Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-کارخانه صدر فولاد خرم‌آباد که سال ۹۶ تعطیل و بیش از ۱۸۰ کارگر آن اخراج شدند همچنان درمیان وعده‌های پوچ مسئولان سرگردان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، پاییز سال 96 بود که کارخانه «صدر فولاد» خرم‌آباد به جرگه کارخانه‌های تعطیل شده استان پیوست و با خاموشی چراغ آن، 180 کارگر از کار بیکار و خانه نشین شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارخانه صدر فولاد خرم‌آباد که در زمینی به مساحت 35 هکتار  احداث شده بود، سالانه 600 هزار تن فولاد تولید می‌کرد و بنا بود این میزان تولید 2.5 برابر شود اما نه ‌تنها این امر محقق نشد بلکه این واحد تولیدی نیز همانند سایر کارخانه‌های استان لرستان تعطیل شد و در این میان حقوق معوقه کارگران نیز سبب شده بود که برای احقاق حق خود بارها مقابل استانداری لرستان تجمع کنند.

زمانی که این کارخانه استان به تعطیلی کشیده شد برخی مسئولان ناکارآمدی سرمایه‌گذار و مشکلات بانکی را علت اصلی تعطیلی آن دانستند از سویی دیگر رئیس هیئت مدیره شرکت صدر فولاد لرستان مشکل اصلی را تأمین سرمایه در گردش برای راه‌اندازی کارخانه اعلام کرد، به هر حال این ظرفیت استان که می‌توانست رونقی برای صنعت استان ، سفره خالی کارگران و اشتغال بیش از هزار جوان لرستانی باشد از رمق افتاد.

کارخانه «صدر فولاد» لرستان ماه آینده فعالیت خود را از سر می‌گیرد ماجرای تاراج یک کارخانه در لرستان چیست؟/ سرنوشت تلخ کارخانه «صدر فولاد» کارخانه "صدر فولاد" خرم‌آباد تعطیل شد؛ اخراج 180 کارگر دیگر

و اما طی روزهای اخیر خبرهایی در فضای مجازی مبنی بر اورهال و  راه اندازی مجدد  این کارخانه منتشر شد به همین منظور به سراغ مسئولان سازمان صمت استان رفتیم تا در جریان آخرین وضعیت کارخانه صدر فولاد خرم‌آباد قرار بگیریم.

بهزاد منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به آخرین وضعیت کارخانه صدر فولاد اظهار داشت: پس از اقدامات و پیگیری‌های انجام شده جهت راه‌اندازی کارخانه صدر فولاد  سهام‌داران صدر فولاد تصمیم به راه‌اندازی و احیاء کارخانه صدر فولاد گرفتند. 

احیاء کارخانه صدر فولاد در حد یک حرف است

وی  افزود: راه‌اندازی و قول سهام داران مبنی بر راه‌اندازی و احیاء کارخانه صدر فولاد  هم اکنون در حد یک حرف  است و باید منتظر برنامه‌های عملیاتی از طرف سهامداران باشیم. 

مدیرکل سازمان صمت لرستان عنوان کرد: بنده خبرهای مبنی بر راه‌اندازی کارخانه صدر فولاد را  فعلا تایید نمی‌کنم  تا اینکه همکاران بنده در سازمان صمت برنامه و اقدامات را از نزدیک نبینند نمی‌توانیم چیزی را تایید کنیم. 

وی بیان کرد: طی تماس  تلفنی  مدیرعامل کارخانه صدر فولاد  گفت ظاهرا تازه پیمانکار مشخص و بنا شده طی زمان‌بندی سه ماهه برنامه اجرایی اورهال را ارائه دهند ولی از نزدیک چیزی مشاهده نکردیم ولی  هنوز نه بازدیدی صورت گرفته، نه برنامه عملی دیده شده و نه اقدام عملی دیده‌ایم و صرفا یک مکالمه و بحث اعلام آمادگی جهت اورهال کردن  از طرف مدیر کارخانه است. 

صحبت‌های مطرح شده مبنی بر اورهال کردن صدر فولاد را به سادگی نمی‌پذیریم

منصوری گفت: صحبت‌های مطرح شده مبنی بر اورهال کردن صدر فولاد  را به سادگی نمی‌پذیریم بلکه باید برنامه منسجم، جامع و نظارات همکاران سازمان صمت  اتفاق بیفتد که بتوانیم  اخبار و اطلاعات مستند و دقیق در اختیار مردم قرار دهیم ولی اینکه  این اتفاق افتاده این چنین نیست. 

وی تصریح کرد: هم اکنون برنامه عملیاتی مبنی بر اورهال کردن کارخانه صدر فولاد نداریم و بیشتر کارها در حوزه نرم افزاری است  که  سهام داران از برنامه‌هایشان از راه‌اندازی  بگویند و امیدواریم طی هفته آینده  تصمیمات گرفته شده را به اطلاع مردم می‌رسانیم ولی اینکه اکنون بگوییم کارخانه صدر فولاد راه‌اندازی شده دادن اطلاعات و آدرس غلط به مردم است بلکه باید بگوییم بحث بازسازی کارخانه مطرح است و در چه مرحله‌ای از کار هستیم.

انتهای پیام/645/ ت

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارخانه صدر فولاد خرم آباد احیاء کارخانه اورهال کردن راه اندازی سازمان صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، پس ازسال‌ها انتظار بالاخره هفته گذشته ۸۵درصد از سهام ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال واگذار شد. طی این واگذاری سهام پرسپولیس به کنسرسیومی متشکل از بانک شهر، ملت، تجارت، صادرات، اقتصاد نوین و رفاه کارگران و سهام استقلال به هلدینگ خلیج‌فارس واگذار شد. در واگذاری سهام پرسپولیس بخش عمده سهام یعنی ۳۰درصد به بانک شهر اختصاص یافت و این بانک به‌عنوان بزرگ‌ترین سهامدار باشگاه پرسپولیس معرفی شد. با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شده است ۳صندلی هیأت مدیره در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل پرسپولیس توسط بانک شهر تعیین شود.

شایعه تزریق پول توسط سهامداران جدید

به‌دنبال توافق‌های انجام شده در کنسرسیوم خریدار سهام پرسپولیس گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد تزریق منابع مالی به این باشگاه و حتی باشگاه استقلال مطرح شده است، به‌طوری که برخی شایعات حاکی از آن است که بانک شهر درنظر دارد به‌زودی ۵۰۰میلیارد تومان نقدینگی به باشگاه تزریق کند و بحث‌های مختلفی نیز درباره تزریق نقدینگی ازسوی هلدینگ خلیج‌فارس به استقلال مطرح می‌شود. حتی در شبکه اجتماعی یک نوع جنگ روانی علیه طرفین با این ابعاد که کدام سهامدار پولدار است شکل گرفته است.

تصور هواداران این است که سهامداران این ۲ باشگاه قادرند بدون طی مراحل قانونی و راسا از منابع داخلی خود به این باشگاه‌ها نقدینگی تزریق کنند به همین دلیل بگو مگو یا به تعبیر عامیانه کل کل هواداران فوتبال بر سر این است که کدام سهامدار پولدارتر است.

بیشتر بخوانید

مالکان جدید استقلال و پرسپولیس از کجا برای دوتیم خرج می‌کنند؟ اولین واکنش مالکان جدید پرسپولس در خصوص اوسمار | فعلا هستند اما ما قهرمانی آسیا می‌خواهیم واقعیت چیست؟ راهکار تامین دخل و خرج سرخابی‌ها

واقعیت این است که این تصور که سهامداران جدید می‌توانند بدون انجام فرآیندهای مرتبط با بنگاه‌داری منابع مالی جدید به این باشگاه تزریق کنند اشتباه است.

در وهله اول باید گفت که سهامدارانی که مالکیت بخشی از سهام یک شرکت را به‌صورت مدیریتی در اختیار دارند در تلاشند تا از طریق کارایی بنگاه زیرمجموعه خود، سود بالاتری به‌دست بیاورند. به بیان بهتر یک سهامدار به این دلیل بخش عمده سهام یک شرکت را می‌خرد که سود بیشتری به‌دست بیاورد و سرمایه‌گذاری در آن شرکت نیز از ۲ مسیرکلی دنبال می‌شود.

به طو کلی شرکت‌ها برای تامین منابع مالی مورد نیاز خود، از ۲روش مستقیم و غیرمستقیم استفاده می‌کنند.

در روش مستقیم منابع مالی مورد نیاز شرکت از ۳ محل اصلی یعنی منابع مالی حاصل از فعالیت شرکت، منابع مالی حاصل از فروش دارایی‌های ثابت و سود انباشته تامین می‌شود.

و در روش غیرمستقیم شرکت می‌تواند منابع مالی مورد نیاز خود را از محل دریافت وام و تسهیلات، افزایش سرمایه و انتشار انواع اوراق بدهی تامین کند.

در چنین شرایطی راهکار کنسرسیوم خریدار سهام پرسپولیس و هلدینگ خلیج‌فارس برای تزریق منابع مالی جدید به سرخابی‌ها استفاده از یکی از این روش‌هاست و چنانچه این سهامداران قصد داشته باشند خود راسا منابع مالی جدیدی به باشگاه تزریق کند این کار باید از طریق افزایش سرمایه از محل آورده نقدی انجام شود. به این معنا که ابتدا در هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس یا استقلال طرح افزایش سرمایه به تصویب برسد و سپس با تصویب آن در مجمع عمومی سهامداران و تأیید آن توسط سازمان بورس و اوراق بهادار افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران انجام و منابع مالی جدید از سوی سهامداران عمده به باشگاه‌ها تزریق شود. صحبت از تزریق منابع مالی جدید بدون درنظر گرفتن فرآیند آن، آدرس غلط دادن است.

ضمن اینکه باید درنظر گرفت همین تزریق منابع مالی هم به‌معنای کمک بلاعوض نیست، بلکه به‌معنای افزایش یافتن سهامدار عمده است که درصورت افزایش بهره‌وری شرکت، نفع آن به سهامدار عمده می‌رسد.

کد خبر 847312 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها واگذاری خصوصی‌ سازی فوتبال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود