Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – هانا پاکمند؛ در پایان معاملات چهارمین روز هفته، شاخص کل بورس اوراق بهادار بیش از ۱۵هزار واحد افت کرد و به ارتفاع یک میلیون و ۵۲۳هزار واحدی رسید. شاخص هم‌وزن نیز با کاهش ۰.۹درصدی همراه شد.

احمد اشتیاقی، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه با مرور روند بازار از خرداد ماه تا کنون، عبور شاخص از محدوده یک میلیون و ۶۰۰هزار واحد را حداقل تا دو هفته آینده بعید دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در اوایل خرداد ماه شاخص در کانال یک میلیون و ۵۰۰هزار بود و روند افزایشی خود را در شرایطی حفظ کرد که عمدتا ناشی از عدم ترس بازار از کاهش دلار به زیر ۲۰تومان بود.

در آن مقطع بخاطر گزارش عملکرد خوب شرکت‌ها در اردیبهشت ماه و همچنین اصلاح شدیدی که تا قبل از آن داشتند، p/e سهام‌ شرکت‌های بزرگ و بنیادی بین چهار تا پنج بود. می‌توان گفت سهام شرکت‌ها در آن سطوح ارزنده بودند. بنابراین خرید در بازار شروع شد و بعد از آن به دلیل اعلام توقف مذاکرات برجام بازار به روند صعودی خود ادامه داد و در سطوح بالاتری خرید خود را آغاز کرد.

در ادامه این خریدها شاخص به محدود یک میلیون و ۵۰۰هزار واحد رسید و p/e شرکت‌ها با افزایش دو تا سه واحدی به عدد هفت رسید. همچنین در مرداد ماه با انتظارات تورمی همراه شدیم و این عامل به رشد هر چه بیشتر شاخص دامن زد.

بازار تن به فروش نمی‌دهد

با توجه به اعلام برگزاری مجدد مذاکرات برجام و گسترش روند خوشبینی در بازار، استقرار تیم اقتصادی دولت جدید و وابسته بودن سیر بازار به نرخ دلار بازار روند نوسانی به خود گرفته و حداقل تا دو هفته بازار استراحت خواهد کرد و در محدوده یک میلیون و ۵۰۰هزار واحد تا یک میلیون و ۵۵۰هزار واحد درگیر خواهد بود.

چرا بازار مسیر مشخصی ندارد؟

احمد اشتیاقی، در ادامه اظهاراتش بازار را ارزشمند دانست و گفت: قیمت سهام شرکت‌ها هیچگونه حبابی ندارند و در ارزش ذاتی خود مورد معامله قرار می‌گیرند. بنابراین در این شرایط فعالان بازار می‌توانند با سهامداری بلندمدت و حتی کوتاه مدت کسب سود کنند.

اشتیاقی در پایان این گفت‌وگو، شرایط فعلی بازار را پیچیده دانست و اشاره کرد: با توجه به ارزشمند بودن بازار، سهامداران دست و دلشان به فروش نمی‌رود و پس از فروش مجددا به بازار برمی‌گردند. به همین دلیل شاخص در این محدوده سرگردان است. اما سهامداران می‌توانند بدون ترس در قیمت‌های جاری،‌ سهام خود را خریداری کنند و کسب سود کنند.

پربیننده ترین خبر خوش برای جاماندگان سهام عدالت ارزش سهام عدالت من (۱۵ شهریورماه) جزییات دو عرضه اولیه در هفته جاری نمای پایانی بورس (۱۵شهریور۱۴۰۰) / رشد هزار واحدی شاخص کل گزارش بورس ١۴ شهریور ۱۴۰۰

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس امروز یک میلیون و ۵۰۰هزار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۲۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس تهران بازار سرمایه در اولین روز هفته ثبات نسبی داشت. امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۶۵۲ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۸ واحد رسید تا بازار سرمایه به روند کج‌دار و مریز هفته‌های اخیر ادامه داده باشد.

شاخص هم‌وزن نیز ۱۳۹۵ واحد رشد کرد و در عدد ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحد ایستاد.

امروز بیش از ۳۶۹ هزار معامله در بورس انجام شد که ارزش آن ۵۵۹۱ میلیارد تومان بود.

صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل

فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس داشت اما شپنا و شستا تاثیر منفی ایجاد کردند. ذوب، کاما و خزامیا نیز از نمادهای پرتراکنش بودند.

روز شنبه فرابورس ایران ۸۵ واحد افت کرد و به ۲۵ هزار و ۵۱۹ واحد رسید.

تعداد معاملات فرابورس بیش از ۲۲۵ هزار فقره به ارزش ۶۷۶۳ میلیارد تومان بود.

آریا و شگویا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما تجلی تاثیر مثبت ایجاد کرد. خاور، کرمان و کرومیت نیز از نمادهای پرتراکنش بودند که همگی قرمز به کار خود پایان دادند.

کد خبر 847484 برچسب‌ها شاخص کل بورس خبر مهم بورس تهران بورس - فرا بورس

دیگر خبرها

  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟