یکسوم افراد بالای ۳۵ سال در هلیلان واکسینه شدند
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۷۸۵۵
دکتر فاطمه کریمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، میزان استقبال از واکسن کرونا در این شهرستان را رضایت بخش ذکر کرد و گفت: روزانه بیش از ۱۷۰ نفر در این شهرستان در نوبت اول و دوم واکسن کرونا تزریق می کنند.
وی در خصوص تعداد مرکز تجمیعی تزرق واکسن کرونا در هلیلان افزود: یک مرکز منتخب تجمیعی در شهرستان ( مرکز شهید چمران کهره) و مراکز شهر توحید، چشمه ماهی و پیازآباد نیز پذیرای شهروندان برای تزریق واکسن کرونا هستند.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
مدیر شبکه بهداشت و درمان هلیلان تاکید کرد: همچنین تیم سیار این شهرستان برای واکسیناسیون مناطق دور دست و صعبالعبور عشایری با حضور پزشک، کارشناسان بهداشتی، آمبولانس و کارشناسان فوریت پزشکی در حال انجام است .
دکتر کریمی ادامه داد: برای تسریع در میزان تزریق واکسن کرونا در شهرستان اطلاع رسانی از طریق کانال ها و فضای مجازی، کانال های آموزشی و آموزش حضوری نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: هم اکنون سه نوع واکسن سینوفارم ، برکت و استرازانکا در شهرستان موجود است و هیچ اجباری برای تزریق نوع خاصی از واکسن نیست.
رییس شبکه بهداشت و درمان هلیلان با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیش از پنچ هزار و ۸۰۰ نفر در این شهرستان واکسن کرونا تزریق کردند، افزود: از مجموع این رقم، ۲ هزار و ۸۷۴ در ماه قبل تزریق شده است.
وی ادامه داد: کارشناسان شبکه بهداشت شهرستان، افراد مشکوک را به مرکز منتخب کرونا در شهر کهره ارجاع داده و از آنها تست کرونا می گیرند.
دکتر کریمی بیان کرد: همچنین رهگیری و تست پی سی آر از اطرافیان مبتلا به کرونا شهرستان در دستور کار قرار دارد.
شهرستان تازه تاسیس هلیلان با ۲۰ هزار نفر جمعیت هم اکنون در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.
برچسبها ایلام دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایلام واکسن کرونامنبع: ایرنا
کلیدواژه: ایلام واکسن کرونا ایلام واکسن کرونا واکسن کرونا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۷۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
«پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی
به گزارش شهرآرانیوز، حدود ۱۱ سال از اجرای فاز دوم طرح واکسیناسیون وزارت بهداشت و جایگزینی واکسن پنجگانه با واکسن سهگانه قدیمی میگذرد؛ برنامهای که قرار بود تا نوزادان تازه متولدشده ایرانی را علاوه بر دیفتری، کزاز و سیاه سرفه، در مقابل هپاتیت B و تیپ دوم آنفولانزا هم مصونیت ببخشد. با این حال، از زمستان ۱۴۰۳ گزارشاتی مبنی بر بروز کمبود در ذخایر این نوع واکسن در رسانهها منتشر شد و از آن زمان به امروز، این کمبود همچنان دامنگیر خانوادهها بوده است. ساده بگوییم؛ وزارت بهداشت از ۲۷ آبان ۱۳۹۳ تلاش کرد تا بهجای واکسن سهگانه، یک واکسن جدید با قابلیتهای کاملتر را در برنامه ملی واکسیناسیون بگنجاند، اما اکنون پس از ۱۰ سال برای نوزادان ایرانی نهتنها واکسن جدید نایاب شده بلکه همان واکسن سهگانه قدیم هم دیگر پیدا نمیشود.
از سرگیری برنامه تزریق به محض ورود محمولههای جدیدهمه واکسنها یک برنامه زمانبندی تزریق دارند. بعضی همچون دیفتری تکمرحلهای هستند و بعضی همچون کزاز برای اینکه مصونیت مادامالعمر ایجاد کنند، باید در دو یا سه مرحله تزریق شوند. حالا براساس برنامه زمانبندی، واکسن نایاب پنتاوالان یک زمانبندی سه مرحلهای دارد که براساس آن، دو، چهار و شش ماهگی، مقاطع زمانی مشخص برای دریافت این واکسن هستند. با این حال، کمبود این واکسن شرایطی را ایجاد کرده که بسیاری از نوزادان از سن اثرگذاری آن عبور میکنند، بی آنکه دوزهای نجاتبخش را دریافت کنند.
زهرا نهبندانی رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتوگو با شهرآرانیوز با اشاره به این موضوع بیان کرد: اولاً این آرامش خاطر را به خانوادهها بدهم که جابجایی زمان تزریق واکسن به نوزادان، موضوعی نیست که برای فرزندانشان در آینده مشکل ایجاد کند، زیرا سطح ایمنی واکسن پنتاوالان بیش از ۹۵ درصد است و به محض اینکه محمولههای جدید از راه برسند، در بین مراکز توزیع و به کودکان تزریق خواهد شد.
وی افزود: دلیل کمبودی که اخیراً به وجود آمده، بهخاطر بدعهدی شرکتهای تأمینکننده واکسن است. پنتاوالان یک واکسن وارداتی است که عمدتاً از هند وارد کشور میشود و از آنجا که طرف خارجی، حجم درخواستی سازمان غذا و دارو را تأمین نکرده، این موضوع باعث شده تا ذخایر داخلی هم بهتدریج کم و کمتر شود و اکنون تقریباً به صفر برسد.