Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@11:22:42 GMT

مجوز ۱۰ هزار سقط جنین صادر شد

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۲۰۴۵

مجوز ۱۰ هزار سقط جنین صادر شد

گروه استان‌ها- رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: سال گذشته از ۱۲ هزار درخواست سقط جنین پس از بررسی‌های انجام شده حدود ۱۰ هزار مورد مجوز سقط گرفتند اما نگرانی ما چیزی است که در تضاد با سیاست‌های جمعیتی است و آن سقط جنایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عباس مسجدی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس پزشک قانونی لرستان که در سالن جلسات دادگستری برگزار شد به لزوم استفاده از ظرفیت‌ نیروهای داخلی تاکید و اظهار داشت: اگر ما به جوانان و نخبگان احترام بگذاریم اتفاقات خوبی برای کشور رقم می‌زنند بنابراین باید توجه داشت که دیگران برای ما کاری انجام نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما اهل تعامل و گفت‌وگو هستیم و اما امام خمینی (ره) به ما یاد داد به کسی باج ندهیم و زیر بار ظلم و زور نرویم افزود: ما باید به ظرفیت‌های داخل اعتماد داشته باشیم بنابراین لازم است تلاش شود تا این امر مهم در زندگی مردم جاری شود.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور عنوان کرد: کیت ژنتیکی یکی از ابزارهای مورد نیاز آزمایشگاهی است که هفته گذشته توسط نخبگان ایرانی ساخته و رونمایی و نشان داده شد که اتکا به نیروهای داخل گره گشاست.

وی بالاترین نهضت را نهضت خدمت رسانی به مردم دانست و بیان کرد: مراجعه کنندگان به سازمان پزشکی قانونی دردمند هستند و اگر با این نگرش به مردم نگاه کنیم به طور یقین به خاطر اینکه دردمند هستند و گرفتاری دارند با تکریم و عزت و در کمترین زمان این خدمت را برای آنها انجام می‌دهیم.

روزانه 1000 "جنین زنده" در کشور از طریق سقط توسط والدین کشته می‌شوند!/ سقط جنین 20 برابر تلفات سوانح رانندگی کشور! "سقط‌ جنین غیرقانونی" می‌تواند منجر به مرگ مادر شود!

مسجدی آرانی با اشاره به اینکه قیمت دستگاه و مواد در سال به دلیل تحریم ها 500 درصد افزایش پیدا کرده است گفت: گرچه در بحث تحریم‌های ظالمانه در تهیه برخی موارد مشکلاتی ایجاد شد اما ان‌شالله خبرهای خوبی شنیده می‌شود و با تکیه بر توان نیروهای داخلی این مشکلات برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای عدالت مهمترین هدف دستگاه قضاست که پیگیری می‌شود  اظهارداشت: سال 98، 2 میلیون پرونده به پزشکی قانونی ارجاع شد که مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: در دستگاه قضایی هیچ کسی خلاف شرعی را انجام نمی‌دهد و کسی به دنبال عادی سازی سقط جنین نیست؛ سال گذشته از 12 هزار درخواست سقط جنین پس از بررسی‌های انجام شده حدود 10 هزار مورد مجوز سقط گرفتند اما نگرانی ما چیزی است که در تضاد با سیاست‌های جمعیتی است و آن سقط جنایی است.

وی عنوان کرد: همچنین گاهی اعلام می‌شود که آمار سقط 200 تا 600 هزار است که باید گفت به منظور جلوگیری از این موضوع اقداماتی انجام گرفته و اقداماتی نیز در دستور کار قرار دارد تا یک سقط غیر شرعی اتفاق نیفتد.

مسجدی آرانی در بخش دیگری از سخنان خود به حوادثی که طی سالیان گذشته در شهریور ماه اتفاق افتاده است اشاره کرد و گفت:  در شهریور ماه حوادثی از جمله آغاز جنگ تحمیلی، شهادت شهید رجایی و باهنر، کشته شدن هزار نفر در میدان ژاله در دوران ستمشاهی اتفاق افتاد که در هشت سال جنگ تحمیلی همه با هم دشمن را شکست دادند.

وی با تاکید بر اینکه اجرای عدالت در همه ابعاد قضایی، آموزش، اقتصاد و توزیع منابع از مهمترین اهداف است تصریح کرد: همه ما وظیفه داریم در گام دوم انقلاب به این امر مهم توجه کنیم.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور خاطرنشان کرد: رهبری فرمودند که دشمن تلاش می‌کند تا مردم را از نظام مایوس کند. و باید گفت در این دولت جدید سه جلسه سه جانبه داشتیم و دشمن از این موضوع ناراحت و عصبانی است و امروز دشمن از اینکه نظام ما نظامی باشد که به مردم خدمت کند نگران است.

انتهای پیام/642/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۲۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود

علی حسینی عضو شورای ملی زعفران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، به موضوع قیمت زعفران در بازار، وضعیت صادرات و تولید زعفران و علل قاچاق پرداخت.

وضعیت قیمت زعفران در بازار چگونه است؟

حسینی: هم اکنون زعفران در دست کشاورزان و صادرکنندگان نیست و تنها عوامل بازارگردان با احتکار زعفران در انبارها اقدام به گران فروشی می کنند.

صادرکنندگان و تولیدکنندگان نقشی در بازار زعفران ندارند و از آنجاکه هیچ نهاد نظارتی در بازار نیست، سودجویان و عوامل واسطه زعفران های مانده در انبارها را با قیمت های نجومی دد بازار عرضه می کنند که اختلاف معناداری با قیمت خرید محصول از کشاورزان دارد. آمارها حاکی از آن است که کشاورزان حداقل هرکیلو زعفران را با نرخ ۳۰ میلیون و حداکثر ۴۳ میلیون تومان فروختند.

با توجه به آنکه گردانندگان بازار دلالان هستند که با خرید و نگهداری زعفران در انبارها بدنبال سودهای نجومی هستند، از این رو نمی توان پیش بینی راجع به بازار داشت.

تقاضا از سوی تجار خارجی برای خرید طلای سرخ ایرانی چگونه است؟

حسینی: با توجه به نوسان قیمت زعفران در بازار، قاچاقچیان در کنار دلالان اقدام به سودجویی می کنند به طوریکه زعفران تاریخ گذشته و مانده در انبارها را به آن سوی مرزها قاچاق می کنند که این امر اعتبار بزرگترین تولیدکننده زعفران را دچار خدشه می کند.

صادرکنندگان با ریسک بالا اقدام به صادرات می کنند چراکه بازگشت ارز به سامانه نیما با مشکلاتی روبروست که همین امر بر رونق قاچاق دامن زده است.

بنابر آمار سالانه افغانستان ۶۷ تن زعفران صادر می کند، درحالیکه تولید زعفران این کشور کمتر از ۲۰ تن است که این امر بدان معناست که بخشی از زعفران های قاچاق شده به این کشور به اسم زعفران افغانستان صادر می شود. براین اساس مشکلات قاچاق زعفران باید عارضه یابی و رفع شود.

سالانه چه میزان زعفران کشور به بازارهای هدف قاچاق می شود؟

حسینی: آمارها حاکی از آن است که سالانه ۱۰ تن زعفران به آن سوی مرزها قاچاق می شود و از آنجا که حداکثر تاریخ انقضا زعفران ۳ سال از زمان برداشت است، قاچاقچیان زعفران های تاریخ گذشته مانده در انبارها را به آن سوی مرزها قاچاق می کنند که این امر آسیب جدس به آینده زعفران می زند چراکه با از دست دادن بازارها زیان قابل جبران نیست.

اکثر زعفران های قاچاق، زعفران هایی هستند که تاریخ مصرف آنها گذشته است که در شرایط کنونی با ورود دلالان به بازار خطر هشدار تشدید قاچاق زعفران را می دهیم.

پتانسیل تولید چه میزان زعفران در کشور وجود دارد؟

حسینی: بنابر آمارهای اعلامی سطح زیرکشت زعفران در استان های خراسان بیش از ۱۲۰ هزارهکتار است که براین اساس پتانسیل تولید بیش از هزارتن محصول در کشور وجود دارد، درحالیکه تولیدفعلی زعفران در کشور ما یک چهارم تا یک پنجم این میزان است که براین اساس منابع و انرژی کشور برای تولید کمتر از ۳۰۰ تن زعفران صرف می شود.

آمارها حاکی از آن است که سالانه ۲۰ تا ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف و مابقی صادر می شود. در شرایط کنونی که کمتر از ۳۰۰ تن زعفران تولید می شود، این احتمال وجود دارد که ۱۰ تا ۱۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف شود.

بنابر آمار طلای سرخ ایران به ۶۰ تا ۶۸ کشور دنیا صادر می شود، اما اگر مشکلات عارضه یابی شود، می توان سهم بیشتری داشت. به عنوان مثال سالانه ۶۰ تن زعفران به امارات صادر می کنیم، درحالیکه حداکثرمصرف ۵ تن است و ۵۵ تن دیگر را مجدد به اسم خود صادر می کنند. درحالیکه ما باید آن کشورها را شناسایی کنیم و مستقیما خود صادرات داشته باشیم، اما متاسفانه سالهاست غفلت کرده ایم.

اگر استراتژی دقیقی برای تولید و صادرات زعفران را در نظر بگیریم به مرور هم می توان از خام فروشی جلوگیری کرد.

عملکرد تولید زعفران در هکتار چقدر است؟

حسینی: بنابر آمار تا دهه ۶۰ در هرمتر مربع ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلی گرم یعنی بیش از نیم گرم و معادل ۶ تا ۷ کیلو در هکتار تولید داشتیم، درحالیکه تولید فعلی کمتر از ۲ کیلو در هکتار است که علت این امر باید بررسی و رفع شود چراکه آیندگان از ما طلب می کنند.

با توجه به آنکه قدمت تولید زعفران در کشور ما به ۳ هزار سال پیش بازمی گردد،آیا کافی نیست که در این خصوص تمهیداتی داشته باشیم چرا که فرصت های زیادی را از دست دادیم و برای کشوری که بیش از ۹۰ درصد تولید زعفران دنیا را در اختیار دارد، این موضوع زیبنده نیست.

با توجه به افزایش قیمت زعفران و ورود دلالان در سطح بازار و تشدید قاچاق به آن سوی مرزها بعید است که میزان صادرات به ۲۸۶ تن سال گذشته برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است