Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: با توجه به هزینه‌های سنگین دستگیری و ساماندهی معتادان از این به بعد باید نیروی انتظامی و دستگاه‌های دیگر معتادان را بر مبنای شاخص تجاهر دستگیر کنند تا از اتلاف هزینه‌ در این حوزه پیشگیری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین که عصر امروز در سالن جلسات شهید سپهبد قاسم سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد اظهار داشت: با توجه به هزینه‌های سنگین دستگیری و ساماندهی معتادان از این به بعد باید نیروی انتظامی و دستگاه‌های دیگر معتادان را بر مبنای شاخص تجاهر دستگیر کنند تا از اتلاف هزینه‌ در این حوزه پیشگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی غربالگری درست معتادان متجاهر و غیرمتجاهر را یکی از دغدغه‌های بزرگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و دستگاه قضا دانست و افزود: متأسفانه بسیاری از معتادان در فرم‌های خوداظهاری بیان می‌کنند که تمکن مالی ندارند تا در فهرست معتادان ماده 16 قرار گرفته و از پرداخت هزینه ترک و درمان اعتیاد معاف شوند.

جمالی‌پور ادامه داد: همین موضوع سبب شده که سال گذشته یک میلیارد تومان دارو برای ترک معتادان هزینه کنیم و امسال هم با وجود اینکه فقط 5.5 ماه را پشت سر گذاشته‌ایم، یک میلیارد تومان برای خرید داروهای ترک اعتیاد هزینه کرده‌ایم که اگر اولویت دستگیری معتادان بر مبنای شاخص تجاهر را مدنظر قرار نداده و معتادان متجاهر واقعی را شناسایی نکنیم، از پرداخت هزینه داروی آنها تا پایان سال عاجز خواهیم شد.

وی یادآور شد: دستگیری و ساماندهی بر مبنای شاخص تجاهر سبب خدمات‌دهی بهتر ما به معتادان در کمپ‌ها و مراکز ترک اعتیاد خواهد شد و معتادان دارای تمکن مالی هم باید هزینه ترک و درمان خود را پرداخت کنند.

دانشگاه علوم پزشکی به وظایف ذاتی خود در درمان معتادان عمل کند

استاندار قزوین هم در ادامه از دانشگاه علوم پزشکی به علت عدم مشارکت در غربالگری معتادان متجاهر و معمولی انتقاد کرد و گفت: درمان معتادان متجاهر و تشخیص درجه اعتیاد آنها یکی از وظایف ذاتی دانشگاه علوم پزشکی است که به خاطر آن نباید این دانشگاه از مجموعه برنامه و بودجه استان توقع بودجه جداگانه‌ای داشته باشد.

جمالی‌پور همچنین بر ضرورت کار فرهنگی و فرهنگ‌سازی در حوزه مقابله با اعتیاد تأکید و اضافه کرد: صدا و سیمای مرکز قزوین باید برای تولید و پخش برنامه‌های مناسب در ساعات پرمخاطب جهت آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی آحاد جامعه درباره مضرات مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها اقدام کرده و تبعات اجتماعی، اقتصادی، بهداشتی، فرهنگی و قضایی را به خانواده‌ها و جوانان در معرض اعتیاد گوشزد کند.

وی ادامه داد: همچنین سازمان بهزیستی باید موضوع آموزش خانواده‌ها در حوزه‌های مهارت زندگی و مهارت‌ فرزندپروری را در صدر اقدامات پیشگیرانه خود در حوزه مبارزه با اعتیاد قرار دهد و این قبیل برنامه‌ها را به صورت مستمر اجرا کند.

معتادان قزوینی بیمه درمانی می‌شوندمعتادان زیر 18 سال در قزوین رایگان درمان می‌شوندپلیس آمادگی پاک‌سازی 48 ساعته استان قزوین از معتادان متجاهر را دارد

احداث 4 مرکز جدید کمپ اعتیاد

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین هم در ادامه این جلسه از ایجاد 4 مرکز یا کمپ ترک اعتیاد جدید در یک سال گذشته خبر داد و گفت: این مراکز در شهرستان‌های آبیک، البرز، تاکستان (شهر شال) و قزوین ایجاد شده‌اند که مرکز جدید ما در شهرستان البرز با همکاری دادستانی انقلاب استان قزوین و با ظرفیت 45 نفر به زودی افتتاح شده و به بهره‌برداری خواهد رسید.

علی رحمانی در ادامه پایین آمدن سن اعتیاد در جوانان و گرایش دختران به مواد مخدر را از جمله مشکلات این حوزه دانست و افزود: برای مبارزه با شیوع مصرف مواد مخدر جدید و صنعتی در میان جوانان و دختران باید روابط تنگاتنگی بین دستگاه‌های متولی مانند بهزیستی و خانواده‌های در معرض اعتیاد وجود داشته باشد تا یک کار میدانی قوی در مبارزه با اعتیاد انجام شود.

وی ادامه داد: متأسفانه امروز بسیاری از دستگاه‌های تبلیغاتی بیگانه قصد دارند اعتیاد به مواد مخدر صنعتی را یک ابتلای عادی و بدون عارضه نشان دهند که در این حوزه باید کار رسانه‌ای قوی و اثرگذاری داشته باشیم و اجازه ندهیم که آنها به مقاصد پلید خود برسند.

کیفیت پایین درمان معتادان در مراکز متادون‌درمانی

رئیس اداره پیشگیری‌‌های فرهنگی معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان قزوین هم در این جلسه با اشاره به کیفیت پایین درمان معتادان در مراکز متادون‌درمانی گفت: با توجه به اینکه در بازدیدهای سرزده متوجه شدیم که نماینده‌های افراد معتاد در مراکز حضور پیدا کرده و به نیابت از آنها داروی متادون را دریافت می‌کنند که این امر اصلاً مطلوب نیست. 

معصومه زمانی اضافه کرد: برای غربالگری معتادان در مرحله درمان نیازمند حضور پزشکان هستیم که متأسفانه این موضوع در مراکز متادون‌درمانی اتفاق نمی‌افتد و به همین خاطر دانشگاه علوم پزشکی باید وظایف و تکالیف خود در این حوزه را انجام دهد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین مواد مخدر معتاد استانداری قزوین مواد مخدر معتاد دانشگاه علوم پزشکی معتادان متجاهر درمان معتادان استان قزوین مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور در سال گذشته خبر داد.

دکتر سعید کریمی در آیین افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های درمانی که با حضور مدیران ارشد خراسان شمالی امروز، ۸ اردیبهشت ماه انجام شد، رویکرد کنونی دولت را توسعه عدالت در سلامت ذکر و عنوان کرد: کاهش فاصله مناطق محروم و برخوردار از رویکردهای وزارت بهداشت است و بدین منظور تدابیر مهمی را در حوزه رشد شاخص های بهداشتی مناطق محروم اتخاذ کرده است.

وی افزود: استان خراسان شمالی در تعالی نظام سلامت و توسعه عدالت در این حوزه به خوبی عمل کرده و بررسی رشد شاخص‌های مبین این موضوع است.

کریمی با اشاره به استراتژی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار، عنوان کرد: یکسان سازی تعرفه بخش دولتی و بخش خصوصی، پرداخت حق مقیمی به پزشکان، برداشتن سقف کارکرد پزشکان، اصلاح طرح قاصدک، کاهش مالیات پزشکان از جمله اقداماتی است که برای جان گیری بخش دولتی و رفع مشکلات مناطق محروم از جمله خراسان شمالی انجام شده است.

وی نیاز دست یافتن به توسعه یافتگی را داشتن برنامه و کارنامه ذکر و بیان کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی در دولت سیزدهم انقلاب بزرگی رخ داده است و در حوزه نیروی انسانی نیز عملکرد بسیار خوبی به ثبت رسیده به نحوی که سال گذشته ۲۰۰۰ پزشک عمومی و تعداد قابل توجهی پزشک متخصص و فوق تخصص در کشور توزیع شده است.

کریمی همه اقدامات انجام شده را ارزشمند خواند و گفت: اقدامات و دستاوردهای این حوزه در راستای تحقق رویکرد نظام سلامت بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • اجرای همایش شورا‌های اسلامی شهر و روستا
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان