Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم گفت: طبق آخرین آماری که از درگاه مرکز توسعه تجارت الکترونیک استخراج شده، تعداد کسب‌وکارهای الکترونیکی دارای نماد استان از ابتدای سال ۱۳۸۹ تا پایان ۱۳۹۹ به‌ یکهزار و ۲۸۸ مورد رسیده که از این تعداد ۲۰۲ مورد مربوط به‌سال گذشته می‌باشد.

جواد غلام پور با اشاره به‌تاثیرگذار بودن توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در موضوع ایجاد کسب و کارهای الکترونیکی اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌هایی که درجهت کاهش شکاف دیجیتالی و توسعه زیرساخت‌ها در قم انجام گرفته است، زیرساخت‌های حوزه‌فناوری اطلاعات در این استان رشد مناسبی داشته که یکی از این تحول‌ها را برقراری پوشش نسل پنجم تلفن همراه دراسفند ماه ۹۹ می‌توان نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارتباطات قم با اشاره به‌نقش اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان درایجاد زیست بوم استارتاپی و حمایت‌های انجام گرفته مادی و معنوی از فعالان حوزه فناوری اطلاعات در استان خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از یکهزار و ۲۸۸ نماد اعتماد الکترونیکی دراستان واگذار شده که ۲۰۲ مورد درسال ۱۳۹۹ فعال شده‌است.

وی با اشاره به‌جایگاه فناوری اطلاعات درایجاد اشتغال مولد افزود: با کمی تامل درتعریف اشتغال مولد می‌توان به‌جایگاه فناوری اطلاعات پی برُد، به‌طوری که اشتغالی که سرمایه آفرین باشد اشتغال مولد نامیده می‌شود و تمامی کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات ضمن سرمایه آفرین بودن اشتغال‌زا نیز هستند.

غلام پور یادآور شد: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم طی چند سال اخیر در زمینه بسترسازی برای کسب و کارهای الکترونیکی تلاش مضاعفی داشته، به‌طوری که شناسایی شناساندن ظرفیت‌های حوزه فاوا، برگزاری رویدادها و نشست‌های تخصصی و حمایتی از عمده‌ترین فعالیت‌های انجام گرفته حوزه فناوری اطلاعات دراستان به‌شمار می‌آید.

این مسئول با قدردانی از فعالیت صاحبان کسب و کارهای حوزه فن‌آوری اطلاعات درشرایط کنونی، گفت: طرح‌هایی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌صورت تسهیلات برای حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده درشرایط بحرانی اختصاص یافته است.

مدیرکل ارتباطات قم اضافه کرد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به‌زیرپورتال اداره‌کل به نشانی qom.ict.gov.ir از جزییات و شرایط بهره‌مندی از تسهیلات حمایتی فوق آگاهی یابند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات کسب و کارهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۷۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند

ایسنا/کرمانشاه در جریان بازدید معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از مجموعه پارک علم و فناوری و برج فناوری استان کرمانشاه، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور استان مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میثم عابدی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، عصر امروز(ششم اردیبهشت) در حاشیه بازدید از این مجموعه، با بیان اینکه زیرساخت های خوبی در حوزه فناوری در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه ایجاد شده، اظهار کرد: انتظار وجود چنین زیرساخت های مطلوبی را در کرمانشاه نداشتم.

وی افزود: خوشبختانه با همت مسئولین پارک علم و فناوری استان از نظر زیرساختی اتفاقات بسیار خوبی در حوزه علم و فناوری در این استان افتاده است.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: از نظر محتوایی نیز شرکت های توانمندی با تولید محصولات خوب و آمار صادرات بالا در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه مستقر شده اند که جای تقدیر دارد.

وی در ادامه با تاکید براینکه وزارت ارتباطات از فعالیت واحدهای پارک علم فناوری استان کرمانشاه حمایت خواهد کرد، افزود: طیف حمایت های ما در حوزه های مختلف همچون تجهیزات، تسهیلات و توسعه محصولات که در اولویت وزارت ارتباطات قرار دارد، خواهد بود.

در ادامه این بازدید سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری  استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان قرار دارند، گفت: عمده شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان در ۶ حوزه شامل نرم افزار، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، پزشکی، برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی و  و نهاده های کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

به گفته این مسئول ۲۷۱۶ نفر در شرکت های دانش بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان و فناور استان سال ۱۴۰۱  حدود ۱۷ میلیون دلار صادرات داشته اند که پیش بینی می شود این رقم در آمارهای سال ۱۴۰۲ رشد داشته باشد.

آزادی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: حدود ۱۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان ما برای توسعه فعالیت های خود و خرید تجهیزات به تسهیلات نیاز دارند که وزارت ارتباطات در این زمینه قول حمایت داده است.

وی در ادامه از حمایت وزارت ارتباطات در این بازدید در حوزه تکمیل فضاهای اشتراکی و تکمیل تجهیزات مرکز گیم و انیمیشن کرمانشاه برای حدود ۵۰ تیم خبر داد و افزود: همچنین در پارک علم و فناوری کرمانشاه حدود ۲۴ شرکت فناور داریم که می توانند در طرح تحول دیجیتال کشور نقش آفرین باشند که امیدواریم مورد توجه ویژه قرار گیرند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه حمایت از شرکت های فناور کرمانشاه برای شرکت در نمایشگاه های خارجی جهت نشان دادن قابلیت های خود و معرفی محصولاتشان، حمایت جهت برگزاری حداقل پنج کمپین مشاوره تخصصی با حضور مشاورین و منتورهای ملی و تکمیل فضای مرکز نوآوری اقتصاد دیجیتال را از دیگر نیازهای واحدهای پارک علم و فناوری کرمانشاه دانست و گفت: مقرر شده وزارت ارتباطات حمایت هایی را در این حوزه ها نیز داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات