Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سیدمحمد مولوی در نشست علنی صبح امروز(سه شنبه، ۱۶ شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت: دولت تازه کار خود را شروع کرده لذا تصمیم بر آن شد کمی به مجلس پرداخته شود.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وقتی ابرچالش هایی مانند بیمه ها و تامین اجتماعی، اقتصاد بانکداری، آسیب های اجتماعی، صندوق های بازنشستگی، بیکاری و سایر مشکلات وجود دارد، اگر مجلس و دولت انقلابی در رابطه با آنها اتفاق نظر نداشته باشند و ابرچالش ها را در دستورکار قرار ندهند، به جرات می گویم که هر دو راه را گم کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رهبر انقلاب به استناد بند ۱ اصل ۱۱۰ سیاست های کلی نظام قانونگذاری را ابلاغ کردند و بر آن تاکید داشتند. ایشان در حاشیه این ابلاغیه فرمودند "این سیاست ها را به سه قوه ابلاغ کنید و این قوا موظف و مکلف هستند به صورت زمان بندی شده پیشرفت ها را ارائه کنند".

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: طبق قانون اساسی مجلس دو وظیفه قانونگذاری و نظارت بر قانون و دستگاه های اجرایی بر عهده دارد؛ مبادا مجلس انقلابی دچار برخی از آسیب ها شود.

مولوی اظهار کرد: تورم تقنینی و رکود نظارت نیز از آسیب های مجلس شورای اسلامی محسوب می شود که می تواند مجلس را از حل ابرچالش ها دور کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: اگر از وصول طرح ها و لوایح بگذریم، می توان دریافت که چالش ها در حاشیه قرار گرفته اند؛ عدم توجه به اولویت ها، عدم انسجام بین دولت های گذشته و مجلس، عدم نگاه جامع و تعدد و تکثر طرح ها باعث می شود چالش ها بیشتر نمود داشته باشد.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حاکمیتی که نگرش سیستمی به طرح ها و لوایح داشته باشد، لازمه کار مجلس و دولت است. اگر نظام بانکی، نظام تنظیم بازار، نظام استعداد، نظام پرداخت ها و غیره را مرور کنیم می توان دریافت که خیلی از مشکلات مردم را درگیر کرده و آنها سردرگم هستند.

وی ادامه داد: مجلس انقلابی اقدامات ابتکاری بسیار خوبی را انجام داده که نشان می دهد مجلس راه را پیدا کرده است. در سال ۱۳۸۹ قانون تقنین در ۱۲ ماده مصوب شد. از رییس جمهور  و سایر قوا می خواهیم به این قانون عمل کنند زیرا خیلی از آسیب ها را حل می کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: تفاوت طرح و لایحه را همگان می دانند لذا باید در برنامه ریزی ها تجدید نظر کنیم و نظارت ها را افزایش دهیم؛ همچنین طرح ها را کاهش داده و مجلس را با هماهنگی دولت لایحه محور کنیم؛ چراکه تحقق این مهم به کیفت کار قوه مقننه نیز کمک خواهد کرد.

مولوی اظهار کرد: تنبلی و بی توجهی برخی از دستگاه های اجرایی موجب شد برخی از نمایندگان بخاطر دغدغه ها و مسائل به سمت ارائه طرح ها روی بیاورند که امیدواریم این مهم با هماهنگی دولت و مجلس برطرف شود. کمیته ای که قرار است طرح ها را ساماندهی کند می تواند طرح های عادی بنده را بررسی کنند تا مجلس به بهره وری بهتری برسد.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: در دوره دهم ۷۳۳ طرح و لایحه اعلام وصول شد که شامل ۵۰۵ طرح و ۲۲۸ لایحه است؛ ۱۸۸ قانون خروجی این موارد بود که دقیقا معادل ۲۵ درصد می شود. همچنین ۵۶۰ طرح و لایحه در مجلس کنون اعلام وصول شده که شامل ۴۱۸ طرح و ۱۴۲ لایحه و ۳۴ قانون است که معادل ۶ درصد است لذا اگر بخواهیم این چنین حرکت کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیسیون ها باید تابلودار شوند و برای آنها شاخص تعیین شود. نیاز است که نظام تقنین به طور کامل استقرار یابد و مجلس به سمت لایحه محوری حرکت کند. همچنین نگاه عمیقی نسبت به نظارت ها خصوصا از سوی دیوان محاسبات ایجاد شود.

وی ادامه داد: مشکلات زیست محیطی استان خوزستان یکی از مسائلی است که حتی در استان های دیگر نیز وجود دارد که نیاز به پیگیری است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: سید محمد مولوی صحن علنی مجلس نطق میان دستور مجلس شورای اسلامی نماینده مردم آسیب ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۲۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۱۰- ج در خصوص اعتبارات استانی با ۱۵۴ رأی موافق، ۲۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۰ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در توضیح بخش درآمدی جدول ۱۰- ج لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی می‌باشد که ریالی در آن بالا و پایین نشده است، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استان‌ها تقسیم می‌شود. هیچ گونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط ۴ ستون به آن اضافه شده، ۴ مورد آن نیز در مورد مباحث استانی می‌باشد.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال گردیده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یکجا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود، اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه‌ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان‌ها قرار می‌گیرد.

حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه، گفت: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می‌شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

قالیباف در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کار‌های زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: ۱.۵ همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به پایان رسید
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد