Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@04:49:32 GMT

صنایع نباید با قعی برق مواجه شوند

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۸۷۸۰

صنایع نباید با قعی برق مواجه شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی حدادی پیش از ظهر سه‌شنبه در جلسه کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی البرز که با موضوع تأمین زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی دارویی شهرستان ساوجبلاغ، برگزار شد، اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای منطقه ویژه اقتصادی دارویی استان باید بلندمدت و با هدف توسعه باید باشد و از اکنون باید به فکر فازهای توسعه این منطقه بود تا بعدها مصوبه‌ای مانع از پیشرفت آن نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعد از منطقه ویژه اقتصادی پیام ایجاد این هاب دارویی در ساوجبلاغ به عنوان منطقه اقتصادی یک فرصت ویژه برای البرز است، بیان کرد: مباحثی مانند تعیین حریم این منطقه، تأمین زیرساخت‌ها از جمله برق و پیش‌بینی افزایش مسیرهای دسترسی برای این منطقه حائز اهمیت است.

نماینده مردم طالقان، ساوجبلاغ و نظرآباد در مجلس با بیان اینکه توسعه تولید داخل از جمله اهداف فعالیت منطقه ویژه اقتصادی دارویی در البرز است، عنوان کرد: در استان البرز ظرفیت‌هایی مانند تولید سیمان در کارخانه آبیک را داریم که در سطح ملی تولیدات آن تأثیرگذار است و نباید چرخه فعالیت این کارخانه‌ها متوقف شود.

وی در ادامه با اشاره به افزایش شیفت کاری در برخی صنایع برای جبران کسری تولید ناشی از خاموشی‌های چندساعته برق بیان کرد: شهرک‌های صنعتی استان نباید با خاموشی آن هم در سال مزین به تولید و مانع زدایی‌ها مواجه شوند.

حدادی با تأکید بر اینکه نگاه دولت به البرز در بخش‌های مختلف اعم از صنعت، کشاورزی، گردشگری و دیگر زمینه‌ها باید ویژه باشد، گفت: دلیلش وجود ظرفیت‌های ویژه در البرز است، از طرفی با توجه به اینکه بخشی از آب شرب تهران از سدهای البرز تأمین می‌شود نباید برای تأمین زیرساخت‌های استان از جمله دریافت حق آبه چشم به پایتخت بدوزیم.

وی با اشاره به اینکه نیازهای تولیدی و صنعتی و کشاورزی البرز باید مرتفع شود، گفت: تأمین زیرساخت‌ها مانند حفر چاه‌های آب و برق‌رسانی به اراضی و باغات کشاورزی مهم است، برخی باغات استان در حال از بین رفتن است و تبدیل به ویلا می‌شود.

نماینده مردم طالقان، ساوجبلاغ و نظرآباد با اشاره به ضرورت توجه به تغذیه مصنوعی در بحث آب‌رسانی گفت: این مسئله در راستای تأمین آب برای اراضی کشاورزی مهم است.

وی با این توضیح که منابع درآمدی در البرز بیش از ۳ هزار میلیارد تومان است، افزود: اما تنها حدود ۳۰ درصد آن به استان تخصیص داده می‌شود، در حالی که از بخش‌های مختلف از جمله تولید استان مالیات زیادی اخذ می‌شود که باید به البرز بازگردد، تغییر کاربری‌ها هم از دیگر مشکلات موجود در البرز به ویژه نقاط روستایی است.

کد خبر 5299016

منبع: مهر

کلیدواژه: علی حدادی قطعی برق ساوجبلاغ ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه اردبیل گرگان سیستان و بلوچستان کرمانشاه شیوع کرونا واکسیناسیون دولت سیزدهم ایلام کمک مومنانه منطقه ویژه اقتصادی تأمین زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۸۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس با اشاره به ساخت دهکده لجستیکی مرزی در منطقه گفت: این دهکده با هدف جذب سرمایه‌گذاری خارجی حوزه حمل و نقل از کشورهای چین، روسیه، افغانستان، امارات و ترکمنستان ایجاد شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد به نقل از آستان‌نیوز‌، احسان جلایر در بازدید اصحاب رسانه از نمایشگاه «میراث آینده» که به منظور معرفی اقدامات، ظرفیت‌ها و چشم‌انداز منطقه ویژه اقتصادی سرخس برپا شده است، درباره شکل‌گیری این منطقه اظهار کرد: ایده شکل‌گیری منطقه ویژه اقتصادی سرخس از سال 1372 بیان شد و همزمان با افتتاح راه‌آهن مشهد- سرخس- تجن در اردیبهشت 1375 با حضور سران و نمایندگان عالی رتبه بیش‌از 70 کشور راه‌اندازی شد.

تنوع ارائه خدمات در حوزه لجستیک ریلی و جاده‌ای

او با اشاره به نقاط قوت این منطقه خاطرنشان کرد: تنوع ارائه خدمات در حوزه لجستیک ریلی و جاده‌ای، وابستگی به آستان قدس رضوی و داشتن نیروهای متدین و پایبند به ارزش‌های اسلامی، قابلیت ارائه خدمات لجستیکی و تولیدی به صورت شبانه‌روزی، اتصال به نقطه سفر مرزی از لحاظ جاده‌ای و ریلی و نزدیک بودن به کشورهای حوزه CIS برخی از این موارد به شمار می‌رود.

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس، یکی از اقدامات مهم این منطقه را بهره‌برداری از فاز نخست پارک گوگردی گنبدلی عنوان کرد و افزود: ساخت این پارک از سال 1396 در زمینی به مساحت 9 هکتار آغاز شد و با 910 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ریالی و بیش از 60 میلیون یورو سرمایه‌گذاری ارزی به بهره‌برداری رسید.

توسعه ظرفیت‌ها در حوزه حمل‌ونقل ریلی

او انعقاد تفاهم‌نامه با MFA؛ شرکت بزرگ حمل‌ونقلی در ترکیه را از دیگر اقدامات مهم منطقه ویژه اقتصادی سرخس دانست و گفت: این شرکت یکی از 4 شرکت دارای مجوز ترانزیت از مسیر ایران است.

جلایر ادامه داد: شرکت MFA از سال 1400 تاکنون، همکاری‌های مشترکی در حمل کالاهای ترانزیتی از آسیای میانه و روسیه به ترکیه و اروپا، تامین واگن‌های مورد نیاز و ایجاد مزیت رقابتی حمل از مسیر سرخس در کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب داشته است.

او یادآور شد: سال 1400 نیز تفاهم‌نامه‌ای با مرکز تجاری ایرانیان در روسیه به منظور استفاده از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی سرخس در حمل‌ونقل و ترانزیت کالا، تامین نیازهای کالایی روسیه از تولیدات استان و توسعه روابط حمل‌ونقلی با اولویت ترانزیت با این منطقه منعقد شد.

ایجاد سایت تخصصی ترانشیپ گاز مایع

جلایر درباره سایت تخصصی ترانشیپ گاز مایعِ منطقه ویژه اقتصادی سرخس نیز تصریح کرد: این سایت با حجم سرمایه‌گذاری 1000 میلیارد ریال و با تزانزیت سالیانه 600 هزار تن در حال ساخت است که پس از اجرا موجب ایجاد درآمد مستقیم 60 میلیون دلاری و غیرمستقیم 175 میلیون دلاری و نیز درآمد سالانه یک و نیم میلیون دلاری برای منطقه ویژه اقتصادی سرخس خواهد شد.

وی ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های سایت تخصصی ترانشیپ می‌توان ایجاد زنجیره ارزش ترانزیت مشتقات نفتی از ترکمنستان به میرجاوه و بندر عباس را نام برد.

ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس با اشاره به ساخت دهکده لجستیکی مرزی در منطقه اظهار کرد: این دهکده با هدف جذب سرمایه‌گذاری خارجی حوزه حمل و نقل از کشورهای چین، روسیه، افغانستان، امارات و ترکمنستان ایجاد شده است.

او ادامه داد: مرکز لجستیک بین‌المللی منطقه سرخس با محوریت ایجاد سایت کانتینری در زمینی به وسعت 35 هکتار با ظرفیت تخلیه، بارانداز و بارگیری 500 کانتینر در هر شبانه‌روز و 660 هزار TEU(واحد شمارش بار کانتینر) در سال احداث شده است.

جلایر، ایجاد سایت تخصصی کانتینری با ظرفیت 10 سالانه میلیون تن، ایجاد مرکز بین‌المللی تهاتر کالا، ایجاد شهرک‌های صنعتی و تسریع و تسهیل در راه‌اندازی کریدور شرق به غرب را از دیگر ویژگی‌های مرکز لجستیک بین‌المللی منطقه سرخس عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • وظیفه یگان‌های تکاوری در مناطق کویری، تامین امنیت است