Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، قاسمعلی حسنی افزود: علیرغم اینکه ایران یکی از تولیدکنندگان گردو در جهان محسوب می شود اما بازار گردوی ایران در سیطره گردوهای وارداتی از سه کشور آمریکا، شیلی و بلغارستان است.  

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: گردوهای وارداتی از سه کشور مذکور به صورت قاچاق به کشور وارد می شود و واردکنندگان این گردوهای قاچاق بازار بسیار پرسودی را در اختیار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: اندازه گردوی ایرانی یکسان نیست و اغلب دارای ضایعات است، گردوی شیلی طعم و مزه‌ای شبیه گردوی ایرانی دارد اما به علت اندازه یکنواخت، درشت بودن، کیفیت مناسب و کاغذی بودن مورد استقبال خوبی قرار گرفته است.  

حسنی اظهار کرد: قبل از ورود گردوهای قاچاق از شیلی، بخش اعظم بازار گردو را گردوهای قاچاق وارداتی از آمریکا احاطه کرده بود اما اکنون واردات گردوی آمریکایی بسیار کم شده است.  

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی اضافه کرد: در یکی دو سال اخیر نیز با واردات گردوهای قاچاق از بلغارستان، بخش اعظم بازار این محصول کشاورزی توسط گردوی بلغارستانی احاطه شده است و با توجه به نوع کیفیت از این نوع گردو هم بخوبی استقبال شده است.  

وی اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم گردوی شیلی با پوست در بنکدارای‌ها بین ۹۵ تا ۱۰۰ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم مغز گردوی شیلی بین ۲۰۵ تا ۲۲۰ هزار تومان است.  

حسنی افزود: قیمت هر کیلو گردوی آمریکایی با پوست در بنکداری‌ها ۸۰ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم مغز گردوی آمریکایی حدود ۱۷۰ هزار تومان است.  

وی بیان کرد: همچنین قیمت عرضه هر کیلوگرم گردوی بلغارستانی با پوست در بنکداری‌های ۱۰۴ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم مغز گردوی بلغاری ۱۷۰ تا ۱۹۰ هزار تومان است.  

حسنی اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم مغز گردوی ایرانی در بنکداری ها ۲۲۵ هزار تومان است البته بر حسب افت کیفیت ممکن است قیمت هر کیلوگرم پایین تر از رقم ذکر شده نیز باشد و در مواردی حتی  این محصول خوراکی با قیمت حدود ۱۴۰ هزار تومان نیز عرضه می‌شود.  

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: قیمت هر کیلوگرم مغز گردوی قهوه‌ای یا همان مغز گردوی تقریبا کهنه که معمولا در رستوران ها و کافی شاپ ها کاربرد دارد نیز حدود ۱۴۰ هزار تومان است.  

وی با بیان اینکه بازار گردو در ایران یک بازار پرسود است، گفت: در ابتدا این بازار را گردوی آمریکایی کشف کرد اما بعد از آن گردوی شیلی و اکنون گردوی بلغارستان وارد بازار شده است بطوریکه حدود ۵۰ درصد بازار گردو از گردوهای وارداتی قاچاق تامین می‌شود.  

حسنی اظهار کرد: یک شبکه سازمان یافته زنجیره ای از واردات کالاهای غیرمجاز در کشور وجود دارد که کالاهای قاچاق توسط این زنجیره کاملا منسجم به کشور وارد می‌شود به طوری که کالای مورد نیاز از داخل کشور سفارش داده می‌شود و اغلب ایرانیان مقیم در خارج از کشور این کالاها را خریداری  و توسط کشتی  و  بنادر به کشور منتقل می‌کنند و در نهایت وارد شبکه توزیع کشور می‌شود.  

وی بیان کرد: گردوی آمریکایی و شیلی در ابتدا وارد دبی و پس از آن وارد بنادر شده و در نهایت نیز وارد شبکه توزیع کشور می‌شود اما گردوی بلغارستان از طریق ترکیه و از طریق مسیرهای زمینی وارد کشور می‌شود.  

کد خبر 625222 برچسب‌ها قاچاق واردات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قاچاق واردات هزار تومان گردوهای قاچاق بازار گردو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۶۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای اظهار کرد: پلیس به‌عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع است و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.
وی با تأکید بر این که اقدامات و مأموریت‌های پلیس به‌ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ‌بخشی (نیمه‌آشکار و نیمه‌پنهان) به پروژه "سرویس اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.
به‌گفته منتظرالمهدی، در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده‌اند که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باند‌های تجارت مستهجن و غیراخلاقیِ خارج از کشور مشخص شد و در نهایت پلیس اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر کرد و تحویل مراجع قضائی داد.
سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروّج فساد به‌صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشرکننده محتوای غیراخلاقی می‌کرد، گفت: متأسفانه برخی از دختران کم‌سن‌وسال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِر بِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... تبلیغ می‌کرد گرفتار آمده بودند و آن شبکه پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملّیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به‌سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سرشبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتی آنان را مسدود کند.
وی خاطرنشان کرد: البته کار به‌روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکن کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط‌بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتوا‌های مبتذل ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارج کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به‌طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایر راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.
سخنگوی پلیس در ادامه سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به‌بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناسایی دختران برای اهداف غیراخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاق انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و... می‌کردند، رفت و گفت: پشت‌پرده برخی از تبلیغات به‌ظاهر مفرّح و کم‌خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.
وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده «سایه» همان خانه فساد یکی از مناطق مرفه تهران که زیرشاخه‌های متعددی داشت، ورود کرد که پس از رصد و پایش اطلاعاتی دقیق صورت‌گرفته در فاز یک این پرونده ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌هایش در تهران بود، نیز ۵ زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد