Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان دانشگاه جیمز کوک استرالیا مدل جدیدی برای ردیابی همه‌گیری ویروس کرونا ابداع کرده‌اند که به آنان می‌گوید استرالیا اکنون باید واکسن پی‌فایزر را برای افراد ۱۲ تا ۴۰ سال را در اولویت قرار دهد.   به نقل از مدیکال اکسپرس پروفسور اما مک براید، همه‌گیری‌شناس و دکتر مایکل میهان، ریاضیدان از موسسه استرالیایی بهداشت و پزشکی گرمسیری، این مدل را تولید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  پروفسور مک براید اظهار کرد: مدل جدید شامل ترکیب خاص سن، سرایت، حساسیت و شدت برای ارزیابی تاثیر همه‌گیری تحت سناریوهای مختلف مداخله سلامت عمومی است.   پروفسور مک براید می‌گوید: ما یک ابزار آنلاین ساده و انعطاف‌پذیر ایجاد کرده‌ایم که اکنون در سراسر جهان برای توسعه راهبردهای اجرای واکسن مورد استفاده قرار می‌گیرد و آن را به‌ طور کامل منبع باز قرار دادیم تا با بیشترین شفافیت بررسی روش‌های ما را امکان‌پذیر کند.   وی ادامه داد: دانشمندان ۲ راهبرد جایگزین برای توزیع واکسن را مورد بررسی قرار دادند؛ اولین مورد بر واکسیناسیون افراد آسیب‌پذیر(افراد ۵۵ سال به بالا) متمرکز بود و دومی واکسیناسیون افراد ناقل(افراد زیر ۵۵ سال) را در اولویت قرار داد.   پروفسور مک براید بیان کرد: ما فقط برای واکسن آسترازنکا و پی‌فایزر و برنامه ترکیبی فعلی واکسیناسیون زیر ۶۰ سال با پی‌فایزر و ۶۰ سال و بزرگتر با آسترانکا نتیجه گرفتیم.   مدل‌سازی نشان می‌دهد راهبرد فعلی واکسیناسیون گروه‌های سنی آسیب‌پذیر در ابتدا راهبرد بهینه برای کاهش بستری شدن‌ها، مرگ‌ومیرها و سال‌های از دست رفته است. البته پیش‌بینی‌ها از نتایج اطمینان‌بخش نیست که علت آن هم دشواری تعیین تعداد تولید مثل موثر سویه دلتا(تعداد افرادی که یک فرد عفونی ویروس را به آنان منتقل می‌کند) است. در واقع برآوردها(تعداد تولید مثل ویروس و انتقال از یک فرد عفونی به دیگران) بین سه تا هفت نفر را نشان می‌دهد. میانگین اکثر برآوردها تعداد تولید مثل(انتقال ویروس به افراد توسط یک نفر) پنج نفر است. به همین جهت حداقل ۸۵ درصد جمعیت از جمله کودکان برای دستیابی به ایمنی گروهی باید واکسینه شوند.   پروفسور مک براید تصریح کرد: بنابراین برنامه فعلی واکسیناسیون ۸۰ درصد از جمعیت بالغ یعنی واکسیناسیون حدود ۶۵ درصد از کل جمعیت از ایمنی گروهی بسیار کمتر است.       وی افزود: اگر تعداد تولید مثل ویروس و انتقال آن سه نفر باشد، برنامه فعلی می‌تواند بدون واکسیناسیون کودکان پنج تا ۱۵ سال با ۶۰ تا ۷۰ درصد پوشش به ایمنی گروهی برسد اما تعداد تولید مثل موثر در هفت نفر به این معنی است که دستیابی به ایمنی گروهی با واکسن‌های موجود غیرممکن خواهد بود.   پروفسور مک براید می‌گوید: بعید به‌ نظر می‌رسد ایمن‌سازی گروهی در محتمل‌ترین تعداد میزان تولید مثل ویروس را به پنج نفر کاهش دهد، مگر این‌که واکسیناسیون به سنین پایین‌تر تعمیم داده شود یا با اقدامات دیگر ترکیب شود. اکنون استرالیا باید تزریق واکسن پی‌فایزر را برای افراد ۱۲ تا ۴۰ سال در اولویت قرار دهد. خبر خوب این است که واکسیناسیون تحت هر سناریویی یک گزینه بسیار ترجیحی است.   پروفسور مک براید عنوان کرد: واکسیناسیون هنوز از بیش از ۸۵ درصد مرگ‌و میرها جلوگیری می‌کند.    نتایج این تحقیق در مقاله جدیدی در مجله پزشکی استرالیا منتشر شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایمنی گروهی پی فایزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۰۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«داروی رشد مجدد دندان» تولید شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران ژاپنی اعلام کردند که انجام آزمایش‌های بالینی اولین «داروی رشد مجدد دندان» در دنیا از ماه سپتامبر امسال در بیمارستان دانشگاه کیوتو این کشور آغاز می‌شود.

این دارو پس از دریافت تایید ایمنی، به بیمارانی که به طور مادرزادی فاقد مجموعه کامل دندان هستند داده خواهد شد تا اثربخشی آن بررسی شود. محققان امیدوارند فروش این دارو را در سال ۲۰۳۰ آغاز کنند.

هرچند تقریبا همه انسان‌ها به طور معمول ۳۲ دندان دارند، اعتقاد بر این است که حدود ۱ درصد از جمعیت جهان از یک بیماری مادرزادی به نام «آژنزی دندانی» رنج می‌برند که باعث عدم رشد یک یا چند دندان می‌شود.

این بیماری نه تنها غذا خوردن بلکه روند تکلم و بلع بیمار را نیز دچار مشکل می‌کند. در این میان فقدان شش دندان یا بیشتر، وضعیتی که به نام «الیگودونشیا» شناخته می شود، ارثی است و گفته می‌شود که حدود ۰.۱ درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار داه است.

به گفته بیمارستان کیتانو در بخش کیتا اوزاکای ژاپن، مرحله اول آزمایشات بالینی از سپتامبر امسال تا اوت ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.

این دارو در ابتدا برای تایید اثربخشی به صورت وریدی به ۳۰ داوطلب سالم بین ۳۰ تا ۶۴ سال تزریق می‌شود. این افراد باید حداقل یک دندان پشتی نداشته باشند تا در صورت اثرگذاری دارو و شروع رشد دندان مشکلی برایشان پیش نیاید. هرچند در مطالعات حیوانی تا به امروز این دارو بی‌خطر بوده و هیچ عارضه جانبی عمده‌ای دیده نشده است.

در مرحله بعد، این دارو در بیمارستان کیتانو برای بیماران مبتلا به کمبود مادرزادی دندان تجویز می‌شود. محققان قصد دارند در این مرحله شرکت‌کنندگان را به افراد بین ۲ تا ۷ سال که حداقل ۴ دندان خود را از بدو تولد از دست داده‌اند، محدود کنند.

در واقع هنگامی که همه چیز طبیعی باشد، روند رشد پس از جایگزینی دندان دائمی به جای دندان شیری متوقف می‌شود. بر این اساس دانشمندان با تمرکز بر روی این پروتئین، یک پادتن تولید کرده‌اند که می‌تواند به طور موقت از عملکرد این پروتئین جلوگیری کرده و به دندان‌های جدید اجازه رشد دوباره بدهد.

پیشتر تزریق این دارو به موش‌هایی که تعداد دندان‌هایشان به طور مادرزادی کم بود، باعث شده بود تا آن‌ها دوباره دندان دربیاورند.

تیم تحقیق می‌گوید داروی جدید در آینده می‌تواند نه تنها در افراد دارای بیماری‌های مادرزادی، بلکه برای کسانی که به هر دلیلی دندان‌های خود را از دست داده‌اند استفاده شود و کاری کند که آن‌ها بار دیگر دندان دربیاورند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر از حمایتهای بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • افزایش تعداد گورهای دسته جمعی کشف شده در غزه/ کشف ۴۹ جسد دیگر
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد