Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@14:11:15 GMT

۳۲ فعالیت در حوزه تربیت بدنی مدارس استثنایی تدوین شد

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۲۵۸۳

۳۲ فعالیت در حوزه تربیت بدنی مدارس استثنایی تدوین شد

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از وزارت آموزش و پرورش ، سیدجواد حسینی در جلسه بررسی برنامه های حوزه تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: موضوع تربیت بدنی برای عموم دانش آموزان ضروری است ولی برای  دانش آموزان با نیازهای ویژه ضروری تر است به دلیل اینکه علاوه بر کارکردهای تربیت بدنی کاردکردهای توانبخشی و درمان نیز برای این دانش آموزان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: دانش آموزان استثنایی فضایی خاصی جز مدرسه  برای فعالیت های ورزشی ندارند و به لحاظ حرفه ای، فضا و امکانات و  توان دانش آموز استثنایی ضرورت دارد به این حوزه نگاه ویژه ای شود.
وی خاطرنشان کرد: در راستای ارتقای سلامت جسمانی هرساله مسابقات ورزشی دانش آموزان با نیازهای ویژه کشور  و مسابقات  کارکنان به صورت سراسری برگزار می‌شود.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به تدوین محتوای تربیت بدنی برای دانش آموزان با نیاز های ویژه اشاره کرد و ادامه داد: تولید محتوای علمی درس تربیت بدنی دانش آموزان آسیب دیده جسمی حرکتی، تولید محتوای علمی درس تربیت بدنی دانش آموزان کم توان ذهنی، بسته تربیت بدنی تلفیقی فراگیر، طراحی و تدوین بسته آموزشی معلمان تربیت بدنی تلفیقی فراگیر مدارس ویژه و پذیرا و تهیه محتوای درس تربیت بدنی دانش آموزان کم توان ذهنی با قابلیت بارکد خوان از فعالیت‌های حوزه تربیت بدنی دانش‌آموزان استثنایی است.

وی اظهار داشت: بسته آموزشی اشارات استاندارد اصطلاحات ورزشی در سه رشته، معرفی و آموزش رشته های ورزشی دانش آموزان بانیازهای ویژه، معرفی آزمون برکپورت و نحوه استفاده از نرم مناسب آن در ارزشیابی دانش آموزان بانیازهای ویژه، بسته آموزشی دانش آموزان طیف اتیسم دوره اول ابتدایی از دیگر فعالیت های سازمان در حوزه تدوین و تولیدمحتوای تربیت بدنی دانش‌آموزان استثنایی  است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: ایجاد و راه اندازی کانون های ورزشی خاص دانش آموزان بانیازهای ویژه، ایجاد مراکز اصلاح ساختار قامتی خاص دانش آموزان بانیازهای ویژه و توانمندسازی نیروی انسانی از دیگر اقدامات در این حوزه است.
وی به تامین  فضا و تجهیزات مناسب درس تربیت بدنی اشاره کرد و گفت: ساخت و تجهیز سالن های ورزشی، ایجاد و راه اندازی و تجهیز اتاق های بازی و ورزش در مدارس استثنایی در قالب طرح حیات پویا با همکاری معاونت تربیت بدنی، تامین تجهیزات ورزشی عمومی و تخصصی مدارس استثنایی در قالب نهضت توان افزایی از جمله برنامه سازمان در زمینه فضا و تجهیزات است.
وی تصریح کرد: دانش آموزان با نیازهای ویژه به ۱۰۵ قلم تجهیزات آموزشی، توانبخشی، پرورشی و تربیت بدنی نیاز دارند  که از این تعداد ۱۹ مورد مربوط به تجهیزات ورزشی است و  برای تامین این تجهیزات اعتباری بالغ بر  ۵۰۰ میلیارد ریالی دیده شده است.
حسینی با بیان اینکه مربع طلایی سند تحول بنیادین  دارای ۴ رکن ارتقا کیفیت، بسط مشارکت،  تعمیق هویت  و گسترش عدالت است گفت: شرایط جامعه به گونه ای است که  جوانان و نوجوانان دچار بحران افتخار و  هویت شده اند و برای کاهش این نقیصه در سازمان آموزش و پرورش استثنایی مسابقات ورزشی ، هنری و خانوادگی طراحی شده است.
حسینی با اشاره به  اینکه یکی از بسته های سال جاری سازمان  آموزش و پرورش استثنایی بسته مشارکتی خانواده محور است، اظهار داشت: یکی از رویکردهای این بسته توجه به فعالیت های هویت آفرین خانوادگی است و در همین راستا برگزاری جشنواره نشاط با یک روز بازی در کنار خانواده، توسعه  ورزش خانواده محور و  جشنواره ورزشی دانش آموزان بانیازهای ویژه برنامه ریزی شده است.
وی تصریح کرد: اجرای جشنواره روش تدریس مبتنی بر بازی، توسعه زیربنای علمی تربیت بدنی دانش آموزان بانیازهای ویژه، توسعه مشارکت ها ، عقد تفاهم نامه با سازمان ها و نهادهای فعال در حوزه ورزش معلولین با هدف ایجاد هم افزایی، ارزیابی فعالیت های ادارات آموزش و پرورش استثنایی در حوزه فعالیت های تربیت بدنی و سامانه پرورشی و تربیت بدنی از دیگر برنامه های حوزه تربیت بدنی است.

برچسب‌ها روز تربیت بدنی و ورزش ورزش سید جواد حسینی کوچ چاقی دانش آموزان سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش‌آموزان مدارس استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز تربیت بدنی و ورزش ورزش سید جواد حسینی روز تربیت بدنی و ورزش ورزش سید جواد حسینی کوچ چاقی دانش آموزان سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان مدارس استثنایی سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان بانیازهای ویژه تربیت بدنی دانش آموزان حوزه تربیت بدنی مدارس استثنایی درس تربیت بدنی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای