Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@05:23:35 GMT

وخامت اوضاع کرونایی در اتریش

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۴۳۴۳

وخامت اوضاع کرونایی در اتریش

اداره آمار ایتالیا از کاهش امید به زندگی دراین کشور در سال کرونایی ۲۰۲۰ خبر داده و نهادهای بهداشتی اتریش از افزایش چشمگیر مرگ‌های کرونایی روزانه و بستری‌ها در اورژانس‌های این کشور خبر داده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کرونا همراه با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان در اروپا جولان می دهد و دردسرهای زیادی را برای شهروندان و مقام های این اتحادیه ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمپین سراسری گسترده هفتگی در آلمان اجرا می شود

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که "استفان زایبرت"، سخنگوی دولت آلمان برای دوشنبه آینده یک کمپین سراسری واکسیناسیون را اعلام کرده است. این کمپین واکسیناسیون گسترده قرار است از 13 تا 19 سپتامبر برگزار شود. وی هدف را این اعلام کرده که به صورت مشترک محرک قدرتمندتری برای افزایش سرعت واکسیناسیون درکشور ایجاد شود. همه در این کمپین به پیشنهادات ساده و خلاقانه در این راستا دعوت شده اند. وب سایتی نیز به همین منظور طراحی شده است.

روند کند کمپین واکسیناسیون در آلمان

کمپین واکسیناسیون در آلمان به کندی پیش می رود و بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت آلمان در آخر هفته حدود 70 هزار نفر اولین دوز از واکسن کرونا را در این کشور دریافت کرده اند و تا به حال 61.3 درصد مردم این کشور کاملا علیه کرونا واکسینه شده و 65.8 درصد هم حداقل یک بار علیه کرونا واکسینه شده اند.

تداوم روند افزایشی ابتلا به کرونا در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای 4749 مورد جدید ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داد که 190 مورد بیشتر از حدود یک هفته پیش بوده است. به این ترتیب نرخ مبتلایان جدید به ازای هر 100 هزار نفر به 84.3 افزایش پیدا کرد. 8 نفر دیگر هم در این مدت در ارتباط با این ویروس جان خود را از دست داده اند.

کمیسر امور شرقی دولت فدرال آلمان هم درباره افزایش چشمگیر موارد ابتلا به کرونا در ایالت های جدید این کشور هشدار داده است. وی همچنین اعلام کرده که اگر تعطیلات مدارس در همه ایالات جدید آلمان تمام شود تعداد مبتلایان هم به صورت قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

آغاز مرحله سوم واکسیناسیون در کشور مالت

کشور مالت هم واکسیناسیون مرحله سوم در این کشور را آغاز کرده است. به گفته وزیر بهداشت این کشور اولین مرحله این واکسیناسیون از صبخ دوشنبه به سالمندان در مراکز مراقبت تزریق می شود. در برخی از خانه های سالمندان مواردی از ابتلا به کرونا دوباره دیده شده است. از هفته آینده افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف هم سومین دوز از واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد. واکسیناسیون مرحله سوم در این کشور با واکسن های مدرنا و فایزر انجام می شود.

در کشور مالت بیش از نود درصد جمعیت کاملا علیه کرونا واکسینه شده اند.

ابراز امیدواری ایتالیا درباره توافق کشورهای جی 20 درباره تقسیم عادلانه واکسن

ایتالیا هم برای ایجاد یک پیمان واکسیناسیون در نشست جی بیست در رم ابراز امیدواری کرده است. وزیر کشور ایتالیا بعد از آغاز این دیدار اعلام کرد که واکسن کرونا همچنان به صورت نابرابر بین کشورهای فقیر و ثروتمند تقسیم می شود. وی در این باره ابراز خوش بینی کرد که توافق کشورهای جی 20 بتواند این وضعیت را تغییر دهد.

اعتراضات ضد قواعد کرونایی در هلند

ده ها هزار نفر هم در آمستردام، پایتخت هلند علیه سیاست های کرونایی دولت اعتراض کردند. روی برخی بنرها که در دست معترضان بود علیه واکسیناسیون کرونا شعارنوشته شده بود و روی برخی بنرها هم علیه دولت شعارهایی نوشته شده بود. معترضان شعار با هم برای هلند را سر می دادند.

ابراز نگرانی بخش های اورژانس آلمان درباره شرایط حاد کرونایی در پاییز

پزشکان بخش های مراقبت های ویژه در آلمان هم با نگرانی به پاییز می نگرند. رئیس انجمن پزشکان مراقبت های ویژه و اورژانس آلمان DGIIN),با توجه به میزان واکسیناسیون فعلی درباره افزایش بیماران در بخش های مراقبت های ویژه در ماه های اکتبر ونوامبر هشدار داده است.

در خواست کمک صنعت توریسم آلمان از دولت

صنعت توریسم در آلمان هم بعد از شکست های اقتصادی از طریق بحران کرونا خواستار کمک های دولتی شدند. رینهارد مایر، رئیس انجمن گردشگری آلمان (DTV) گفت: گردشگری به آرامی دوباره شروع می شود و بسیاری دوباره کار خود را آغاز می کنند. وی تاکید کرد که با این حال برای بازگرداندن عامل اقتصادی گردشگری در مسیر موفقیت و رقابت حمایت های سیاسی هم لازم است.

وی تاکید کرد که صنعت توریسم به یک برنامه مدرنیزه سازی و بازسازی دوباره نیاز دارد.

موافقت اکثر شهروندان آلمانی با اعمال محدودیت های بیشتر برای افراد واکسینه شده

نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می دهد که اکثر شهروندان آلمانی با اعمال محدودیت های شدیدتر برای افراد واکسینه نشده در کشورشان موافق هستند.

در تازه ترین نظر سنجی که در این باره انجام شده است 58 درصد خواستار اجرای طرح محدودیت های بیشتر برای افراد واکسینه شده بودند و 28 درصد هم اعمال قواعد برابر برای هر دو گروه را درست ارزیابی کردند. 9 درصد دیگر هم اعلام کردند که همه اقدامات برای مبارزه با این پاندمی را رد می کنند.

نوید بهبود اوضاع اقتصادی در ایتالیا

اقتصاد ایتالیا که تحت فشار کرونا قرار دارد بر اساس ارزیابی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) در نیمه ابتدایی سال 2021 دوباره به شرایط قبل از بحران کرونا باز خواهد گشت. کارشناسان اقتصادی دلیل این مسئله را حمایت های مالی دولت، واکسیناسیون علیه کرونا و کاهش محدودیت های کرونایی ارزیابی کرده اند.

این نهاد در عین حال نسبت به قطع سریع حمایت از شرکت ها و افراد خصوصی هشدار داده و آن را عامل ورشکستگی های بیشتر و کاهش اشتغال و فقر دانست.

کاهش امید به زندگی در ایتالیا

در ایتالیا امید به زندگی به دلیل بحران کرونا در سال 2020 کاهش چشمگیری داشته است. اداره آمار ایتالیا ( ایستات) روز دوشنبه اعلام کرد که در سراسر این کشور این رقم حدود 1.2 در مقایسه با سال قبل از آن کاهش پیدا کرده است. دلیل این مسئله افزایش خطر مرگ و میر از طریق بیماری کووید 19 عنوان شده است. میانگین امید به زندگی در سال 2020 در ایتالیا 82 سال بود که در مردان 79.7 و در زنان 84.4 سال بوده است.

افزایش چشمگیر مرگ های روزانه کرونایی در اتریش

اتریش هم بالاترین آمار مرگ کرونایی از اواخر ژوئن را ثبت کرده است. دولت اتریش روز دوشنبه خبر داد که در عرض 24 ساعت 8 نفر در اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان خود را از دست داده اند که بالاترین آمار مرگ روزانه از ماه ژوئن بوده است. همچنین افزایش چشمگیر بیماران کرونایی بستری شده در بخش های مراقبت های ویژه گزارش شده است. در حال حاضر حدود 170 بیمار کرونایی در بخش های اورژانس اتریش تحت درمان قرار گرفته اند که افزایش 120 درصدی در عرض دو هفته را نشان می دهد.

وزارت بهداشت اتریش همچنین از بیش از 1400 ابتلای جدید در عرض 24 ساعت خبر داده که بیشترین آمار ابتلای روزانه از اواخر آوریل محسوب می شود. در اتریش بیش از 10800 نفر از عواقب بحران کرونا جان خود را از دست داده اند.

شمار قربانیان ویروس کرونا در روسیه به 188 هزار نفر رسیدکاهش 10 درصدی محبوبیت بایدن به دلیل سوء مدیریت بحران کروناکرونا در جهان/ عبور شمار مبتلایان هندی از 33 میلیون نفر + جدول تغییراتعواقب جسمی و روحی شدید کرونا برای کادر درمان ایتالیاکرونا در جهان/ عبور شمار مبتلایان از 221 میلیون نفر + جدول تغییرات

کمک های کرونایی میلیاردی اروپا برای لهستان و مجارستان به دلیل نگرانی از حاکمیت قانون در این کشورها متوقف می شود. این خبر را والدیس دومبرووسکیس، کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا هم تایید کرد. وی تاکید کرده که همچنان نکاتی در برنامه های توسع ای لهستان وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

لهستان در حال حاضر در دادگاه قانون اساسی روندی دنبال می شود مبنی بر اینکه حقوق لهستان بر قوانین اتحادیه اروپا ارجخیت داده شود. منتقدان همچنین دولت لهستان را متهم ی کنند که استقلال قوه قضائیه را از طریق اضلاحات تضعیف کرده است.

جدیدترین آمار کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه طی 24 ساعت 10,410نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 49 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم طی 24 ساعت 36,880نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 68 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در ایتالیا هم طی 24 ساعت 5,301نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 49 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه 6,836,452نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و 114,905 هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون 6,977,735 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 133,229 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 4,571,426 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 129,515 هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال 4,877,755 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 84,795 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به حال 4,013,808 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 92,863نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اروپا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اروپا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا نفر به کرونا مبتلا شده اند ابتلا به کرونا مراقبت های ویژه جدیدترین آمار افزایش چشمگیر امید به زندگی علیه کرونا واکسینه شده بحران کرونا تا به حال هزار نفر آلمان هم بر اساس 24 ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۴۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • ستاره اتریش یورو را از دست داد
  • رسمی: ستاره اتریش یورو را از دست داد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • مقام اطلاعاتی اوکراین: اوضاع در خط مقدم از زمان آغاز جنگ هم سخت‌تر است