Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@23:36:09 GMT

بازدید از خانه استاد شهریار با خرید بلیط چارتری تبریز

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۱۰۸۲

بازدید از خانه استاد شهریار با خرید بلیط چارتری تبریز

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، همیشه خانه‌های قدیمی یادآور حس خوب و خاطرات شیرین است. در زمان‌های گذشته خانه‌های قدیمی ما را یاد پدربزرگ‌هایمان و مادربزرگ‌ها یمان می‌اندازد.

یکی از این خانه‌ها که حس خوب زندگی را هنوز به جریان وا می‌دارد خانه استاد شهریار بزرگ است.خانه‌هایی که برای هنرمندان هستند و هنوز اثرات انها باقی است یقیناً بسیار باارزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانه استاد شهریار جزوه مکان‌هایی است که گردشگران زیادی همه ساله از آن بازدید می‌کنند شما هم اگر دوست دارید سری به این خانه بزنید کافی است بلیط چارتری تبریز را خریداری کنید.

تبریز جاهای دیدنی زیادی دارد که می‌توانید به آن سر بزنید اما پیشنهاد ما خانه استاد شهریار است که می‌توانید تنها با مراجعه به سایت آس چارتر بلیط چارتر را تهیه کنید.

بین خانه‌های تبریز که قدیمی و زیبا هستند خانه‌ی شاعر هنرمند ایران قرار دارد، این خانه کوچک است اما خاطره‌های زیادی در ان وجود دارد که همه به یادگار مانده است. این شهر در زمان قاجار اوج شکوفایی و پیشرفت آن بود که در دوره‌های معاصر یک شهر بسیار مهم و اقتصادی کشور ایران بوده است. این شهر که اثار های تاریخی زیادی دارد در مدت‌های طولانی پایتخت ایران بوده است با ما همراه باشید تا با شهر تبریز، شهر آثار تاریخی و زیبا شمارا آشنا کنیم همچنین اگر می‌خواهید می‌توانید بلیط هواپیما تبریز را، از سایتآاس چارتر دریافت نمائید.

زندگینامه استاد شهریار
سید محمد حسین بهجت تبریزی معروف به (شهریار) که شاعر خوش ذوق ایرانی است اهلآاذربایجان است. استاد شهریار در سال ۱۲۸۵ متولد شد و پدر او حاج میرزا آقا خشکنابی از وکیل‌های مبارز و مردی خردمند بود.

استاد شهریار در زمان کودکی و بخاطر جریان‌های حوادث مشروطه به درخواست پدرش به روستای خشکناب رفت و استاد شهریار در سال ۱۳۰۰ برای تحصیل به تهران رفت و تا سال ۱۳۰۳ در مدرسه دارالفنون به تحصیل پرداخت و بعد از ان در دانشگاه به رشته پزشکی مشغول شد، استاد شهریار قبل از دوران فارغ التحصیلی اش به خاطر شکست در عشق، تحصیل را نیمه رها کرد و به شعر و شاعری روی آورد استاد شهریار شاعر خوش ذوق کشور ایران سرانجام در سال ۱۳۶۷ بعد از آن که اشعار زیبایی به یادگار گذاشت، درگذشت و پس از آن که فوت شد وصیت کرده بود که در مقبره ملک الشعرای تبریز دفن شود.

آشنایی با خانه استاد شهریار

خانه استاد شهریار که یکی از موزه‌های تبریز حساب می‌شود در یکی از محله‌های قدیمی به نام مقصودیه قرار دارد. قدمت این خانه به سال ۱۳۳۰ بر می‌گردد. این خانه سومین خانه‌ی استاد شهریار بوده که در سال ۱۳۴۷ ان را خریداری کرده است. زیربنای این خانه به ۲۵۰ متر می‌رسد و مساحت ان ۲۴۱ متر است و این خانه دو طبقه می‌باشد که در سال ۱۳۶۷ این خانه را شهرداری خرید و برای نگه داشتن وسایل و خاطرات استاد شهریار توسط یک خانواده به موزه تبدیل شد.

در سال ۱۳۶۸ این موزه به ثبت آثار ملی رسیده است و اسم آن موزه ادبی استاد شهریار شد. این موزه که دارای دو بخش است، بخش فوقانی آن بیش از ۵۰۰ قطعه از وسایل و آثار استاد شهریار که شامل کتاب، کیف، عصا، دفتر اشعار و اوراق دست نویس وی، نسخه قرآنی که خودشان ان را نوشته اند می‌باشد، از جمله چیزهایی که به استاد شهریار اهدا شد آلبوم‌ها، یادبودها، و هدیه‌هایی است که به این شاعر هنرمند داده شده است.

در بخش زیرزمینی این موزه عکس‌های دوره‌های مختلف از استاد شهریار به نمایش گذاشته است همچنین واحد سمعی بصری در این بخش قرار دارد که برای استراحت مهمان‌ها و گردشگران تهیه شده است. از وسایل باارزش دیگر استاد شهریار می‌توان به سه تار استاد شهریار و آثار خط نستعلیق اشاره نمود که می‌توانید آن را هم بینید، این آثار شاید به ظاهر کوچک باشد اما ارزش آنها آنقدر زیاد است که کلمات نمی‌توانند آن را وصف کنند.

موزه استاد شهریار

موزه استاد شهریار جزوه پنج موزه در محل مقصودیه می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی نزدیک مکان‌هایی چون بیمارستان بهبود، کاخ موزه عمارت شهرداری (برج ساعت) و خانه بهنام و همچنین دانشگاه هنر اسلامی تبریز، مطب دکتر قلم آرا جراح و متخصص چشم، بانک سامان، مسجد آیت الله قاضی طباطبایی و مدیران ثبت، واقع شده است. شما می‌توانید با خرید بلیط چارتری ارزان از این موزه دیدن کنید و سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

همچنین خوبی این موزه این است که به ایستگاه مترو، میدان ساعت نزدیک است و برای دسترسی آسان‌تر می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید.

یکی از وسایلی که شگفت انگیز است ساعت چپ گرد می‌باشد که بر روی این ساعت می‌توانید طرح و شعر ایرج نوبهار را، که به زبان ترکی نوشته ببینید. این ساعت جالب نمادی از حسرت دوباره دیدن روزگاران گذشته و ملاقات دوباره استاد می‌باشد.

یکی از اثار استاد شهریار منظومه حیدر بابایه سلام می‌باشد که شاهکار ادبیات ترکی آذربایجانی استاد است. همچنین انواع غزل، قصیده، مثنوی، رباعی و شعر نیمایی را با ماهری سروده است.

یکی از غزل‌های معروف استاد علی ای همای رحمت و آمدی جانم به قربانت است.

آدرس خانه استاد شهریار، ساعت و هزینه بازدید از آن

موزه استاد شهریار که در خیابان ارتش می‌باشد ساعت بازدید از موزه طبق چیزی که شهرداری اعلام کرده است از ساعت ۷ و نیم صبح تا ۲ و نیم و عصرها از ساعت ۳ تا ۷ می‌باشد.

بازدید از موزه استاد شهریار تقریباً می‌توان گفت رایگان است، آس چارتر، بلیط ارزان چارتری تبریز را در اختیار شما قرار می‌دهد و می‌توانید با در دست داشتن این بلیط سفری هیجان انگیز به تبریز داشته باشید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5299187

منبع: مهر

کلیدواژه: بلیط چارتری تبریز بازرگانی استانها ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه اردبیل سیستان و بلوچستان گرگان کرمانشاه واکسیناسیون شیوع کرونا دولت سیزدهم ایلام ستاد ملی مقابله با کرونا موزه استاد شهریار خانه استاد شهریار بلیط چارتر خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۱۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی ؛ پیکر این هنرمند عرصه موسیقی، امروز از سالن گلشن شهر بجنورد تشییع و در بوستان جاوید در قطعه هنرمندان تدفین شد.
عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی، خواننده و نوازنده‌ دوتار و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان ۱۴ اردیبهشت‌ماه پس از تحمل یک دوره‌ بیماری سرطان در بجنورد دارفانی را وداع گفت.
وی ۱۱ آبان سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، استاد قلی پور در کنار پدرش که یکی از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز بوده است، پرورش یافت.
استاد قلی پور در جشنواره‌های متعددی شرکت کرد و کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی از افتخارات این هنرمند است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • ببینید/منزل استاد شهریار و یادآوری یک شب‌نشینی باشکوه
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • موزه‌ها امروز شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • استقلال بعد از ۱۴۵ روز خارج از خانه گل‌ نزد!
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • رایگان و یا نیم بها بودن ورودی اماکن تاریخی استان برای برخی از گروه‌ها