دارای پروانه باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تامین زمین برای مدد جویان تحت پوشش به یک مشکل جدی تبدیل شد.

این مقام مسوول تصریح کرد: ۸۶۰ مددجوی کمیته امداد بابل مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده مشکل تامین زمین دارند.

شهرستان بابل ۹ هزار و ۶۰۰ خانواده مددجوی تحت پوشش کمیته امداد دارد که به صورت ماهانه بیش از ۹۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان استان ها استان‌ها

دیگر خبرها

  • اینجا غزه نیست؛ بمباران هم نشده است! | اینجا اوکلاهما است که خانه ها بر اثر گردباد تخریب شده اند ... + فیلم
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • روایتی از هنرآفرینی هنرمندان نصف‌جهان در قطب عاشقی عالم، «کعبه»
  • نتایج روز سوم از دور برگشت مرحله گروهی لیگ بسکتبال امید
  • دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر
  • خشم پدر، جان همسر و فرزندش را گرفت
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در بمباران شدید نوار غزه
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد